Gość Ania Napisano Maj 13, 2019 Coraz częściej słyszę o systemach smart home w domach - czy faktycznie się sprawdzają? Jak to wygląda cenowo? Lubię różne nowinki technologiczne i coraz bardziej kusi mnie kupienie czegoś takiego do mojego domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdagwiazd 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Jak budujesz, to ile się da, najlepiej od razu zrobić przewodowo. Ja mam u siebie wszystko przewodowo i od 3 lat jest stabilnie, zero problemów. Wybraliśmy drogę DIY, więc kosztowało sporo czasu, ale wyszło bardzo fajnie https://nokautelektronika.pl/artykuly/dlaczego-warto-wybrac-switche-atte-power.html Zerknij sobie na stronę. Jest tutaj kilka informacji o tym o czym pamiętac. Jak również jak wybrać odpowiednie switche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafpo 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Powoli staram się coś takiego zbudować u siebie w mieszkaniu. Jestem na samym początku tej drogi ale cieszą efekty jak np. otwieranie okna powoduje wyłączanie grzania czy oczyszczacza powietrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach