Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Porzucona

Porzucona..

Polecane posty

Go艣膰 Porzucona

Hej wam.. dziewczyny jakbyscie podeszly do tego, czy byscie mialy gdzies taki zwiazek i szanta偶e ? Gdy zalezy wam ale gdzie jest granica by powiedziec juz koniec? :(

Dzisiaj mial przyjechac do mnie moj facet. Caly dzien sie mega cieszylam, ze spedzimy razem caly weekend :) Bardzo mi na tym zalezalo.. Wrocilam po pracy do domu byla 18, czekam godzine no i w koncu dzwonie zapytac o ktorej sie u mnie zjawi a on mi mowi, ze jest teraz u kolegi na chwile no wiec pytam czemu jeszcze nie jedzie bo to tez godzinka drogi do mnie a on ze no na chwile zajechal. Mysle no ok, ale skoro tak mu tez zalezalo na tym zeby sie spotkac to po co traci czas zeby dlubac przy motorze z tym kolega, ja od razu poszlam po pracy do domu i czekalam nie myslalam zeby zachodzic gdzies po drodze po kolezankach bo myslalam tylko o nim.. no i powiedzialam ze mogl mi powiedziec to bym nie czekala jak frajerka no i sie zaczelo. On juz na to ze nie przyjezdza wcale, ze mam miec nauczke zeby nie robic awantur i ze moze sie czegos naucze. Juz mialam to gdzies ze zajechal gdzies tam do kumpla bo zalezalo mi na tym weekendzie a on tak po prostu zrezygnowal z tego zeby dac mi nauczke. Bardzo mi zalezalo zeby byl i to jest dla mnie mega cios bo go przeprosilam a on ze moze jutro przyjedzie w takim razie i ze mam wiecej nie pisac bo wylaczy tel. Dla mnie juz wiadome jest ze woli posiedziec z kumplami niz jeszcze dzis do mnie przyjechac co boli mnie okropnie bo bardzo chcialam go zobaczyc.. Powiedzial mi ze powinnam sie leczyc i ze zabierze jutro swoje rzeczy i to koniec. Ciagle go przepraszalam, mowilam ze nie warto ze mozna sie klucic ale zeby az tak.. po prostu czekacie na cos caly tydzien a wasz facet zamiast jechac juz do was to siedzi u kumpla a pozniej jeszcze mowi ze nie przyjedzie wcale zeby dac聽mi nauczke zeby nie robic awantur.. strasznie mnie to zabolalo bo znowu weekend spedze sama.. nie chce juz tak i dlatego puscily mi nerwy zwlaszcza ze sam powiedzial, ze chcial zabrac mnie za obiad wiec pytam skoro obiad byl taki wazny i zamiast przyjechac szybciej to jezdzic jeszcze do kumpla wiedzac ze ma godzine drogi jeszcze przed soba to o ktorej ten obiad? O 21? Jakby was tak facet zostawil na caly weekend a wy tak bardzo chcialyscie byc z nim to jak tu sie nie czuc z tym zle.. wiem ze przesadzam ale jakby mu zalezalo to wydaje mi sie ze mimo to przyjechalby a nie odpuscil sobie tak latwo i nawet sklonny jest sie rozstac mimo przeprosin.. teraz spedzam wieczor przy winie obwiniajac sie strasznie.. :O Przepraszam, ze tak pisze chaotycznie..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

Mi艂o艣ci nie ma 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

Mowisz ogolnie czy w moim zwiazku? :D:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Porzucona napisa艂:

W obu聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Porzucona napisa艂:

W obu聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

No i na to wychodzi.. teraz bede sama nieszczesliwa, ze znowu nie wyszlo a jak z nim zostane to nieszczesliwa ze ten ktos ma mnie tak na prawde gdzies ja ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona

Ma艂o mu zale偶y, ja mia艂am zwi膮zek na odleg艂o艣膰 i nigdy m贸j obecny m膮偶 nie sp贸藕ni艂 si臋 nawet minuty, przez jakie艣聽 3 lata co tydzie艅 by艂 punktualny, potem zamieszkalusmy razem. Ma艂o tego, jak raz um贸wili艣my si臋 na konkretn膮 godzin臋 w jego mie艣cie na stacji, a mi pad艂 telefon聽 i na dodatek poci膮gu nie by艂o (dopiero nastepnym jecha艂am, godzin臋 p贸藕niej) to i tak czeka艂 na stacji t膮 godzin臋, nie wiedz膮c czy w og贸le wyjecha艂am i nie wiedz膮c co ile s膮 poci膮gi, a ja te偶 u siebie czeka艂am na nast臋pny, wiedzia艂am, 偶e b臋dzie czeka艂. Ja bym na Twoim miejscu nie przeprasza艂a, nic powa偶nego mu nie wypad艂o, a widujecie si臋 tak rzadko, kij mu w oko.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

Teraz dodal na instagramie zdjecie jak pije sobie whiskey ze znajomymi rozumiecie? Nawet sie z tym nie kryje i pokazuje, ze dobrze sie bawi.. szok.. ma mnie kompletnie w dupie.. jeszcze godzine temu mowil, ze powinnam sie leczyc bo sobie wmawiam bo mowilam, ze juz ma pewnie plany i woli byc z kumplami niz ze mna i ze nie聽chce sie przyznac a teraz juz sobie chleje dobrze co? Jaka ja jestem naiwna.. rycze a on sie w najlepsze bawi..聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

Powiedzialam mu to wszystko ale on uwaza, ze to tylko moja wina. Powiedzial, ze nie chce byc ze mna jak mam tak robic, ale dla mnie to jest mega slabe ze mnie tak zostawil sama. Jeszcze zapytal czy聽ma byc jutro to napisalam ze pewnie jutro dlatego, ze dzis juz ma plany a on na to ze nie to nie i ze mam sie nauczyc odpowiadac na pytania.. to jest straszne.. mowil ze nie ma zadnych planow a juz siedzi przy whiskey i sie z tym nie kryje i wmawia mi ze jestem chora psychicznie.. a ja tylko chcialam zeby byl ze mna w ten weekend.. musialam tu napisac bo nie mam z kim o tym porozmawiac.. jestem strasznie sama..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdhkjsahak

Fajnie Tob膮 manipuluje. Lepiej odpu艣膰 go sobie. Nawali艂 a Ty go jeszcze przepraszasz brawo:D Do tego jest widocznie niedojrza艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdhkjsahak

Fajnie Tob膮 manipuluje. Lepiej odpu艣膰 go sobie. Nawali艂 a Ty go jeszcze przepraszasz brawo:D Do tego jest widocznie niedojrza艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

Twierdzi, ze gdybym sie nie przyczepila, ze czemu聽jest u kumpla to juz bylby dawno w drodze ale no ... sam fakt, ze na cholere jakies robienie motorow skoro wie, ze koncze o 18 a on o 19 to jeszcze jesr u niego skoro chcial zabrac mnie na obiad.. ale co z niego w ogole za facet. Wkurzylas mnie to teraz nie przyjade na caly weekend, zeby dac Ci nauczke i bedziesz siedziec sama. Ze mam przestac pisac bo wylaczy tel. Zw mam napisac czy ma byc jutro a jak nie to nie. To wszystko to moja wina. Chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 1

Przykro mi o tym m贸wi膰 ale to o czym piszesz oznacza, 偶e z jego strony nie ma uczucia. Moim zdaniem marnujesz czas. Chcesz sp臋dzi膰 偶ycie na czekaniu i przepraszaniu? Znajd藕 kogo艣 kto b臋dzie czeka艂 tak jak ty, z ut臋sknieniem na wasze spotkania. A tu zawsze wa偶niejsi b臋d膮 koledzy. Tak si臋 to w艂a艣nie zaczyna. Wiem o czym m贸wi臋, mam za sob膮 rozw贸d i to ja zawsze by艂am stron膮, kt贸rej bardzo zale偶a艂o, kt贸ra przeprasza艂a, nie wiadomo za co,偶eby tylko zwi膮zek si臋 nie rozlecia艂 a i tak wysz艂o jak wysz艂o, m贸wi臋 Ci nie warto.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mmm

Serce nie s艂uga, ale s膮 pewne granice, kt贸rych nie mo偶esz pozwala膰 przekracza膰. Zadbaj o siebie, nikt tego za Ciebie nie zrobi, szczeg贸lnie ten ch艂opiec z piaskownicy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

Dziekuje za te slowa, bardzo ich potrzebuje, zeby go w koncu kopnac w tylek. Niecierpie go za to co mi robi.. cala noc budze sie z l臋kiem.. nie tak powinien wygladac zwiazek 馃槥

Udost臋pnij ten post

11 godzin temu, Go艣膰 Porzucona napisa艂:

Wrocilam po pracy do domu byla 18, czekam godzine no i w koncu dzwonie zapytac o ktorej sie u mnie zjawi a on mi mowi, ze jest teraz u kolegi na chwile no wiec pytam czemu jeszcze nie jedzie bo to tez godzinka drogi do mnie a on ze no na chwile zajechal. Mysle no ok, ale skoro tak mu tez zalezalo na tym zeby sie spotkac to po co traci czas zeby dlubac przy motorze z tym kolega

Je艣li nie ustalili艣cie konkretnej godziny spotkania, to facet mia艂 prawo wpa艣膰 do kolegi przed przyjazdem do Ciebie. Natomiast Ty, zamiast zapyta膰, kiedy b臋dzie, od razu zacz臋艂a艣 robi膰 mu wyrzuty, 偶e ''czemu jeszcze nie jedzie'' - to typowy b艂膮d oparty na zazdro艣ci i roszczeniowo艣ci. A to z kolei mo偶e wynika膰 z tego, 偶e...

11 godzin temu, Go艣膰 Porzucona napisa艂:

聽po co traci czas zeby dlubac przy motorze z tym kolega, ja od razu poszlam po pracy do domu i czekalam nie myslalam zeby zachodzic gdzies po drodze po kolezankach bo myslalam tylko o nim.. [...]聽 zalezalo mi na tym weekendzie [...] strasznie mnie to zabolalo bo znowu weekend spedze sama.. nie chce juz tak i dlatego puscily mi nerwy

...najwyra藕niej nie posiadasz w艂asnego 偶ycia, towarzystwa i zainteresowa艅, kt贸rymi mog艂aby艣 wype艂ni膰 czas wolny, dlatego wymagasz, by facet by艂 i Ci臋 ''nia艅czy艂''. Brakuje Ci samodzielno艣ci emocjonalnej, a facet wyczuwaj膮c t臋 toksyczn膮 zale偶no艣膰 po prostu postanowi艂 si臋 od Ciebie zdystansowa膰 i da膰 do zrozumienia, 偶e tego typu relacj膮 nie jest zainteresowany. Wyci膮gnij obiektywne wnioski.

10 godzin temu, Go艣膰 Porzucona napisa艂:

[...] wiedzac ze ma godzine drogi jeszcze przed soba to o ktorej ten obiad? O 21?聽 [...] skoro wie, ze koncze o 18 a on o 19 to jeszcze jesr u niego skoro chcial zabrac mnie na obiad..

Og贸lnie, czas po godzinie 19 ju偶 nie jest czasem obiadowym, tak偶e 'obiad' by艂 okre艣leniem umownym na zwyczajny posi艂ek, kiedy ju偶 si臋 spotkacie. Przy braku okre艣lenia konkretnej godziny spotkania - jak wspomnia艂am wy偶ej - Twoje zarzuty s膮 bezzasadne. Mog艂aby艣 je mie膰, gdyby facet w og贸le si臋 nie pojawi艂, b膮d藕 zignorowa艂 Twoj膮 wskaz贸wk臋 odno艣nie godziny, kt贸ra Ci臋 satysfakcjonuje (wyra偶on膮 w rozmowie telefonicznej, bez robienia wyrzut贸w).

Jeszcze zapytal czy聽ma byc jutro to napisalam ze pewnie jutro dlatego, ze dzis juz ma plany a on na to ze nie to nie i ze mam sie nauczyc odpowiadac na pytania..

Ponownie niedojrza艂a roszczeniowa pretensja, warunkuj膮ca dystans, op贸r i emocjonaln膮 reakcj臋 drugiej strony.

Twierdzi, ze gdybym sie nie przyczepila, ze czemu聽jest u kumpla [...] Wkurzylas mnie to teraz nie przyjade na caly weekend, zeby dac Ci nauczke i bedziesz siedziec sama. Ze mam przestac pisac bo wylaczy tel. Zw mam napisac czy ma byc jutro a jak nie to nie. To wszystko to moja wina.

Przedstawi艂 Tobie sw贸j punkt widzenia i powinna艣 przemy艣le膰 jego racje. Problem polega na tym, 偶e nie potraficie ze sob膮 spokojnie szczerze rozmawia膰 i ustala膰 porozumienia, tylko od razu oboje reagujecie emocjonalnie, ura偶onym ego.

[...] ale dla mnie to jest mega slabe ze mnie tak zostawil sama [...] Teraz dodal na instagramie zdjecie jak pije sobie whiskey ze znajomymi

Oboje stosujecie manipulacj臋. Je艣li dalej tak b臋dzie, Wasz zwi膮zek i relacja nie rokuj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porzucona

Dziekuje za ta odpowiedz, daje mi duzo do myslenia. Nie wiem jak zmienic we mna ta rozszczeniowosc, nie wiem od czego zaczac.. To wszystko to prawda..

Udost臋pnij ten post