Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przelozyłam spotkanie z facetem i teraz on się obraził

Polecane posty

Gość gość

Tzn.  może wprost sie nie obrazil, ale dalo sie wyczuc dystans z jego strony... jak to teraz naprawic? Zgodzil sie na nowy termin spotkania

Gość eeeee

Pewnie gosciu juz sie przygotowal na te spotkanie. Gość pewnie pomyślał ze masz w doopie jego czas. Miałem podobną sytuacje. Dwa dni sie szykowałem na te spotkanie, zerwałem kontakt z dziewczyną.

Powinnaś zaproponować zeby to on wybrał kolejny termin.

Ile czasu przed zaplanowanym spotkaniem zminiłaś termin?

Przed chwilą, Gość gość napisał:

jak to teraz naprawic? Zgodzil sie na nowy termin spotkania

To, że zaproponowałaś nowy termin oraz to, że przyjdziesz i spędzicie miło czas, uważam za w zupełności wystarczające. Nie daj się wpędzić w poczucie winy tylko dlatego, że miałaś ważniejszą sprawę do załatwienia od rozrywki z facetem. Powinien zrozumieć, że różnie się układa i niekoniecznie zawsze można dotrzymywać terminów i być dostępną 'na żądanie', niestety, życie. Także, jego brak wyrozumiałości i dystans są dla Ciebie dość istotną informacją o jego podejściu i charakterze.

Gość eeeee
4 minuty temu, Nenesh napisał:

To, że zaproponowałaś nowy termin oraz to, że przyjdziesz i spędzicie miło czas, uważam za w zupełności wystarczające. Nie daj się wpędzić w poczucie winy tylko dlatego, że miałaś ważniejszą sprawę do załatwienia od rozrywki z facetem. Powinien zrozumieć, że różnie się układa i niekoniecznie zawsze można dotrzymywać terminów i być dostępną 'na żądanie', niestety, życie. Także, jego brak wyrozumiałości i dystans są dla Ciebie dość istotną informacją o jego podejściu i charakterze.

Jeżeli typ przełożył swoje plany żeby sie z nią spotkać, a ona odwołała spotkanie to ma powod sie denerwowac. Tego oczywiście nie powie, bo nie bedzie chciał  wpędzić kobiety w poczucie winy. To nas rózni od kobiet że my sie staramy dla kogoś, a jak widać wyżej autorka nie 😄

Gość Luuu

Czy Ty wczoraj pytałaś  czy go przepraszać za to że zmieniły Ci się plany i przełożyłas  spotkanie?? 

Gość Luuu
32 minuty temu, Gość eeeee napisał:

Jeżeli typ przełożył swoje plany żeby sie z nią spotkać, a ona odwołała spotkanie to ma powod sie denerwowac. Tego oczywiście nie powie, bo nie bedzie chciał  wpędzić kobiety w poczucie winy. To nas rózni od kobiet że my sie staramy dla kogoś, a jak widać wyżej autorka nie 😄

Co z tego że nie powie jak pokazuje to swoim zachowaniem co jest jeszcze gorsze bo widzisz że autorka wątku  jest zmieszana. Zachowanie dziecka  A nie dorosłego faceta bo nie dostał tego co chciał. Każdemu może coś wypaść i nie można się potem przed kimś plaszczyc  i przepraszać tym bardziej jak zgadza się na drugi termin...

Gość eeeee
11 minut temu, Gość Luuu napisał:

Co z tego że nie powie jak pokazuje to swoim zachowaniem co jest jeszcze gorsze bo widzisz że autorka wątku  jest zmieszana. Zachowanie dziecka  A nie dorosłego faceta bo nie dostał tego co chciał. Każdemu może coś wypaść i nie można się potem przed kimś plaszczyc  i przepraszać tym bardziej jak zgadza się na drugi termin...

Czyli teraz jak facetowi coś by wypadlo i by przełożył spotkanie na kolejny termin, to autorka nie miała by prawa sie zdenerwowac i wywierać na facecie poczucia winy? 

Ta logika !!!

Gość Luuu
3 minuty temu, Gość eeeee napisał:

Czyli teraz jak facetowi coś by wypadlo i by przełożył spotkanie na kolejny termin, to autorka nie miała by prawa sie zdenerwowac i wywierać na facecie poczucia winy? 

Ta logika !!!

To są ludzie dorosli i jak ktoś ma trochę oleju w głowie potrafi pewne informacje  przyjąć  normalnie bez fochow i tyle.

Gość Luuu
13 minut temu, Gość eeeee napisał:

Ta logika !!!

I gdzie jest Twoja logika? Przed chwilą pisałeś że Wy faceci nie wpedzacie  w poczucie winy i tym się od Nas kobiet roznicie... śmiech na sali. Jak ktoś dzieciak to stroi fochy czy facet czy kobieta 😉

Gość abc

Mogło mu to troche pokrzyować plany bo odwolalam spotkanie na jakies 4 godziny przed, ale ja tez mialam wazny powod ( sluzbowy).

Niby powiedział, ze ok i pozartowal, ze nalezy mi sie lanie, ale teraz sie nie odzywa.

Ostatnio kiedy przelozylam nasze spotkanie tez byl na mnie zly, ale poznej 2 dni po tym sie spotkalismy normalnie

Gość Luuu
8 minut temu, Gość abc napisał:

Mogło mu to troche pokrzyować plany bo odwolalam spotkanie na jakies 4 godziny przed, ale ja tez mialam wazny powod ( sluzbowy).

Niby powiedział, ze ok i pozartowal, ze nalezy mi sie lanie, ale teraz sie nie odzywa.

Ostatnio kiedy przelozylam nasze spotkanie tez byl na mnie zly, ale poznej 2 dni po tym sie spotkalismy normalnie

Przestań to tak przeżywać od wczoraj. Nic złego nie zrobiłaś. Dojrzaly facet tak się nie zachowuje. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Co to będzie jak naprawdę coś przeskrobiesz i się pogniewa  na Ciebie? Zostaje  chlosta.....

Gość geniusz
8 minut temu, Gość abc napisał:

Rozumiem że miałaś coś pilnego i że to wypadło nagle 4 godziny to trochę mało Najlepiej dzień przed ale wiem że dowiedziałaś się w ostatniej chwili Jeśli to już drugi raz z kolei to facet może pomyśleć że jesteś i nie co mi poważne i traktujesz iGo na luzie umawiaj spotkania na przykład na weekend żeby uniknąć tego rodzaju wpadek widocznie gość przywiązuje uwagę do takich szczegółów jak ktoś się spóźnia to ja też uważam że ktoś mnie nie szanuje

Gość geniusz

W jakim wieku Jesteście jeszcze powiedz

Gość gośc

Ja mam 23 a on 28 at

Gość geniusz
Przed chwilą, Gość gośc napisał:

Ja mam 23 a on 28 at

młoda jesteś jeśli gość będzie robił jakieś dramaty to sobie odpuść go bo Z czasem będzie się czepiał o coraz większe błahostki Jeśli to było niezależne od ciebie to nie ma prawa cię za to gnębić

Gość Pasi-konik

Facet jakis ...a,to mialas podpasc w pracy bo on jest taki wazny  ? buchaa cha !, a jakby cie zwolnili z pracy ? TO JAKIS EEGOISTA uciekaj dziewczyno bo juz masz poczucie winy wobec niego bo kim on wlasciwie jest ? Znajdz sobie normalnego faceta ktory rozumie ze nie jest pepkiem swiata a reszta sie dla niego nie liczy i ty tez autorko, powinnas mu hold oddawac i byc posluszna i na kazde zawolanie jego,to jakis psychol ! Uciekaj od niego bo stracisz duzo a on cie i tak zostawi i z niczym ,znam zycie wiem co mowie.

Gość wrtyk

Tak autorka przekładała spotkania dwa razy pod rząd i ktoś widzi wine w facecie. HAHAHAHA

Gość gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Tzn.  może wprost sie nie obrazil, ale dalo sie wyczuc dystans z jego strony... jak to teraz naprawic? Zgodzil sie na nowy termin spotkania

olej ch0ja