Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analiza_nie

Nie chcę anala

Polecane posty

Gość analiza_nie

Mam problem z dziewczyną, nie jest chyba zadowolona z tego, że nie chcę się z nią kochać analnie. Po prostu nie chcę, robiłem to z byłą narzeczoną i tak naprawde niezbyt mi się to podobało, ale była nalegała na to bardzo.

Obecna dziewczyna jest cudowna w łóżku ale też zagaduje o analu, kręci się wokół tego tematu a potem mówi, że "z byłą chciałeś, a ze mną nie"....

Jak z nią pogadać? serio nie chce.

Gość żylasty badong

Zrób suce fisting analny kabaczkiem, to się uspokoi

Gość ;)  ;)  ;)

Masz pecha, zboki wykoleili dziewczyny z którymi wiązałeś nadzieje.

Gość analiza_nie

Ona nigdy tego nie robiła, jedynie jakieś próby palcem i chciałaby spróbować i dlatego się tak unosi.

Gość analiza_nie
11 minut temu, MarcinLukier napisał:

Rozumiem Twoją niechęć, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu facetów chciałoby mieć taki problem 🙂

to znaczy?

Gość analiza_nie
2 minuty temu, MarcinLukier napisał:

tzn, że są faceci, którzy lubią penetrować dupcię. 

domyślam się, ja mam uraz po byłej bo nie byłem przekonany a mnie do tego wręcz zmuszała, obecnej ciężko to zrozumieć 

Gość Gość
2 minuty temu, MarcinLukier napisał:

tzn, że są faceci, którzy lubią penetrować dupcię. 

To nie faceci tylko wykolejeńcy z zadatkami na peddałów.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To nie faceci tylko wykolejeńcy z zadatkami na peddałów.

ojj bez przesady, są różne fetysze jak i każdy ma swoje fanaberie, które lubi mniej lub bardziej.

Gość analiza_nie
4 minuty temu, MarcinLukier napisał:

ale co było nie tak z poprzednią? co się takie stalo że się zraziłeś?

nie czułem się gotowy, trochę robiłem to wbrew własnej woli, no i nie mam parcia na ten rodzaj seksu, a obecna dziewczyna mówi, że przygotowałaby się lewatywa itp. (była tego nie robiła) ale mnie to nie przekonuje

Gość Gość
Przed chwilą, MarcinLukier napisał:

ojj bez przesady, są różne fetysze jak i każdy ma swoje fanaberie, które lubi mniej lub bardziej.

Mam prawo mieć swoje zdanie, fajny mi to fetysz czy fanaberia w d..ę pchać. Kobieta uprawiająca ten pseudo seks dla mnie  NIE ISTNIEJE!  Mogę z nią 25 razy Kamasutrę przerobić, szanuję  kobietę i jej godność, szanuję swojego ptaka i w gófno wkładać go nie będę.

4 minuty temu, Gość analiza_nie napisał:

nie czułem się gotowy, trochę robiłem to wbrew własnej woli, no i nie mam parcia na ten rodzaj seksu, a obecna dziewczyna mówi, że przygotowałaby się lewatywa itp. (była tego nie robiła) ale mnie to nie przekonuje

Spróbujcie najpierw jakiś substytut.. korek analny lub wibro. zobaczy z czym to się mieć coś w pupci podczas seksu.

Gość analiza_nie
Przed chwilą, MarcinLukier napisał:

Spróbujcie najpierw jakiś substytut.. korek analny lub wibro. zobaczy z czym to się mieć coś w pupci podczas seksu.

Dzięki, może faktycznie.

Druga sprawa, moja dziewczyna chciałaby czasami zaszaleć spontanicznie i jeżeli jesteśmy gdzieś w plenerze to zaczyna mnie dotykać, nakręcać a ja tak samo - z byłą narzeczoną robiłem tak i  nie czułem się swobodnie. Nie wiem, nie umiem tego przełamać i sprawiam przykrość obecnej, ale ja wolę jednak w domu, w zaciszu się kochać

Gość Mmm
3 godziny temu, MarcinLukier napisał:

Rozumiem Twoją niechęć, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu facetów chciałoby mieć taki problem 🙂

To najlepsze co kobieta może dać w seksie .

3 godziny temu, Gość analiza_nie napisał:

Mam problem z dziewczyną, nie jest chyba zadowolona z tego, że nie chcę się z nią kochać analnie. Po prostu nie chcę, robiłem to z byłą narzeczoną i tak naprawde niezbyt mi się to podobało, ale była nalegała na to bardzo.

dziwne, ponieważ zazwyczaj faceci chcą się tak kochać a kobiety nie mają na to ochoty.  Tu mamy jak widać sytuację odwrotną. Kobieta chciałaby a Ty nie. Zaproponuj jednoczesny seks waginalny z wypełnieniem pupy dildo analnym i może to być wyjściem

Gość fuj

mojej pękł odbyt i wylądowała w szpitalu ... nie polecam