Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big heart

Pomoc potrzebujacym

Polecane posty

Gość Aaa
5 minut temu, Gość baranie napisał:

dzieci z domu dziecka nie potrzebują prezentów w postaci materialnego gòwna tylko potrzebują kochających rodziców którzy mają dla nich czas, hooja robisz dobrego, tylko nabijasz zyski sklepom i producentom tego chłamu, który i tak wyląduje w śmieciach

Haha jaki ty jestes spier....dolony!!!!!!! Gratulacje twojej mamie czy dziewczynie!!!!!czyli lepiej nic nie zrobic.najlepiej naszczac na dom dziecka szyderczo sie smiejac 

Gość Gosc

Po co ten lincz na autorze? Czasem powinno się mówić, żeby inni też spróbowali komuś pomóc.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

To prawda. 

NIeprawda, dzieci z domu dziecka potrzebują i miłości i zabawek. Przypomnij sobie czym bawią się twoje dzieci lub czym ty się bawiłaś/bawiłaś.

Gość baranie
3 minuty temu, Gość Aaa napisał:

Haha jaki ty jestes spier....dolony!!!!!!! Gratulacje twojej mamie czy dziewczynie!!!!!czyli lepiej nic nie zrobic.najlepiej naszczac na dom dziecka szyderczo sie smiejac 

chcesz coś NAPRAWDE zrobić? poświęć tym dzieciom swój CZAS, zamiast marnować go na zdobywanie hajsu na kupno dla nich materialnego gòwna które wyląduje za niedługo na wysypisku śmieci. ale tępe bydło myśli że dawaniem kasy rozwiąże wszystkie problemy.

Gość baranie
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Po co ten lincz na autorze? Czasem powinno się mówić, żeby inni też spróbowali komuś pomóc.

bo dureń promuje nieudacznictwo i myśli że dawaniem hajsu to zmieni, BŁĄD

Gość Gowniak z forum
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale nie wiesz tego ze kazdy maksymalnie widzi czubek swojego nosa? A potem placza na forum ze to ze tamto...ze sa pokrzywdzeni przez los...nic o zyciu nie wiecie.zmasturbujcie sie nad swoja wyplata bo jestescie goownem a nie czlowiekiem!!!!! Kiedys bedziecie lezec pod plotem i kazdy bedzie na was szczac.a wtedy ja podejde i zapytam sie "czy potrzebujesz moze pomocy"?? Gadacie ze nie oplaca sie tak pomagac.ze zabawki wyladuja w koszu na smieci....tak samo wasze ubrania...wasze wyjscia na imprezy...najlepszy orgazm jest gorszy od uczucia kiexy wiesz se sprawiles przyjemnos  drugiej osobie.ze chociaz przez godzine ta osoba poczuje sie lepiej...pomagam rowniez zwiezeta...jestem wolontariuszem w zoo... chodze tam 2 razy w tygodniu karmic zwierzeta.napisz mi se jestem zjeeeeebany bo one i tak kiedys umra wie  nie oplaca sie im pomagac.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

NIeprawda, dzieci z domu dziecka potrzebują i miłości i zabawek. Przypomnij sobie czym bawią się twoje dzieci lub czym ty się bawiłaś/bawiłaś.

Ja nie mam dzieci, a jak byłam dzieckiem to od zabawek wolałam dzień spędzony z rodzicami, którzy byli bardzo zapracowani, niż zabawki. 

Gość baranie
3 minuty temu, Gość gość napisał:

dzieci z domu dziecka nie potrzebują zabawek tylko rodziców. Założe się o własne życie że dziecko takie oddałoby najbardziej zarąbistą zabawke za kochających rodziców, WIEM TO

Gość ziplok
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja nie mam dzieci, a jak byłam dzieckiem to od zabawek wolałam dzień spędzony z rodzicami, którzy byli bardzo zapracowani, niż zabawki. 

Bo taka jest prawda, ale durni rodzice orają bo myślą że dzieci porzebują RZECZY, a potrzebują tylko czasu rodziców, nie zabawek i hooj wie hajsu.

Gość gość
3 minuty temu, Gość baranie napisał:

Wkurza cię to, ze "dureń" coś zrobił a ty głupku jeszcze nic.

Gość Sraaam na potrzebujacych

A co jak im tego nie moge dac? Wtedy najlepiej nic nie zrobic? Ja kupuje na dzien dziecka zabawki dziecia z domu dziecka...a ty co robisz??? Takie cos jest lepsze niz NIC KTORYM WY STARACIE SIE CHWALIC.... INACZEJ NIE JESTEM W STANIE POMAGAC... ALE TAKIE COS JEST LEPSZE NIX NIC

Gość Gosc
6 minut temu, Gość baranie napisał:

chcesz coś NAPRAWDE zrobić? poświęć tym dzieciom swój CZAS, zamiast marnować go na zdobywanie hajsu na kupno dla nich materialnego gòwna które wyląduje za niedługo na wysypisku śmieci. ale tępe bydło myśli że dawaniem kasy rozwiąże wszystkie problemy.

To musiał by być ruch masowy. Po drugie, owszem nabijanie kasy firmom, ale czasem warto podarować i te zabawke. 

Gość baranie
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wkurza cię to, ze "dureń" coś zrobił a ty głupku jeszcze nic.

Hooja zrobił, tylko przedłużył nieudacznictwo zamiast uczyć zaradności

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

Śmieszne jest takie licytowanie się, ile kto robi dla potrzebujących, w tej działalności nie chodzi o to żeby ze sobą walczyć ani żeby się chwalić. Czas poświęcony naparzaniu się w necie mogłeś poświęcić na zrobienie czegoś dobrego. Ale jak kto jest złym człowiekiem, to czynienie dobra sprowadza do dawania przedmiotów. 

Duchowa strawa jest poniżej na piramidzie potrzeb człowieka , przecież o tym wiesz. Istotnie w tej działalności nie chodzi o walkę . Przyznaj jednak ze wyścig do dobra ( czytać pomaganie.) to pożyteczne zajęcie.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Sraaam na potrzebujacych napisał:

A co jak im tego nie moge dac? Wtedy najlepiej nic nie zrobic? Ja kupuje na dzien dziecka zabawki dziecia z domu dziecka...a ty co robisz??? Takie cos jest lepsze niz NIC KTORYM WY STARACIE SIE CHWALIC.... INACZEJ NIE JESTEM W STANIE POMAGAC... ALE TAKIE COS JEST LEPSZE NIX NIC

Pewnie tu komentują, oceniają, a nic nie robią. Ja jestem zdania, ze jesli nie mozna pomóc w inny sposob to chociaż kupić tym dzieciom.zabawki. Żeby chociaż miały misia, którego mogą przytulić w nocy. 

Gość baranie
4 minuty temu, Gość Sraaam na potrzebujacych napisał:

chcesz coś zrobić to ZAADOPTUJ jedno z tych dzieci, wtedy ci będe bić brawo, kupowanie durnych zabawek aby dzieci na moment zapomniały o swoim hoojowym losie tylko pogłębia ich stan beznadzieji

Gość baranie
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To musiał by być ruch masowy. Po drugie, owszem nabijanie kasy firmom, ale czasem warto podarować i te zabawke. 

to zacznij promować adoptowanie dzieci, zajmij się tym aby znajdować tym dzieciom rodziców a nie tymczasowo zająć ich uwage durną zabawką

Gość Olabkgamojanoga

Wy gowniaki staracie sie mi wmowic ze to co robie jest zle...lepiej nic nie robic jak wy...i tym sie chwalic.robic na mnie lincz ze pomagam tak a nie inaczej...inaczej nie jestem w stanie....ale taka pomoc jest lepsza niz zadna...a wy sie tym chwalicie...ze nic nie robicie...ze s.r.a.c.i.e na dzieci z domu dziecka i chorych i potrzebujacych....LEPIEJ NIC NIE ROBIC BO PO CO???? jestecie tacy cwani w tym co mowiecie.to moze zrobimy tak ze zaloze forum i kazdy z was da tam swoja twarz przy swoim tekscie??? No bo przeciez sie nie wstydzicie tego co piszecie.

Gość baranie
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Duchowa strawa jest poniżej na piramidzie potrzeb człowieka , przecież o tym wiesz. Istotnie w tej działalności nie chodzi o walkę . Przyznaj jednak ze wyścig do dobra ( czytać pomaganie.) to pożyteczne zajęcie.

nie pożyteczne, jest setki tysiące agencji "charytatywnych", robią hajs na durnych ludziach, a potrzeby NIGDY się nie kończą, to coś jak kościół, nazbierał miliardy ale ciągle mało i zbiera dalej od naiwniaków, MYŚLCIE LUDZIE KUR/WA

Gość baranie
4 minuty temu, Gość Olabkgamojanoga napisał:

Wy gowniaki staracie sie mi wmowic ze to co robie jest zle...lepiej nic nie robic jak wy...i tym sie chwalic.robic na mnie lincz ze pomagam tak a nie inaczej...inaczej nie jestem w stanie....ale taka pomoc jest lepsza niz zadna...a wy sie tym chwalicie...ze nic nie robicie...ze s.r.a.c.i.e na dzieci z domu dziecka i chorych i potrzebujacych....LEPIEJ NIC NIE ROBIC BO PO CO???? jestecie tacy cwani w tym co mowiecie.to moze zrobimy tak ze zaloze forum i kazdy z was da tam swoja twarz przy swoim tekscie??? No bo przeciez sie nie wstydzicie tego co piszecie.

Nie tylko robisz ŹLE ale robisz jeszcze gorzej niż ŹLE. Chcesz coś zrobić to poświęć swój czas a nie swoje pieniądze na zakup materialnego gòwna.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

O czym ty piszesz? Jasne, ze najlepiej czas spedzony z rodzicami, ale te dzieci nie mają rodziców.

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

A rowerek i szpadelek w piaskownicy był czy nie pamiętasz ?. A komunia bez zadnego suwenira ? Sory sie wierzę  

Gość Gosc
8 minut temu, Gość baranie napisał:

chcesz coś zrobić to ZAADOPTUJ jedno z tych dzieci, wtedy ci będe bić brawo, kupowanie durnych zabawek aby dzieci na moment zapomniały o swoim hoojowym losie tylko pogłębia ich stan beznadzieji

Teraz to głupty piszesz. Negujesz człowieka, który robi cokolwiek. Przynajmniej się stara coś zrobić. Pewnie ty nic nie robisz, a najbardziej komentujesz i negujesz to co on robi. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość baranie napisał:

Nie tylko robisz ŹLE ale robisz jeszcze gorzej niż ŹLE. Chcesz coś zrobić to poświęć swój czas a nie swoje pieniądze na zakup materialnego gòwna.

A ty co robisz? 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Olabkgamojanoga napisał:

Ja cię popieram. A najbardziej wytykają ci co nic nie robia. 

Gość Gosc
26 minut temu, Gość baranie napisał:

Jasne naucz łowić ryby to bardzo mądre, ale nakarmienie głodnego nie jest niczym. 

Gość Aaa

Jest kolo 60 komentarzy pod moim postem.90% osob mnie obraza....moze zaadoptuj te dzici.poswiec im swoj czas?zrob cokolwiek innego... w ten sposob nie pomagasz...CZY WY JESTESCIE NORMALNI???? Zapraszam was jutro do wroclawia i pojdziemy do domu dziecka w ktorym bylem dzis od 10 do 15 rozmawiajac z dziecmi i dajac im zabawki...przytulajac i je wyslu...ac...przyjedzcie tutaj jutro i powiedzcie im ze to co robie bylo zle...ze lepiej nic nie zrobic tylko wyzywac mnie na forum ze mialem czelnosc wspomniec o tym ze komukolwiek MIALEM CZELNOSC pomoc

Przed chwilą, Gość Big heart napisał:

bylem bardzo szczesliwy ze mu pomoglem.jak zjadl zamowilem mu jeszcze 2 porcje 🙂

Satysfakcja i ego podniesione kosztem potrzebującego, który zyskał ten jeden posiłek ''do przodu''. Ty jeszcze podbudowujesz się na forum. Także, wszyscy mniej więcej zadowoleni. Sama pomagam, ale nie rozdając, ponieważ połowa osób twierdzących, że są ''w potrzebie'', to zwyczajni oszuści. Na przykład Ci ''zaradni'', którzy wyłudzają darmowe jedzenie, czy grabią łatwe pieniądze, albo szajka bezdomnych ciułająca dla jednego cwaniaka na różne sposoby za flaszkę i ciepły kąt, albo biedaczki z dzieciakami, które potem biegną do swojego wypasionego domiszcza i usługują wykorzystującemu je facetowi, albo pseudo bezdomni dorabiający sobie do emerytury metodą ''na pieska'', 'na ślepca', czy cokolwiek innego, i wiele innych przypadków w ten deseń... Cóż, dobrze wiem, co się dzieje na ulicy, spędziłam tam pewną część życia. Ludzie są okrutnie naiwni - oraz próżni - i w wielu kręgach (abstra...ąc już od interesownych fundacji) mówi się o zwyczajnym ''dojeniu'' ich.

Gość Ulicznik ex
16 minut temu, Nenesh napisał:

Satysfakcja i ego podniesione kosztem potrzebującego, który zyskał ten jeden posiłek ''do przodu''. Ty jeszcze podbudowujesz się na forum. Także, wszyscy mniej więcej zadowoleni. Sama pomagam, ale nie rozdając, ponieważ połowa osób twierdzących, że są ''w potrzebie'', to zwyczajni oszuści. Na przykład Ci ''zaradni'', którzy wyłudzają darmowe jedzenie, czy grabią łatwe pieniądze, albo szajka bezdomnych ciułająca dla jednego cwaniaka na różne sposoby za flaszkę i ciepły kąt, albo biedaczki z dzieciakami, które potem biegną do swojego wypasionego domiszcza i usługują wykorzystującemu je facetowi, albo pseudo bezdomni dorabiający sobie do emerytury metodą ''na pieska'', 'na ślepca', czy cokolwiek innego, i wiele innych przypadków w ten deseń... Cóż, dobrze wiem, co się dzieje na ulicy, spędziłam tam pewną część życia. Ludzie są okrutnie naiwni - oraz próżni - i w wielu kręgach (abstra...ąc już od interesownych fundacji) mówi się o zwyczajnym ''dojeniu'' ich.

Buhahahha smiech na sali!!!!!!!!! Nigdy nie bylas na ulicy...w odroznieniu odemnie. Nic o tym nie wiesz wiec skoncz pier.......dolic....

Gość Olabogamojanoga

Koniec tematu? To ktory, ktora z tych projdup przyjedzie jutro do wraclawia i pojdzie ze mna do domu dziecka w ktorym bylem dzis i powie dziecia prosto w twarz ze to co dzis zrobilem bylo zle bo im nie pkmoglem w zaden sposob ze jestem prozny bo masturbuje sie tym ze pomagam potrzebujacym a tak na prawde lepiej krytykowac na forum niz pomagac? Przysiegam na milosc do mojej mamy ze kazdy kto przyjedzie i to zrobi dostanie odemnie po 500 zl plus kasa na podroz w 2 strony.albo raczej w jedna bo dzieci jak uslysza te madrosci to pewnie same was rozszarpia.tak wiec zapraszam.dostaniecie 500 zl.chce tylko abyscie popatrzyli sie w twarz tym dziecia i powiedzieli ze to co robie jest zle i ze tak nie mozna...