Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Ale jaja. Wiecie że gdy Casanova ( tak, ten słynny Włoch) był w Polsce w 18. wieku to stwierdził że polki są brzydkie?

Polecane posty

Gość Bicku

W ogóle nigdy nie czytałem tak ciekawego życiorysu jak tego Giacomo Casanovy.  Obczajcie na wiki jaki to był uwodziciel, hohsztapler i obieżyświat. De Sade nawet się chowa :3

Gość Bicku

Dokładny cytat o polsce : "w ogólności płeć [piękna] jest brzydka w tamtej krainie" 

Gość myślę podobnie

Jest kilka ciekawych osób na których mogę zawiesić wzrok..a tak z reguły niestety to przeciętne blondynki tak podobne do siebie,że co druga tak samo wygląda..

Gość Macho

Co w tym dziwnego, był przyzwyczajony do małych, grubych i kudłatych Włoszek, to był dla niego ideał

Gość Gość

Mój żółty azjata egzotyczny jak ananas rzuca mnie na łóżko i ściąga ze mnie majteczki potem liże moją piękna polską, brzoskwiniową cipkę i posłusznie wypije wszystkie soki. Potem ja biorę do ust jego soczystego pachnącego banana. W  końcu nabijam  się na jego sterczący owoc rozkoszy i zaczynam skakać na nim jak oszalała w tym czasie jego małe żółte dłonie rozkoszują się dotykaniem moich nagich falujących w powietrzu piersi. Potem on bierze mnie na ręce i zaczyna rżnąć w powietrzu ja cała drże i krzyczę ach, ach och. Moje dłonie i nogi oplatają jego soczyste żółte ciało czuje się jak w niebie. Po wszystkim jestem tak roztrzesiona, że nie mogę zrobić kroku.  

Gość Bicku
18 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mój żółty azjata egzotyczny jak ananas rzuca mnie na łóżko i ściąga ze mnie majteczki potem liże moją piękna polską, brzoskwiniową cipkę i posłusznie wypije wszystkie soki. Potem ja biorę do ust jego soczystego pachnącego banana. W  końcu nabijam  się na jego sterczący owoc rozkoszy i zaczynam skakać na nim jak oszalała w tym czasie jego małe żółte dłonie rozkoszują się dotykaniem moich nagich falujących w powietrzu piersi. Potem on bierze mnie na ręce i zaczyna rżnąć w powietrzu ja cała drże i krzyczę ach, ach och. Moje dłonie i nogi oplatają jego soczyste żółte ciało czuje się jak w niebie. Po wszystkim jestem tak roztrzesiona, że nie mogę zrobić kroku.  

Gość Turkuć

Gdyby się przeszedł ulicami np. współczesnej Warszawy w piątkowy letni wieczór to możliwe że by zmienił zdanie. 

Gość Bicku
Przed chwilą, Turkuć napisał:

Gdyby się przeszedł ulicami np. współczesnej Warszawy w piątkowy letni wieczór to możliwe że by zmienił zdanie. 

Albo wczoraj jak była parada LGBT w Wawie 

Gość Turkuć
7 minut temu, Gość Bicku napisał:

Albo wczoraj jak była parada LGBT w Wawie 

Za to parada hetero jest codziennie. Jak tylko ciepło się robi to laski zakładają kuse kolorowe ...enki, eksponujące ich zgrabne nogi. Aż głowa boli od nadmiaru bodźców. Jednak wolę jesienno-zimowe klimaty gdy wszyscy są opatuleni. 

Gość Gosc gosc
23 godziny temu, Gość Macho napisał:

Co w tym dziwnego, był przyzwyczajony do małych, grubych i kudłatych Włoszek, to był dla niego ideał

😏👍😄

nic dziwnego, ten dość brzydki facet mieszkał na zachodzie europy kiedy panowała tam moda na teatralne wręcz makijaże i przyklejane pieprzyki. W Polsce się to specjalnie nie przyjęło więc musiał być w szoku widząc naturalny kolor ludzkiej skóry i brak czarnych pieprzyków zasłaniających dziury po ospie

Gość Bicku
21 godzin temu, Jajko Pisanka napisał:

nic dziwnego, ten dość brzydki facet mieszkał na zachodzie europy kiedy panowała tam moda na teatralne wręcz makijaże i przyklejane pieprzyki. W Polsce się to specjalnie nie przyjęło więc musiał być w szoku widząc naturalny kolor ludzkiej skóry i brak czarnych pieprzyków zasłaniających dziury po ospie

Ale sobie teorie dorabiacie.... 

Gość Gość

Bicu dorośnij wreszcie. Jestes żałosny.  

Gość Michał
22 godziny temu, Gość Gosc gosc napisał:

😏👍😄

Lepsza ładna wloszka niż tandeta polska z tatuażem.. szału nie widzę na ulicach,takie pospolite karyny w leginsach albo z flamastrami na gębie 

3 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Ale sobie teorie dorabiacie.... 

Absolutnie nie. Kiedy Maria Leszczyńska została żoną Ludwika XV złośliwe komentarze były na temat jej twarzy która "nie widziała makijażu"

Gość BlueWhale

A dlaczego jakiś pamiętnikarz, obieżyświat w peruce, miaby być dla kogokolwiek autorytetem?

Gość Ermetyk

Przecież Casanova ma taką opinię ruchacza właśnie dzięki swoim pamiętnikom. Kto wie ile pisał tam prawdy, a ile ściemy?

Gość szkoda gadać

Miał rację. Na polskich ulicach widać praktycznie same karyny, ładnych kobiet jest niewiele.