Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana

Co może mi grozić jeśli będę się zadawać z chłopakiem, który jest satanistą?

Polecane posty

Gość Zakłopotana

Poznałam bardzo przystojnego chłopaka,  który ciągle chodzi ubrany na czarno I słucha wulgarnego black metalu w którym pokazywane sa  mordy oraz bardzo dużo krwi ( gore ) Zauważyłam że chłopak ma bardzo pocięte ręce . Blizny na lewej ręce zakryl tatuazami.   Chłopak próbował namawiać mnie do palenia I do ćpania. Jak mu odmówiłam to wpadł w szał.  Gdy się pokłocilismy to zaczął płakać I groził że się potnie. Kilkakrotnie brał noz I straszył ludzi . Gdy się spotykamy to chłopak ciągle pali I zaciąga mnie na cmentarz . Tam robi sobie selfie lub siada na grobie I każe mi pstrykac sobie foty.  Przeprowadził mnie kiedyś do opuszczonych budynków w tym starego domu pogrzebowego.  Gdy zapalił swiece to ucieklam A on krzyczał  placzliwym glosem abym wróciła . Następnego dnia pokazał mi opuszczony szpital.  Był strasznie zaniedbany A on zaczął się modlić . Rysowal jakieś krzyże . O co mu chodziło? Chłopak jest wysoki , nawet mocno umięśniony, opalony. Włosy ma  sciete jak Andy Black 

Najdziwniejsze jest to , że on tylko chce spotykać się wieczorami. Mówił , że rano nie ma czasu. Czy idziemy razem ulica to rozwala butelki I kopie śmietniki. Każdego dnia namawia mnie do zrobienia czegoś złego- wyrywa drzwi od klatek,  niszczy domofony . Raz zepsuł kilka klawiszy od domofonu I wybił szybę.

.  Ma piękne oczy ale jest zły.  Bardzo zły.  Widać że jest wrażliwy,  bo bardzo często płakał.  Nie uśmiecha się , jego wyraz twarzy i poryszanie sie sa przerażające. Przypomina mi on Anabelle albo To.. Czy on jest opętany?

Gość Alien

Nic 

Gość gość

Moze cię zamordować. Sataniści są niebezpieczni.