Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bìcu

Paulina, wiem że jesteś dziewicą i bardzo mi to odpowiada

Polecane posty

Gość Gość

typowo Azjaci to ci z zespołu BTS albo taemin, a typowy Polak to misiek koterski i Borys Szyc bleeee

przeciez to Ty to pisalas 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Hshs napisał:

Widać jakaś chora umysłowo idio//tka się podszywa pod kilka osób i wypisuje brednie bo jej faceta brakuje , Może trzeba ja zgłosić i się dowiedzieć kto tak trolluje

Sama sobie odpowiadasz Paulinko? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Hshs napisał:

Widać jakaś chora umysłowo idio//tka się podszywa pod kilka osób i wypisuje brednie bo jej faceta brakuje , Może trzeba ja zgłosić i się dowiedzieć kto tak trolluje

A kto pisał o Niemco Włochu co jeździ BMW 200km/h? 

Gość Shsjs
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

typowo Azjaci to ci z zespołu BTS albo taemin, a typowy Polak to misiek koterski i Borys Szyc bleeee

przeciez to Ty to pisalas 

To ja ale o zboczonych rzeczach i jeczeniu to już nie moje , z resztą ja na tym forum nie byłam od zimy bo pracuje , nie mam czasu siedziev na kaffe jak bezrobotni wariaci tutaj 

Gość Gość

Rosyjski dzikus rzuca mnie na łóżko i zaczyna ssac moje cycki :3 całuje je, lize, doi i ssa jak szalony! Ja jęczę, jęczę, krzycze, drze cała ach, ach, och,och wyciąga pytona biore ładnie do buzi, aż skończy w moich ustach! Siadam mu na twarzy moja mokra cipke a on posłusznie wylizuje wszystkie soki. Nabijam się na twardego sterczącego ...a zaczynam ujezdzac i krzyczeć z rozkoszy! On mnie bierze na ręce i rznie w powietrzu :3 rzuca mnie na łóżko ja leżę, leżę z rozłożonymi nogami i jęcze pod Rosjaninem mam orgazm i tryska my prosto w twarz sokami on kończy we mnie

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Shsjs napisał:

To ja ale o zboczonych rzeczach i jeczeniu to już nie moje , z resztą ja na tym forum nie byłam od zimy bo pracuje , nie mam czasu siedziev na kaffe jak bezrobotni wariaci tutaj 

Czyli o ogórku nie Ty? Nie bądź śmieszna. Nawet teraz przyznała się do tego, ze jednak lubisz Koreańczyków 

Gość Shsjs

Wam też się radzę wziąć za robotę bo widać nadmiar kaffe szkodzi na mózg i zbytnio się wczuwacie robiąc jakieś podszywy i pisząc bzdury , prawdziwe życie trzeba rozpocząć a nie żyć tylko tym forum 

Gość Shsjs
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Rosyjski dzikus rzuca mnie na łóżko i zaczyna ssac moje cycki :3 całuje je, lize, doi i ssa jak szalony! Ja jęczę, jęczę, krzycze, drze cała ach, ach, och,och wyciąga pytona biore ładnie do buzi, aż skończy w moich ustach! Siadam mu na twarzy moja mokra cipke a on posłusznie wylizuje wszystkie soki. Nabijam się na twardego sterczącego ...a zaczynam ujezdzac i krzyczeć z rozkoszy! On mnie bierze na ręce i rznie w powietrzu :3 rzuca mnie na łóżko ja leżę, leżę z rozłożonymi nogami i jęcze pod Rosjaninem mam orgazm i tryska my prosto w twarz sokami on kończy we mnie

To nie jest moje, nie jestem taka d//ebil//ka żeby tak pisać ,a jak mnie ktos wkurzy to pójdę na policję za te podszywy i robienie że mnie jakiejś dzivvki

Gość M i B
1 minutę temu, Gość Shsjs napisał:

Wam też się radzę wziąć za robotę bo widać nadmiar kaffe szkodzi na mózg i zbytnio się wczuwacie robiąc jakieś podszywy i pisząc bzdury , prawdziwe życie trzeba rozpocząć a nie żyć tylko tym forum 

Ale my pracujemy w burdêlu przecież 

Gość Shsjs

To nie jest moje, nie jestem taka d//ebil//ka żeby tak pisać ,a jak mnie ktos wkurzy to pójdę na policję za te podszywy i robienie że mnie jakiejś dzivvki

Wykryja tego śmieszka i się będzie tłumaczył 

Gość M i B

To kto to niby pisał? 

Gość Gość

A kto pisał, że poznał w Holandii na ogrórkach Rosjanina modela z twarzą zniszczoną id mrozu?

Gość Gość

Jak pójdziesz na policję to wszystkie Twoje wpisy też będą mieć. Wtedy rzeczywiście będzie śmiesznie 

Gość M do B
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A kto pisał, że poznał w Holandii na ogrórkach Rosjanina modela z twarzą zniszczoną id mrozu?

To chyba było w Niemczech na ogórkach 

Gość Hshs
1 minutę temu, Gość M i B napisał:

To kto to niby pisał? 

Może ty skoro interesujesz się tak czymis życiem, podobno ktoś pisał do mojej rodziny A to przeginka i stalking

Gość Godc

Albo o Turyście z Tajwanu, że nie mogłaś zrobić kroku 

o Ukraińcu z tatuażami w biedronce 

Gość B do M
Przed chwilą, Gość M do B napisał:

To chyba było w Niemczech na ogórkach 

O kapuście też chyba coś było xD  

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Hshs napisał:

Może ty skoro interesujesz się tak czymis życiem, podobno ktoś pisał do mojej rodziny A to przeginka i stalking

To akurat Bicu pisał 

Gość Hshs

Z resztą ja tu widzę że tu piszą osoby ze schizofrenia, podszywaja się pod kogoś A później piszą że to niby ja ,pójdę na policję i zrobię z tym porządek bo to już jest przegięcie 

Gość Jsjsj
3 minuty temu, Gość Godc napisał:

Albo o Turyście z Tajwanu, że nie mogłaś zrobić kroku 

o Ukraińcu z tatuażami w biedronce 

Tajwanczycy wyglądają jak mopsy,musiałabym na łeb upaść żeby mi się takie paskudztwo podobało, radzę wziąć się za robotę bo z nierobstwa was fantazja ponosi

Gość Cjcjcjcj

Co się dzieje