Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ndkddks

Sąsiadka Czy to problem ?

Polecane posty

Gość Ndkddks

Oczywiście ze nie. Ale o co chodzi. W bloku jest takie pomieszczenie jak wspólną pralnia tam ja trzymam swoje rowery. A ta baba ma klucze do tego pomieszczenia. Poprosiłam żeby mi otworzyła ta pralnia bo chce umyć te rowery i napompowac. Otworzyła i zrobiła wielkie halo że ja jej zaburza całą niedzielę bo ona by się teraz kapala gotowała obiad i do wnuczka pojechała a nie spełniała moje fanaberie  w tym pomieszczeniu były jeszcze jakieś rzeczy elektryków bo robili tam światło i powiedziała że mi nie da kluczy i mam wyjechać z tymi rowerami na korytarz. Ja mówię że będę to myć w piwnicy to się na mnie tak spojrzała Ja bym ja chciała zabić. I znowu miała problem ze będę ja potem wołać a ona nie musi mi tych drzwi otwierać  umyłem te rowery i zaprowadziła do swojej piwnicy i po jakimś czasie powiedziałam jej że sobie nie życzę takich tekstów i żeby poszła to psychiatry bo widać że coś z nią jest nie halo. Ta baba od 8 lat lata za psami od rana do wieczora i je dokarmia tyle ma na codzień do roboty. Jeśli tak ma być to po pomieszczenie powinno być otwarte i wspólne dla każdego  i nikt nie ma prawa mówić komuś że tam może są coś wprowadzać albo nie. Druga sprawa ta baba złapała mnie tam za ramię i szarpnela że mam stamtąd wyjsc  co o tym sądzicie? Przecież to jest nienormalne. Jak będzie zebranie to powiem że to pomieszczenie ma być otwarte i dostępne dla wszystkich. 

Gość Xndmdd

Jak wyzej

Gość Nddke

Podbijam

Gość Krkrr4

Jdjddk