Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek

Co ja mam myśleć

Polecane posty

Gość Mirek

Witam. Chciałem się umówić z dziewczyną ale ona mi napisała że niestety ale musi odmówić bo ma teraz sesję. Czy mam jeszcze u niej szansę 

Gość gośc gość

Tak! Masz szansę, nie poddawaj się. Dziewczyny lubią być zdobywane, jak sobie odpuścisz, to ona sobie pomyśli, że Cię nie interesuje.

Gość Szczerze

Sesja to była moja najlepsza wymówka :) jeżeli nie chcesz się z kimś spotykać, a nie chcesz tez lub nie masz odwagi sprawić komuś przykrość to mówisz ze niestety sesja. Jeżeli byś się jej naprawdę podobał znalazłaby 10 minut na romantyczny spacer w przerwie od nauki. Pamietam, ze w trakcie sesji zawsze znajdowało się wymówkę typu sprzątanie czy spacer dla dotlenienia mózgu by choćby na chwile oderwać się od kieratu nauki.

zapros na krótki spacer, jeżeli odmówi to wiadomo ze sesja to wymówka. I jeżeli jesteś od niej starszy to nie popełniaj błędu typowego żałosnego i podstarzałego podrywacza - nie wierz w to co napisał koleś powyżej- jeżeli będziesz się uganiał za dziewczyna wyjdziesz na mięczaka. Daj znać ze jesteś zainteresowany ale się nie uganiaj i lekko ignoruj. Sama przyjdzie.:)

Pamietam (nie było to tak dawno) jak na studiach śmiałyśmy się z takich kolesi po 30( wtedy taki ktoś wydalawal nam się stary), co tak nam jęczeli o spotkanie. Z naszej perspektywy było to żałosne, ze facet w takim wieku musi szukać młodszej, bo zapewne boi się kobiet w swoim wieku, a do młodszej to wiadomo ze łatwiej zagadać, łatwiej zaimponować:)