Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zula00

27 letni partner i ja- zawse chetna nie w pore

Polecane posty

Czesc wam. Mam.pytanie albo prosbe o porade. Sama nie  wiem. Mam o kilka lat starszego faceta, ma on 27 lat ale ma problemy (nie czeste, czasem mocniej nie daj spokoju czasem mniej) z seksem i tym by jego przyjaciel dawal sobie rade. Czasem za szybko dojdzie a czasem w ogole nie moze. Czasami zaczynamy zabawe a juz trzeba konczyc bo nic z tego... denerwuje mnie to choc wiem, ze to nie jego wina i staram sie byc wyrozumiala.. ale gdy ja mam ochote, jestem nakrecona.. staram sie skacze wokol niego to on nie moze, a bo mowi ze nie.ma sily, bo nie da rady, bo przyjacuel nie domaga.. i wychodzi na to ze ja jestem sfrustrowana a on ma seks kiedy chce bo odmowic mu sie nie da(chociaż tyle). 

Do tego mam straszną zazdrosc o kobiety ktore miak przedemna.. widzialam jgo stare sms.. z nimi kochal sie na potege do pewnego moemntu.. tak im zazdroszcze i jestem zla. Jestemjeszcze mloda i wszystko ze mna ok to czemu tak jest... 

Gość p212

A może jego przyjaciel nie domaga bo już wcześniej w innej domagał a ty byłaś druga z kolei

Gość Jan
14 godzin temu, Zula00 napisał:

to nie jego wina

Jak nie jego? Dziwne że Ci co nie walą do Pameli Anderson codziennie, ich przyjaciel daje radę. Ty też sobie pooglądaj. Liderem czułości jest George Uhl i może dwa razy z rzędu.

8 godzin temu, Zula00 napisał:

Czesc wam. Mam.pytanie albo prosbe o porade. Sama nie  wiem.

Z kolei ja nie do końca wiem, jak konkretnie brzmi to ''pytanie, albo prośba o poradę''...

Mam o kilka lat starszego faceta, ma on 27 lat ale ma problemy (nie czeste, czasem mocniej nie daj spokoju czasem mniej) z seksem i tym by jego przyjaciel dawal sobie rade. Czasem za szybko dojdzie a czasem w ogole nie moze. Czasami zaczynamy zabawe a juz trzeba konczyc bo nic z tego... denerwuje mnie to choc wiem, ze to nie jego wina i staram sie byc wyrozumiala..

Wyrozumiałość swoją drogą, ale trzeba koniecznie i jak najszybciej ustalić przyczynę rzeczonych problemów - czy wystąpiły na tle psychicznym, czy fizycznym. Warto wykluczyć podejrzenie rozwoju chorób i ryzyko postępowania zaburzenia. Najlepiej skonsultować się z lekarzem pierwszego kontaktu oraz seksuologiem. Porozmawiaj szczerze ze swoim partnerem i postaraj się go do tego nakłonić.

ale gdy ja mam ochote, jestem nakrecona.. staram sie skacze wokol niego to on nie moze, a bo mowi ze nie.ma sily, bo nie da rady, bo przyjacuel nie domaga.. i wychodzi na to ze ja jestem sfrustrowana

Zawsze możesz w takim przypadku zaspokoić się i rozładować sama. Jakkolwiek, istnieje jeszcze na przykład seks oralny, kiedy ''niedomagający przyjaciel'' partnera nie odgrywałby większej roli. Przynajmniej w sytuacji, gdyby facet Cię pożądał i zwracał uwagę na Twoje uczucia i potrzeby.

a on ma seks kiedy chce bo odmowic mu sie nie da(chociaż tyle). 

Do tego mam straszną zazdrosc o kobiety ktore miak przedemna.. widzialam jgo stare sms..

Przeanalizuj, czy Twój brak odmowy seksu nie wynika czasem właśnie z tej zazdrości o jego byłe i podświadomej chęci dorównania im / spełnienia potrzeby faceta, by go przy sobie utrzymać, zamiast z faktycznego uczucia i zdrowego pożądania. Być może jest to mała nadinterpretacja, niemniej, kochający facet zaangażowany w relację z kobietą raczej nie przechowuje wiadomości od swoich byłych. Nie czuje takiej potrzeby oraz z poszanowania partnerki. Być może czujesz, że coś tutaj jest nie tak, stąd Twoje obawy?... Zweryfikuj.

19 godzin temu, Zula00 napisał:

Czesc wam. Mam.pytanie albo prosbe o porade. Sama nie  wiem. Mam o kilka lat starszego faceta, ma on 27 lat ale ma problemy (nie czeste, czasem mocniej nie daj spokoju czasem mniej) z seksem i tym by jego przyjaciel dawal sobie rade. Czasem za szybko dojdzie a czasem w ogole nie moze. Czasami zaczynamy zabawe a juz trzeba konczyc bo nic z tego... denerwuje mnie to choc wiem, ze to nie jego wina i staram sie byc wyrozumiala.. ale gdy ja mam ochote, jestem nakrecona.. staram sie skacze wokol niego to on nie moze, a bo mowi ze nie.ma sily, bo nie da rady, bo przyjacuel nie domaga.. i wychodzi na to ze ja jestem sfrustrowana a on ma seks kiedy chce bo odmowic mu sie nie da(chociaż tyle). 

Do tego mam straszną zazdrosc o kobiety ktore miak przedemna.. widzialam jgo stare sms.. z nimi kochal sie na potege do pewnego moemntu.. tak im zazdroszcze i jestem zla. Jestemjeszcze mloda i wszystko ze mna ok to czemu tak jest... 

Niech przestanie walić konia po kątach, to mu się poprawi.

Gość Gościu

Albo on ma ze sobą problem w ogóle, albo do siebie nie pasujecie. Może go po prostu nie pociągasz, a jest z Tobą z braku laku? Miałem jedną dziewczynę, z którą notorycznie nie chciał mi stawać lub stał słabo i szybko opadał, chociaż fizycznie była ładna i zgrabna. Wcześniej nigdy nie miałem takich problemów. Po pewnym czasie byłem tak sfrustrowany, że w ogóle przestał mi stawać, więc przestałem się z nią spotykać chcąc uniknąć kolejnych upokorzeń. Dość szybko zacząłem się spotykać z inną i jak ręką odjął - nigdy żadnego problemu, zmęczony czy pijany, zawsze mam na nią ochotę i żadnego problemu ze sprzętem, ani razu... to siedzi w głowie, niestety nic na to nie poradzisz w takiej sytuacji. 

Gość p212
15 godzin temu, Zula00 napisał:

Nie.... 

Wiec jakim cudem wcześniej wszystko było ok a teraz nagle ma problem?