Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby wariatki

Dlaczego baby sa takie glupie i mysla, ze jak dadza facetowi seks, to on bedzie chcial sie z nimi zwiazac?

Polecane posty

Gość Baby wariatki

A nawet i ozenic? Przeciez nie ma sensu kupowac krowy z ktorej sie mozna mleka za darmo napic. Nie mowiac juz o tym, ze slub dla faceta to skrajnie nie korzystny interes, bo jak dojdzie do rozwodu, to bedzie mial mega szczescie jak wyjdzie z tego ukladu na zero. A nie tak jak Marcinkiewicz, ktory musi placic alimenty na bezdzietna byla zone, bo jej sie standard zycia obnizyl... Dodac jeszcze trzeba do tego, ze nie ma sensu zenic sie z kobieta, ktora nie jest dziewica, bo taka to juz nie wiadomo ilu walilo i kto ja walil, oraz w jakich okolicznosciach. Do tego te ktore nie czekaja z seksem do slubu najczesciej zdradzaja i wmawiaja pozniej facetowi cudze dziecko... Nie wiem... babom totalnie odbilo i robia wszystko byle by gatunek ludzki zniknal (a na pewno niektore rasy).

Gość gosc

Ostatnio jedna chciala sie ze mna seksic, to jej powiedzialem, ze sorry, ale ze mna dopiero po slubie, i... obrazila sie i mnie olala... Z reszta i tak bym jej nie chcial, bo pewnie juz nie jeden skorzystal z jej uslug... :/

Gość to prawda

dla chlopa seks jest bardziej męczący i niekorzystny , bo podczas wytrysku traci witaminy i makroelementy . 

Kobieta połykając spermę,  dostarcza organizmowi cennych substancji odżywczych

Gość to prawda

te ...ki myślą i o dziwio wierzą , że chłop musi wyjsc z domu z pelnym żoładkiem i pustym workiem - nie ma w tym logiki 

Gość gosc

Z takimi kobietami, to nie dziwie sie, ze faceci nie chca sie zenic, bo:

1) nie musza skoro maja wszystko przed slubem.

2) nie chca byc zdradzani, a na koniec oskubani ze wszystkiego, bo ex zonie sie "standard zycia obnizyl" (pomimo, ze ma juz innego faceta na boku).

Ja nigdy sie nie ozenie i nie dlatego, ze nie chce (bo chce), tylko dlatego, ze nie ma wartosciowych kobiet z ktorymi warto bylo by rodzine zakladac.

Gość Nie gość

Jacy tu wszyscy mądrzy panowie a jak przychodzi co do czego w normalnym życiu to chowaj takiego darmozjada. Współczuję kobietom które poznajecie skoro uważacie że nie dziewice to od razu się szmacą i wgl. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Nie gość napisał:

Jacy tu wszyscy mądrzy panowie a jak przychodzi co do czego w normalnym życiu to chowaj takiego darmozjada. Współczuję kobietom które poznajecie skoro uważacie że nie dziewice to od razu się szmacą i wgl. 

Oczywiscie, ze takie mogly nie zdradzac i sie nie puszczac, ale jaka ja mam pewnosc, ze tego nie robily? Nie mam, dlatego wole pewna dziewice, ktora z seksem chce czekac do slubu, bo wiem, ze moze miec o wiele mocniejszy kregoslup moralny od tych, ktore nie czekaly.

Przed chwilą, Gość Baby wariatki napisał:

Dlaczego baby sa takie glupie i mysla, ze jak dadza facetowi seks, to on bedzie chcial sie z nimi zwiazac?

Ponieważ postępują wedle typowej - świadomej, bądź nie - naturalnej manipulacji kobiecej opartej m.in. na męskiej ambicji i chęci posiadania na wyłączność. Nie biorą niestety pod uwagę zmieniających się uwarunkowań społecznych oraz tego, że męskie cechy się zatracają i przeciętny facet sobie z przeciętną kobietą już nierzadko nie potrafi poradzić (ba, często nie radzi sobie sam ze sobą). Poniekąd też stąd postawa hedonistyczna, unikanie odpowiedzialności i racjonalizacja, jak wyżej.

Gość gosc
14 minut temu, Nenesh napisał:

Ponieważ postępują wedle typowej - świadomej, bądź nie - naturalnej manipulacji kobiecej opartej m.in. na męskiej ambicji i chęci posiadania na wyłączność. Nie biorą niestety pod uwagę zmieniających się uwarunkowań społecznych oraz tego, że męskie cechy się zatracają i przeciętny facet sobie z przeciętną kobietą już nierzadko nie potrafi poradzić (ba, często nie radzi sobie sam ze sobą). Poniekąd też stąd postawa hedonistyczna, unikanie odpowiedzialności i racjonalizacja, jak wyżej.

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

W
Y
P
A
D
!

Gość gosc
24 minuty temu, Nenesh napisał:

Problem w tym, ze nie ma tylko kryzysu meskosci, jest tez kryzys kobiecosci.

1 godzinę temu, Gość Baby wariatki napisał:

A nawet i ozenic? Przeciez nie ma sensu kupowac krowy z ktorej sie mozna mleka za darmo napic. Nie mowiac juz o tym, ze slub dla faceta to skrajnie nie korzystny interes, bo jak dojdzie do rozwodu, to bedzie mial mega szczescie jak wyjdzie z tego ukladu na zero. A nie tak jak Marcinkiewicz, ktory musi placic alimenty na bezdzietna byla zone, bo jej sie standard zycia obnizyl... Dodac jeszcze trzeba do tego, ze nie ma sensu zenic sie z kobieta, ktora nie jest dziewica, bo taka to juz nie wiadomo ilu walilo i kto ja walil, oraz w jakich okolicznosciach. Do tego te ktore nie czekaja z seksem do slubu najczesciej zdradzaja i wmawiaja pozniej facetowi cudze dziecko... Nie wiem... babom totalnie odbilo i robia wszystko byle by gatunek ludzki zniknal (a na pewno niektore rasy).

jak fcet jest predator i libertyn to jak mu nie da to od razu ją zostawi, więc danie du;py przedłuża znajomość,a co za tym idzie szansę na ślub

Gość gosc
41 minut temu, brokeninside87 napisał:

jak fcet jest predator i libertyn to jak mu nie da to od razu ją zostawi, więc danie du;py przedłuża znajomość,a co za tym idzie szansę na ślub

Przedluza znajomosc i tworzy ZLUDZENIE, ze bedzie jakis slub.