Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bìcu

Paulina, wiem że jesteś dziewicą i bardzo mi to odpowiada

Polecane posty

Gość Jhhhh

Bbbb

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Hsjsjs napisał:

To ja prawdziwa Paulina, serio to szokujące jakie chore psycholki tu siedzą, podpisują się czyimś imieniem i piszą takie bzdury że aż twarz wykręca, w życiu bym takich głupot nie pisała, jestem ciekawa gdybym to zgłosiła na policję jako podszywanie pode mnie,kim by się okazała ta deseratka która bredzi sama ze sobą 

A niby gdzie tu ktoś się  podpisał Twoim imieniem?? 

A nawet jeśli ktoś by używał imienia Paulina to co?

Myślisz, że jesteś jedyną Pauliną na forum?

Z Twoich wpisów policja też by miała niezły ubaw. 

Gość Gghh

Gghhh

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Hsjsjs napisał:

To ja prawdziwa Paulina, serio to szokujące jakie chore psycholki tu siedzą, podpisują się czyimś imieniem i piszą takie bzdury że aż twarz wykręca, w życiu bym takich głupot nie pisała, jestem ciekawa gdybym to zgłosiła na policję jako podszywanie pode mnie,kim by się okazała ta deseratka która bredzi sama ze sobą 

A tą twarz to Ci się wykręca ze śmiechu czy jak? 

Gość Jsjeje
8 godzin temu, Gość Bicku napisał:

Nie udawaj Paulinko dobrze wiem, że to ty pisalas. 

Ja nie jestem taka ...ka i bajkopisarka , dla mnie teraz liczy się przede wszystkim praca i zbieranie na mieszkanie, a Azjaci są dla mnie mega obleśni, kiedyś lubiłam bardzo Rosjan ale mi przeszło, z resztą bym się nie zdziwiła bicu że to ty piszesz te podszywy , jesteś tak samo żenujący jak te nawiedzone kafeterianki 

Gość Goś
30 minut temu, Gość Jsjeje napisał:

Ja nie jestem taka ...ka i bajkopisarka , dla mnie teraz liczy się przede wszystkim praca i zbieranie na mieszkanie, a Azjaci są dla mnie mega obleśni, kiedyś lubiłam bardzo Rosjan ale mi przeszło, z resztą bym się nie zdziwiła bicu że to ty piszesz te podszywy , jesteś tak samo żenujący jak te nawiedzone kafeterianki 

Przecież pisałaś, że lubisz Koreańczyków, że młode Europejki masturbują się do BTS i Taemin, ze chcesz mieć zolte dziecko i o Tajwanczyku w Paryżu 

Gość Hdhdhd
Przed chwilą, Gość Goś napisał:

Przecież pisałaś, że lubisz Koreańczyków, że młode Europejki masturbują się do BTS i Taemin, ze chcesz mieć zolte dziecko i o Tajwanczyku w Paryżu 

To był podszyw , jakaś wariatka tu pisze i się podpisuje moim imieniem bo ma zryty beret , mi się Azjaci wcale nie podobają,Ja nawet nie mam czasu pisać takich bzdur 

Gość Hdhdhd

Niestety pełno tu upośledzonych umysłowo podszywow,które nie mają życia więc wcielają się w kogoś i piszą głupoty,współczuję choroby psychicznej 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Hdhdhd napisał:

To był podszyw , jakaś wariatka tu pisze i się podpisuje moim imieniem bo ma zryty beret , mi się Azjaci wcale nie podobają,Ja nawet nie mam czasu pisać takich bzdur 

Czyli to nie Ty pisałaś, że Azjaci są słodcy a w Paryżu widziałaś pieknego Tajwanczyka i nie mogłaś zrobić kroku, bo tak Cię podniecił? Dziwne 

Gość Jsjeje
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli to nie Ty pisałaś, że Azjaci są słodcy a w Paryżu widziałaś pieknego Tajwanczyka i nie mogłaś zrobić kroku, bo tak Cię podniecił? Dziwne 

Nie to nie ja , kiedyś byłam zauroczona w rosjaninie ale on znalazł dziewczyne u siebie na miejscu i wolałam zerwać ta relację 

Gość Gość

A kto pisał o Ukraińcu z tatarskimi korzeniami i targaniu za włosy? 

Gość Jsjss
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem ja pisałam tylko o rosjaninie,resztą to podszywy chorych umysłowo ludzi 

Gość MdoB
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty xD

Gość Gość

Albo o tych piosenkarzach z Rosji tez Ty pisałaś, o Ukraińcach tez mimo, ze jako ta od Ilya z Saranska zaprzeczałaś i twierdzilas, ze nie lubisz Ukraińców to jako niby nie Ty zakładałaś tematy o Ukraińcach. Pisalas, ze Ukrainiec pomógł nieś Ci siaty z busa, zaprosił Cie na kawę 

Gość B do M
2 minuty temu, Gość MdoB napisał:

Ty xD

Ahahhahaha jak zawsze. Wszystko ja. O rżnięciu w powietrzu też ja 🤣🤣🤣🤣😂

Gość MdoB
1 minutę temu, Gość B do M napisał:

Ahahhahaha jak zawsze. Wszystko ja. O rżnięciu w powietrzu też ja 🤣🤣🤣🤣😂

Ja nie mogę, płacze ze śmiechu a to aż twarz wykręca mnie rožjebało🤣🤣😂😂😂😂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Albo o tych piosenkarzach z Rosji tez Ty pisałaś, o Ukraińcach tez mimo, ze jako ta od Ilya z Saranska zaprzeczałaś i twierdzilas, ze nie lubisz Ukraińców to jako niby nie Ty zakładałaś tematy o Ukraińcach. Pisalas, ze Ukrainiec pomógł nieś Ci siaty z busa, zaprosił Cie na kawę 

I pomógł jej jak się przewróciła w pracy bo polusy się tylko śmiali 😂😂😂😂

Gość Hdjsjs
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie to nie ja ? mi się podobają tylko Rosjanie, możliwe że było nas więcej piszących 

Gość B do M

Ona uwielbia zrzucać na mnie. O pachnących Rosjaninach I Ukraińskich  aniołach też niby ja 🤣🤣🤣

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Hdjsjs napisał:

Nie to nie ja ? mi się podobają tylko Rosjanie, możliwe że było nas więcej piszących 

Ahahahaha Paulina, ale po co Ty tak kłamiesz! Zreszta po chOj Ty się tego wypierasz. Nic złego nie pisałaś przrciez, to tylko twoje fantazje i pragnienia tylko po chOj sie wypierasz? 

Gość Gosc

A o Koreańczykach przecież pisalas ostatnio. No już przestań zmyślać, że nie 😂😂😂😂

Gość Jdjdjd
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ahahahaha Paulina, ale po co Ty tak kłamiesz! Zreszta po chOj Ty się tego wypierasz. Nic złego nie pisałaś przrciez, to tylko twoje fantazje i pragnienia tylko po chOj sie wypierasz? 

Nie wybieram się bo mnie nie obchodzi sfera erotyczna, więc nie ja pisze te świństwa, ja pisałam tylko że kiedyś coś czułam do ruskiego , dziś to już przeszłość i żyje czym innym 

Gość Gość

A kto pisał o swiniaku, że zàjebàĺ podwawelską z siaty?  

Gość Jdjdjd
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A o Koreańczykach przecież pisalas ostatnio. No już przestań zmyślać, że nie 😂😂😂😂

Nie pisałam o koreanczykach bo mnie Azjaci wogole nie kręcą są brzydcy i nie mescy , musiała to być jeszcze jedna osoba 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Jdjdjd napisał:

Nie wybieram się bo mnie nie obchodzi sfera erotyczna, więc nie ja pisze te świństwa, ja pisałam tylko że kiedyś coś czułam do ruskiego , dziś to już przeszłość i żyje czym innym 

Pisałaś: "Chce jęczęć pod tym Rosjaninen z rozłożonymi nogami" 

Gość Gość

Bo moda na koreańskich pisenkarzy krazy wśród polek 14-22 poczekaj za parę lat taki azjata wydoopczy Ci obiekt miłości i pokaże żółtego palucha

Znam młode nastoletnie polki które intensywnie się bredzluja do zdjęć pięknych koreańskich i chińskich chlopaczkow , niech chinczyki tylko wywietrza że młode polskie nastolatki już w rozkroku do nich lecą to będą tu żółci pielgrzymki robić jak do Częstochowy:D

Tak samo jak Ukraińcy zaczęli zalewac Polskę to mówili że koniec z rzadzeniem się polek A prawda okazała się taka że 70 % tej emigracji to wyglodniale seksu ukraińskie osobniki płci męskiej które już zapraszają polki na kawę, mnie ciągle jacyś Ukraińcy na fejsie zaczwpiaja A mojego brata żadna ukrainka nie hahahahaha

Gość Hsjsjs
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pisałaś: "Chce jęczęć pod tym Rosjaninen z rozłożonymi nogami" 

To był właśnie żałosny podszyw jakiejś wariatki z chorobą umysłową, ja pisałam tylko normalnie bez żadnych ohydnych rzeczy 

Gość Gość

Ale mi się właśnie te azjatyckie rysy twarzy mega podobają a typowo męski ryj mnie odpycha, taki facet wygląda jak cwany okrutny cham , A taki męski azjatycki anioleczek jak z obrazka mmmm

Jestem dziewicą, z Polakiem oblechem bym tego nie chciała zrobić ale z azjata tak i mieć małe słodkie żółte dzieci 

po co komu twoja obelsna malpia męskość skoro w dziejszych czasach nie ma z niej pożytku? Kiedyś facet połowal dla kobiety bronił jej oddawal za nią życie, karmil, teraz kiedy kobieta musi walczyć o życie sama twoja męskość to tylko wada bo to jest ochydne i mało atrakcyjne wizualnie , Kiedyś męskość była atrakcyjna biologicznie bo szły za tym korzyści dla kobiety i potomstw

Ma , europejki wsadzaja sobie ogora do pipy w rytm azjatyckich popowych hitów 

Gość Hshs
1 minutę temu, Gość Hsjsjs napisał:

To był właśnie żałosny podszyw jakiejś wariatki z chorobą umysłową, ja pisałam tylko normalnie bez żadnych ohydnych rzeczy 

Widać jakaś chora umysłowo idio//tka się podszywa pod kilka osób i wypisuje brednie bo jej faceta brakuje , Może trzeba ja zgłosić i się dowiedzieć kto tak trolluje

Gość Gość

Rosyjski dzikus rzuca mnie na łóżko i zaczyna ssac moje cycki :3 całuje je, lize, doi i ssa jak szalony! Ja jęczę, jęczę, krzycze, drze cała ach, ach, och,och wyciąga pytona biore ładnie do buzi, aż skończy w moich ustach! Siadam mu na twarzy moja mokra cipke a on posłusznie wylizuje wszystkie soki. Nabijam się na twardego sterczącego ...a zaczynam ujezdzac i krzyczeć z rozkoszy! On mnie bierze na ręce i rznie w powietrzu :3 rzuca mnie na łóżko ja leżę, leżę z rozłożonymi nogami i jęcze pod Rosjaninem mam orgazm i tryska my prosto w twarz sokami on kończy we mnie