Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolega

Mój kolega śpi w butach !

Polecane posty

Gość Kolega

Dzisiaj w szkole poczułem od niego straszny smród.  

Przypominał mi stechlizne -kolega sam się przyznał że nie ściąga butów do spania . W butach w których śpi przychodzi do szkoły.  Smród jest tak silny, że czuć go  z jego butów. Nie chce wiedzieć jak muszą mu walić skarpetki.. Czy on jest na coś chory?

Chłopak mieszka w kamienicy socjalnej,  która niedługo się zawali.  Jak on położył kiedyś swoje dresy na ławce to smród z nich czuliśmy przez drzwi... Nauczyciel myślał że to od niego ...

Kolega nie zmienia ubrań i bielizny do spania - w tym co spał chodzi do szkoły tak samo jest z majtkami, nosi brudne 

Nikt nie chce z nim być w parze na wf , nawet pan od wf bo czuł smród.  Chłopak musi ćwiczyć sam przez co jest mu bardzo trudno . Chłopakowi bardzo się skracają włosy przez co wyglądają na bardziej tłuste i może mieć wszy , skoro nie myl się 17 dni . Tak się nam chwalił. 

Patrząc na jego buty można stwierdzić że od znoszenia porosly pleśnią - mają dziwne plamki , częściowo zrobiły się zielone i odpadająca podeszwa . Chłopak sam sobie je skleja na zwykły klej,  który nosi do szkoły. 

Dłonie ma brudne a paznokcie ...

Kolega kiedyś mówił klasie że nie myl się 27 dni . 

Gość Gosc

Chłopak ma problemy i trzeba mu pomóc

Gość Olo
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chłopak ma problemy i trzeba mu pomóc

A jakie tzn  problemy? On płakał a jest takim bandytą 

Gość Kolega

Spi w butach