Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harcysia72

Jakie implanty piersiowe?

Polecane posty

Gość harcysia72

Jak w tytule. Czytam o rożnych producentach, ale nie bardzo wiem, czym sie od siebie rożnią... Zalezy mi na bezpieczenstwie, ale tez ladnym efekcie. Nie chce miec sterczacych piłek, tylko ladnie powiekszone piersi. Wiecie moze ktore implanty daja spoko efekt?

Gość Magdia

Wiesz co, ja jestem po operacji w klinice dr Anny Olender - w Żarkach Letnisko. Pani dr dobrała im idealnie implanty, zarówno jeśli chodzi o rozmiar, jak i ich rodzaj. Mam anatomiczne implanty, moje piersi wyglądają dzięki temu bardzo naturalnie. Czuję się pięknie i kobieco. I właśnie o to mi chodziło:)

Ja mam implanty Motiva Ergonomix. To nowy typ, który porusza się naturalnie jak prawdziwe piersi i zmienia kształt w zależności od pozycji! Polecam 🙂 

Gość Donka

Może idź na konsultację, lekarz wtedy doradza odpowiedni kształt rozmiar w zależności od budowy twojej klatki piersiowej i twoich oczekiwań :)

Gość Mijak

Po co wam to dziewczyny? 😞

Gość Alcia

no wiesz, czasem kobiety mają naprawdę spore kompleksy :) domyslam sie, ze takie dosc negatywne komentarze na temat powiekszenia biustu wynikaja czesto z tego, ze kojarzy nam sie to ze sztucznością i takim tanim efektem. moze kiedys tak bylo, jak implanty byly watpliwej jakosci. ale teraz jest szeroki wybor i mozna zafundowac sobie naprawde piekne piersi w takim subtelnym wydaniu. chyba jedna z lepszych marek w tej kwestii jest Mentor. :)

Gość zpola01

Czytalam w gazecie, ze Mentory ma Ewa Chodakowska i Natalia Siwiec. Więc chyba marka znana, popularna, dobra jakosciowo...

Gość Paula79

A Ile kosztują takie implanty? Tak średnio? Warto mocno sugerować się cena? Czy jakimiś certyfikatami..?

Gość Marta

Ja będę robić piersi w SCM clinic w Krakowie. Mój chirurg poleca mi B-Lite Lightweight Breast Implants. Podobno są bardzo wygodne ii bezpieczne. Są lekkie, ważą 30% mniej od tradycyjnych (trzymałam w ręku i te i inne typy i rzeczywiście tak jest, to tylko z korzyścią dla kręgosłupa). Przez to, ze mniej obciążają skórę to szybciej się rany goją. No i nie będą tak opadać.

Gość xyz61
Dnia 10.06.2019 o 14:23, Gość Paula79 napisał:

A Ile kosztują takie implanty? Tak średnio? Warto mocno sugerować się cena? Czy jakimiś certyfikatami..?

mysle, ze tak srednio 15-17 tysiecy zlotych to kosztuje. oczywiscie mowa o tych lepszych implantach typu mentor.

Gość rokoko09

Mentor ma teraz taki nowy rodzaj implantów- Mentor Xtra.Widzialam kobietę po operacji z tymi implantami i wiecie co, efekt rewelacyjny. Naprawde nie wiedzialam, ze biust po takiej "przeróbce" moze miec taki naturalny wyglad!!

Gość Lamcia

Na fanpejdżu Mentor Polska można sobie podpatrzeć, jak wyglądają efekty po operacji. Myślę, że ten producent potrafi zapewnić naprawdę fajny subtelny efekt :)

Gość honorata
Dnia 4.08.2019 o 15:21, Gość Lamcia napisał:

Na fanpejdżu Mentor Polska można sobie podpatrzeć, jak wyglądają efekty po operacji. Myślę, że ten producent potrafi zapewnić naprawdę fajny subtelny efekt 🙂

własnie weszłam, cos niesamowitego. dotychczas kojarzylam powiekszone piersi z takim sztucznym tanim efektem.  tutaj widze, ze te poprawki sa naprawde subtelne!!

Implanty MENTOR to jedyna słuszna decyzja. Ja przed operacją zrobiłam dokładne rozeznanie w temacie, skonsultowałam się z wieloma specjalistami i większość z nich polecała właśnie je! Zabieg jest w pełni bezpieczny bo ten rodzaj implantów w zasadzie nie daje powikłań 🙂