Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobrze wam tak

Nie ustępuję w autobusie miejsca młodym kobietom w cięży !

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Stać a chodzić to różnica. Nie wiem po co dźwigać takiego uloma jak ty i później go jeszcze rodzić. Twoja matka na pewno żałuje. 

Skoro nie wiesz po co rodzić ułomy, to wsyskrob go sobie z macicy, puszczalska szmato.

Gość Gośc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Skoro nie wiesz po co rodzić ułomy, to wsyskrob go sobie z macicy, puszczalska szmato.

Współczuję twojej matce

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Gdybym wiedziała że urodze dèbila takiego jak ty to z pewnością by go wyskrobala. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Monia napisał:

Proponuję wrócić na lekcje biologii do szkoły podstawowej, której nie skończyłeś:) znajdziesz tam różnice między pojęciem ruch a stanie w miejscu. Dział o człowieku. Jakbys miał problem ze zrozumieniem to lepiej strzel sobie w łeb:) 

Ty masz tak pusty łeb, że do niczego się nie nadajesz. Dobrze, że chociaż cipę masz sprawną, to możesz nią zarabiać.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gośc napisał:

Współczuję twojej matce

Na szczęście już nie żyje

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Na szczęście już nie żyje

Wykończyła się przy zwyrolu. 

Gość Monia
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Ty masz tak pusty łeb, że do niczego się nie nadajesz. Dobrze, że chociaż cipę masz sprawną, to możesz nią zarabiać.

Mój "pusty łeb" ma się cudownie na stanowisku kierowniczym:) A jak ma się twój pusty łeb na bezrobociu bezplodny impotencie:)? Nadal masz ślady po pryszczach, smierdzisz jak przepocony sweter bezdomnego a twoja biedna mama utrzymuje cię z renty? 

Gość Monia

Faktycznie, lepiej dla niej... 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Monia napisał:

Mój "pusty łeb" ma się cudownie na stanowisku kierowniczym:) A jak ma się twój pusty łeb na bezrobociu bezplodny impotencie:)? Nadal masz ślady po pryszczach, smierdzisz jak przepocony sweter bezdomnego a twoja biedna mama utrzymuje cię z renty? 

Czym kierujesz? Ukraińskimi tirówkami?

Gość Monia
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Czym kierujesz? Ukraińskimi tirówkami?

Nie. Siecią ekskluzywnych burdeli na południu Polski. I tak cię nie stać nawet na placówkę  

Gość Nie CHad
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Widać że chciałbyś jakiejś bebech zrobić ale nie masz szans więc się mscisz na ciężarnych bo wiesz że musiały się z kimś bzykać.

Tak dokładnie! Brawo, trafna diagnoza! Babska intuicja nie zawiodła. Przeciętny i miły chłopak nie ma szans na bzykanie. To przystojny chad ma na pstryknięcie palca. On nie musi skakać i pajacować. 

Gość Monia

Nie będę tłumaczyć osobie, która nie skończyła podstawówki na czym polega moja praca:) Swoją drogą masz wyobraźnię godna psychopaty. Nie zatrudnilabym cię nawet do mycia WC a co dopiero do kontroli tirowek baranie:) żegnam towarzystwo, autora nie żegnam, karma wraca:)))) 

Gość Monia
1 minutę temu, Gość Monia napisał:

Nie. Siecią ekskluzywnych burdeli na południu Polski. I tak cię nie stać nawet na placówkę  

To podszyw aleu tak się uśmiałam 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nie CHad napisał:

Tak dokładnie! Brawo, trafna diagnoza! Babska intuicja nie zawiodła. Przeciętny i miły chłopak nie ma szans na bzykanie. To przystojny chad ma na pstryknięcie palca. On nie musi skakać i pajacować. 

Ty jesteś miły jak ted bundy. 

Gość Gosc gosc

To jest obrzydliwe! Jak mozna takie rzeczy pisac o kobietach w ciazy. Co za czasy nastaly??? To chyba pod jakas obsesje na punkcie kobiet w ciazy u niektorych podchodzi... Takim osobom potrzebna jest pomoc (psycholog?) , zazdrosc zle dziecinstwo na pewno za tym kryja sie problemy . 

Gość Gościu
1 minutę temu, Gość Gosc gosc napisał:

To jest obrzydliwe! Jak mozna takie rzeczy pisac o kobietach w ciazy. Co za czasy nastaly??? To chyba pod jakas obsesje na punkcie kobiet w ciazy u niektorych podchodzi... Takim osobom potrzebna jest pomoc (psycholog?) , zazdrosc zle dziecinstwo na pewno za tym kryja sie problemy . 

A daj spokój, przecież widać że to chory psychicznie człowiek pisze, pewnie mieszka w dpsie na oddziale otwartym i ma dostęp do neta w komórce oraz podworka. Autobus to on widział miesiąc temu jak z opiekunka do psychiatry jechał, olejcie trolla:) 

Gość Monia

Obrzydliwe są babska w ciąży, a faceci którzy robią bachory to psychopaci i zwyrole.

Gość friendlyper
2 godziny temu, Gość Monia napisał:

Obrzydliwe są babska w ciąży, a faceci którzy robią bachory to psychopaci i zwyrole.

... ile Ty masz lat dziewczynko? Niemożliwe by dorosła kobieta pisała w ten sposób, chyba że jesteś zwyczajnie ograniczona patolka, która myśli, że tutaj zabłysnie...bo wlasnie tyle potrafisz pustaku co? Takich jak Ty tu nie brakuje, szczekate, internetowe cwaniary, a w życiu tego wstrętnego, chamskiego dzioba byś nie otworzyła. Tu w końcu możesz poszczekac, bo jesteś anonimowa. Na fejsie byś napisała coś podobnego? 😉 biedna dziewucha 

Gość Monia
2 godziny temu, Gość friendlyper napisał:

... ile Ty masz lat dziewczynko? Niemożliwe by dorosła kobieta pisała w ten sposób, chyba że jesteś zwyczajnie ograniczona patolka, która myśli, że tutaj zabłysnie...bo wlasnie tyle potrafisz pustaku co? Takich jak Ty tu nie brakuje, szczekate, internetowe cwaniary, a w życiu tego wstrętnego, chamskiego dzioba byś nie otworzyła. Tu w końcu możesz poszczekac, bo jesteś anonimowa. Na fejsie byś napisała coś podobnego? 😉 biedna dziewucha 

To podszyw! Ty wogole czytasz co ja pisałam wcześniej?! Sama jestem w ciąży i mam autora w poważaniu! Autor się podszywa bo przestałam mu odpisywać i tyle. Oświadczam że już tu więcej nie będę pisać. Jak znowu coś napisze pod moim imieniem TO NIE JA! Mam też podejrzenie, że jesteś autorem i odpisujesz sam sobie:) To się leczy. 🙂 żegnam na zawsze! 

Gość Zpaznokcilakier

Helikopterem się nie jeździ !!! 

Gość guestguest
12 godzin temu, Agatkasratka napisał:

Popieram kobiety w ciąży to dno

Dno to Cię pustaku wysralo, bo takiego gowna urodzić sie nie da. A fe!