Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dowody

Dowody na Wieczorną. Nieudane podrywanie Kermita przez Wieczorną poprzez nękanie ofiar pedofilią czy śmianie się z chemioterapii.

Polecane posty

Gość parassolka
8 minut temu, marawstala napisał:

Nie wiem ile czasu poświęca na ten forumek... Byc moze tylko tu bywa wredotą. Nie znamy sie osobiscie, ciekawe jaka jest na żywo. : )

wredotą? jestes stalkerką? tak ! podłe i wredne było pisanie mi na telefon tekstu-,,rozłożyłaś nogi przed Wojtusiem''wredne chore!! i niemoralne!!

Gość gosc

jak dostanie po mordzie to jej choroba przejdzie

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

W punkt.

Gość parassolka
11 minut temu, marawstala napisał:

Nie wiem ile czasu poświęca na ten forumek... Byc moze tylko tu bywa wredotą. Nie znamy sie osobiscie, ciekawe jaka jest na żywo. : )

czy to może ta wieczorna jest moja stalkerką o co tu chodzi? zdecyduj się o kim  piszesz? ja jestem akurat zdrowa.

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

komu? Magda? to ty? ostatnio cos takiego od ciebie w Rybniku usłyszałam .Jaka choroba? czyja?

Gość gość
6 minut temu, Gość parassolka napisał:

jak przyszłam na staż do biblioteki to szymiXXXXXXX tez sie pytała gawXXXXXX,z telefonem w ręku ,,,czy można się az tak zmienić''? jak sie ... zmienić??? no jak????? o co tu chodzi? Ja je pierwzy raz w życiu na oczy widziałam.Domyslam sie ze to sprawa tego ...a tomasza!Nie życzę sobie!!!Jeszcze nasłaly jakiegos fagasa pod przykrywka ,,czytelnika '' zeby sie mnie wypytał jak sie tam na staż dostałam? a jak mu powiedziałam ze przez UP to 3 razy pytał czy na pewno ? ,,chore wizje maja te laski serio ,fantazja ich nie zna granic.Zastanawiam sie czemu mi sie Kaska przygladała czy mam piegi na nosie? i kto kogo nazywał ,,pieguską''??

ile masz lat? o co chodziło z tym romansem co tobie zarzucali? trener czyj był? 

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

W punkt.

przemoc ? to jest karalne za przemoc sie zamyka!

Gość gosc

jaka przemoc.poczytaj kermita.to tylko internet. ona sie tym nie przejmuje

Gość parassolka
17 minut temu, Gość gość napisał:

jakim romansem??? nigdy zadnego romansu nie miałam!!! wypraszam sobie! Jestem porządna wierzącą i praktykująca katoliczką!Mam swoje zasady a z ty panem nawet na ty nie jestem. mam 40 od paru dni.Trener mojego syna.Podobno ktos z nigo pedofila zrobiła,a na mnie pewna Beata wyskoczyła w pracy słowami ,,jak ty mogłas trenera swojego dziecka tak oskarzyć''?Czy ja kogoś oskarżyłam?? chore!!!Napisali mi na telefon -,,rozłożyłaś nogi przed Wojtusiem'' chore!!! Po wypadku syn na zawodach od jednego ojca kolegów klubowych usłyszał ze nie ma tam juz nic do szukania ze powinien tam sie nie pokazywac i poszukać sobie innego sportu.Było mi zal syna ,ten smutek w jego oczach,jakim prawem tak ktoś mu powiedział ?? on nic nikomu nie zrobił tyle przeszedł,podwójne złamanie obiu kosci jednej nogi ,obie kosci podudzia jednoczesnie z przemieszczeniem..dwie operacje ,rehabilitacja ,mimo to ma sentyment i ciagnie go czasem jeszcze w tamte strony ,teraz przerzucił sie na kolarstwo.Wczoraj pojechł w Maratonie Mtb w Olkuszu .Jestem z niego dumna.Mąż go nie wspira i zawsze załuje mu wszystkiego tak jak wtedy załował na paliwo...a ludziam rozpowiadał ze go zmuszam do sportu to kpina ! .Tak mówi ojciec który własnego dziecka sie wyparł ,usunąć kazał zabronił w szpitalu nazwiska podawac a potem strasznie dał mu nazwisko jak juz mój tato na moja prosbe mu dał.Ewelinie od tomasza kizynce żonie mojego szwagra tez opowiadał ze ja tam nie jezdze z synem zeby go wspierać i mu kibicowac tylko zeby sie na trenera patrzec chory człowiek.Syn zawsze chciał zebym jechała bo wie ze ja mu zwsze pomogę i ma we mnie oparcie ,mąż nigdy mu nie pomagał i jak go zawoził to nawet z auta nigdy nie wysidł a potem działy sie rozne wypadki bo go miał w duupie a mnie akurat nie było.

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a co mnie jakich chory kermit obchodzi?

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

to nie jest tylko internet! Mnie Magda na oczy więcej nie zobaczy!

Gość parassolka
36 minut temu, Gość gość napisał:

już móweiłam ze te laski mają chore fantazje i tomasz też ,myślą że wszyscy sa tak niemoralni jak oni!Sądzą po sobie!

Gość xDDDDD
42 minuty temu, Gość parassolka napisał:

ja jestem akurat zdrowa.

xDDDDDDD

Gość Gość

Sylwia s naprawdę jest poważnie chora psychicznie. To nie żart.

Gość parassolka
48 minut temu, Gość gosc napisał:

choroba? jaka choroba? Magda jesli mówisz że mi Rafał powinien dac w morde to może tobie tez powinien ktoś dać .Więcej mnie nie zobaczysz!!! a ciemnogród to ty jestes nie ja!!!Skonczyło się  na gliwickiej to ty raczej powinnaś być nie ja!.aha i nie dzwon z prywatnego bo poznałam cie po głosie ...ko jak czytasz teraz te teksty!.Już wszystko wiem!

Gość parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

odpowiesz w sądzie za zniesławienie i dane publiczne robie screena do prawnika!

Gość gosc

parasolka podała swoj nr sprawdzicie odbiera xD i gada o jakieś Magdzie 

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

widzimy się w sądzie! to nie jest żart!! a chora raczej ty jesteś ja jestem zdrowa! kto tobie dał prawo takie  rzeczy pisać ze jestem chora? skąd ci sie to wzięło? urojenia masz? To jest karalne!

Gość xDDDD
3 minuty temu, Gość parassolka napisał:

odpowiesz w sądzie za zniesławienie i dane publiczne robie screena do prawnika!

xDDDDDDDDDDDD

Gość gość

gdzie ten numer haha?

Gość gość

Gdzie ten numer xD

Gość parassolka

Magda co Ty myslisz ze ja cie po głosie nie poznałam jak czytałaś te tekty? po cholerę dzwonisz z prywatnego?Uderz w stól na nożyce sie otworzą co szwagierko?!Ty i cała reszta to dno! tfu! Nie chcę cie znać!Żałuję ze wczoraj zadzwoniłam.Ja twój głos znam na pamiec ,! Numer nie był podany dla chorych bab tylko dla pana trenera! moze wreszcie wszystko sie wyjasni!

Gość parassolka
6 minut temu, Gość gość napisał:

gdzie ten numer haha?

powyżej!

Gość parassolka
17 minut temu, Gość xDDDDD napisał:

xDDDDDDD

?? o co ci chamko chodzi? 

Gość Pan trener
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Magda co Ty myslisz ze ja cie po głosie nie poznałam jak czytałaś te tekty? po cholerę dzwonisz z prywatnego?Uderz w stól na nożyce sie otworzą co szwagierko?!Ty i cała reszta to dno! tfu! Nie chcę cie znać!Żałuję ze wczoraj zadzwoniłam.Ja twój głos znam na pamiec ,! Numer nie był podany dla chorych bab tylko dla pana trenera! moze wreszcie wszystko sie wyjasni!

Nie poznajesz mnie, seksowna Sylwio? To ja twój trener personalny. Przytylaś, Sylwio. Nie podoba mi się to . 

Gość parassolka
16 minut temu, Gość gosc napisał:

nie o jakie s magdzi tylko o tobie niewychowana ...ko ,Piszesz że ktoś powinien dostać w morde? w Rybniku na działce to samo mi powiedziałaś skleroza??? ciemnogród i chora to ty jestes i morde to tez masz ty nie ja!! zapamiętaj to sobie! Skończyło się!Więcej mnie nie zobaczysz!

Gość parassolka
11 minut temu, Gość Pan trener napisał:

Nie poznajesz mnie, seksowna Sylwio? To ja twój trener personalny. Przytylaś, Sylwio. Nie podoba mi się to . 

co ty ...isz?? Magda ? jaki ... trener personalny???? ...ało cie??? nazwisko ...ko!!! bo raczej nikogo takiego nie znam! idz sie leczyć!!! Trenerem personalnym to ja jestem za rok.Co ty ... Magda myslisz ze ja twojego głosu nie znam?? znam go na pamięć ...ko!!i skoncz juz te swoje chore fantazje bo serio ja nie jestem ty!!!!  mi fagasa w duuupie jak tobie nie trzeba!

Gość gość
13 minut temu, Gość Pan trener napisał:

Wieczorna przestań ją dręczyć.

Gość gość

GDZIE TEN NUMER CO SYLWIA PODAŁA???

Gość parassolka
14 minut temu, Gość Pan trener napisał:

na serio trzeba b yć chorym ...em żeby kobieta takie rzeczy pisała,wpadłaś,połaczyłaś sie  zanim na głos przeczytałaś te teksty ,wszystko słyszałam komu czytałaś Józkowi ? czy swojemu kochasiowi imieniem Dawid?? hmm? Nie raz cie juz na pisaniu złapałam np wtedy jak mi na forum dupe po mikołaju obrobiłas jak to niby masz duzo sprzatania po nas ! ciesz się następnego mikołaja ani prezentów nie będzie!