Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rch

Wiecie co? Zazdroszczę bezdzietnej siostrze męża...

Polecane posty

Gość

Kto ma pszczoły ten ma miód.      Kto ma dzieci ten ma smród.

Gość Gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

Czyli ty też masz smród albo raczej miałeś bo Twoje dzieci już pewnie dorosłe są. A może masz wnuki i znów jest smród? 😛 

Gość Gosc
5 godzin temu, Rescator555 napisał:

I jak tam twoje smrody Res?

Gość Gość

Dzisiaj piatek Res nie pisze caly wieczor wiec na pewno spedza go gdzies w gronie 🙂 

Gość Bezdzietna duccgbhhch

Doczytalam ten ...ny watek do tematu o spadkach.... nie bojcie zaby, ani panstwo ani wy mojej kasy  na oczy nie zobaczycie. Wszystko pojdzie na towarzystwo opieki nad zwierzetami. Albo schroniska. Mam kilkaset tys oszczednosci. No chyba ze moi rodzice powaznie zachoruja to wtedy zapewnie im opieke. Nie chce dzieci nie mam ich. Lubie moze z 5 proc. dzieci, reszta to dramat...

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Bezdzietna duccgbhhch napisał:

Doczytalam ten ...ny watek do tematu o spadkach.... nie bojcie zaby, ani panstwo ani wy mojej kasy  na oczy nie zobaczycie. Wszystko pojdzie na towarzystwo opieki nad zwierzetami. Albo schroniska. Mam kilkaset tys oszczednosci. No chyba ze moi rodzice powaznie zachoruja to wtedy zapewnie im opieke. Nie chce dzieci nie mam ich. Lubie moze z 5 proc. dzieci, reszta to dramat...

A po co cokolwiek po sobie zostawiać? Lepiej korzystać z życia A na koniec opłacić bardzo dobry dom starców i mieć najlepszą opiekę. Jest coś takiego jak choćby odwrotna hipoteka. Dobra opcja by wykorzystać swój majątek do końca.