Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marywic sie czy nie

2 miesięczne dziecko nie chce lezec na brzuchu

Polecane posty

Gość marywic sie czy nie

moj 2,5 miesięczny syn od początku nie lubil lezec na brzuszku. szybko sie denerwuje i zaczyna plakac. Zaczyna mnie to martwic, bo powinien juz opierac sie na przedramionkach. A on nie chce, chwilke tak polezy i zaczyna sie denerwowac. Nie wiem czy to nornalne i przyjdzie z czasem? czy klasc go więcej razy na brzuszek i dawac mu sama przedramiona przed siebie? wizyta u pediatry 3 czerwca wtedy mamy 1 szczepienie. Mamy pomóżcie 

Gość Gość

Mój też nie lubił, kladlam oczywiście ale szybko się denerwował. Nosiłam więc często na tzw samolot i wtedy ćwiczył główkę ale nie płakał. A na brzuch tak czy siak kladlam ale nie na długo. Teraz ma prawie 5 miesięcy i od jakiegoś miesiąca już lubi na brzuchu. A to kiedy dziecko powinno się opierać na przedramionach to kwestia indywidualna. Nie wiem gdzie te głupoty wyczytalas,ze jak ma 2 miesiące to już powinno. 

Gość Gość

Kładź często,  ale  ma krótko.  I nie po jedzeniu.  I nos właśnie na brzuszku.  Na opieranie się ma jeszcze czasu.  Moje dzieci tez nie lubiły.  Mało który maluch lubi.