Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SissiX

depresja

Polecane posty

Cierpie na gleboka depresje od 10 miesiecy. Nic nie pomaga, leki i wyzyty u lekarzy sa na nic. Bylam juz u 4 lekarzy i nikt nie zdolal mi pomoc. Mnostwo wydanych pieniedzy na nic. Stracilam juz cala nadzieje, nie chce juz zyc. 

Gość Adrian

Nie poddawaj się tak łatwo. Terapię ograniczasz tylko do leków, czy robisz z tym coś jeszcze? Spróbuj porozmawiać o problemie z kimś komu ufasz. Jeśli brakuje Ci takiej osoby, rozważ wizyty w poradni psychologicznej (mi to bardzo pomogło i polecam). 

Ciągłe zmiany leków to nic dobrego. Tabletki trochę poprawią nastrój, ale nie rozwiążą za Ciebie problemów. Musisz się po prostu wygadać. Jeśli masz blisko do Warszawy to mogę Ci polecić poradnię poradniacdntrum.pl - mnie wyprowadzili na prostą.

Gość Adrian
11 minut temu, Gość Adrian napisał:

Nie poddawaj się tak łatwo. Terapię ograniczasz tylko do leków, czy robisz z tym coś jeszcze? Spróbuj porozmawiać o problemie z kimś komu ufasz. Jeśli brakuje Ci takiej osoby, rozważ wizyty w poradni psychologicznej (mi to bardzo pomogło i polecam). 

Ciągłe zmiany leków to nic dobrego. Tabletki trochę poprawią nastrój, ale nie rozwiążą za Ciebie problemów. Musisz się po prostu wygadać. Jeśli masz blisko do Warszawy to mogę Ci polecić poradnię poradniacdntrum.pl - mnie wyprowadzili na prostą.

poradniacentrum.pl miało być 😉 wkradła się literówka

7 godzin temu, Gość Adrian napisał:

Nie, nie potrzebuje sie wygadac obcym ludziom za kase. Mam od tego chlopaka. 

PS fajny marketing