Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika

Pogramy w skojarzenia?

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, cZŁOwiek napisał:

Tak tak bo Dominika nie ma co robić tylko szykować jakiś odwet i wpław ocean przepłynie aby pokazać mi gdzie raki zimują. 😄Eh chłopie dobrze, że nie logujesz sie bo zjedliby Cię. Śmiać mi sie chce jak widzę troskę anonimów wylogowanych.  😄

Będzie beka jak rzeczywiście któraś poprzednia ameba coś szykuje. W sumie widek ma dużo szczęścia do kobiet, że się litują nad nim jednak. Chociaż raczej to standardowa paprotka, pisze jakieś banały i chyba długo na tym nie ujedzie.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

cZŁOwiek niedawno pojawił się pod nowym pseudo, ale dominka już go obserwowała od jakiegoś czasu, ale ksysiu wszystko kupi, byle posłuchać komplementów od "studentki" hehehe leczy swoje kompleksy z powodu niskiego poziomu edukacji i IQ 80  hehehehe

😀

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Będzie beka jak rzeczywiście któraś poprzednia ameba coś szykuje. W sumie widek ma dużo szczęścia do kobiet, że się litują nad nim jednak. Chociaż raczej to standardowa paprotka, pisze jakieś banały i chyba długo na tym nie ujedzie.

ma więcej szczęścia niż rozumu, to że żadna porzucona ameba jaszcze nie zemściła się, to jakiś cud, musi mieć jakieś niezłe haki na nie, marta już była na skraju załamania i ta poprzednia również... 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

ma więcej szczęścia niż rozumu, to że żadna porzucona ameba jaszcze nie zemściła się, to jakiś cud, musi mieć jakieś niezłe haki na nie, marta już była na skraju załamania i ta poprzednia również... 

😄

Gość gość
39 minut temu, Gość Przewiń taśmę napisał:

Zanim całkiem się ośmieszysz jak przy Bó - studenci mają teraz sesję, Twoja "nowa" na forum "studentka" o tym nie wiedziała😊 

A poza tym to masakrycznie się powtarzasz!😭

Wiecznie to samo. Z Tobą trzeba pochodzić, jesteś nietuzinkową, próbowali cię podejść. On od x lat nie zmienia płyty.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiecznie to samo. Z Tobą trzeba pochodzić, jesteś nietuzinkową, próbowali cię podejść. On od x lat nie zmienia płyty.

Od x nic nie zmienil, nawet kolor lodki ten sam 😄

Gość Gość

I w każdym poście widzi Agenta😀

Gość Gość
1 minutę temu, cZŁOwiek napisał:

ja jestem hetero i nie załamuj mnie prosze może coś dotrze do cię.😄😄😄😄😄

Hetero uprawiają seks z kobietami. Ile razy w życiu miałeś stosunek seksualny z kobietą Ksysiu?😊

Gość gość

cZŁOwiek ukrywa ból i pustkę pod pustym rechotem, szkoda, że łzy są prawdziwe, jego wątłe ja potrzebuje kolejnego zastrzyku komplementów i uwagi, potwierdzenia wartości od zdesperowanych ameb ...

Gość Gość
1 godzinę temu, cZŁOwiek napisał:

Masz tematy na forum po 30+ wracaj tam. 

To też forum dla ciebie stary koniu. 30 plus na karku, prawictwo i od 15 lat na forumie😊

Gość gość

buziaki ? chyba emotikony w twoim przypadku

bliskość ciał ? wąchanie krocza marty przez kabel

szeptanie uczuć ? literki czytane na forum o kupie

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hetero uprawiają seks z kobietami. Ile razy w życiu miałeś stosunek seksualny z kobietą Ksysiu?😊

Ja odpowiem. Miał bardzo mało doświadczeń seksualnych i bardzo dawno temu kiedy był młody. Zakończyły się one porażką, więc potem bał się próbować. Osiadł w internecie.

Gość Dominika

Dzień dobry 😀 Napisałam długą wypowiedź, ale za każdym razem pojawia się napis, że treść musi być zatwierdzona przez moderatora. Spróbuję wkleić cząstkowe wypowiedzi, bo może tekst jest za długi 😀

Gość Dominika

Człowieku sympatyczny 

Moja obecność w tym miejscu nie jest przypadkowa. Chciałam sprawdzić, czy plotki o tym forum, które gdzieś pokątnie usłyszałam są prawdziwe. Zobaczyłam, ugryzłam i zrozumiałam że nie mam tutaj miejsca dla mnie. Szkoda mi nawet marnować adresu email na założenie konta, by później kopać się z końmi, rozmawiać o długości pena, wilgotności pochwy i niekontrolowanej erekcji  Sądzę, że znalazłabym wspólny język z tobą, ale ludzie którymi się otaczasz nie pozwolą na swobodną wymianę myśli. Również zdążyłam wyczytać, że historia, która ciągnie się za tobą nie będzie sprzyjać dalszemu dialogowi. Pozostaje jeszcze jedna delikatna kwestia, którą z grzeczności przemilczę. Nazwijmy to solidarnością jajników 😉

Gość Dominika

Do gości teraz przemówię  😄

Wbrew waszym oczekiwaniom muszę oznajmić, że nie jestem starą paprotą i amebą która wraca, by wkręcać kogokolwiek. Jestem natomiast świeżą absolwentką wyższej uczelni, która cieszy się obecnie najdłuższymi wakacjami w swoim kolorowym życiu 

Przeczytam, co mi cZŁOwieku powiesz na drogę, a następnie tanecznym krokiem wrócę do siebie Pozwolisz? 😉

Gość gość
Przed chwilą, Gość Dominika napisał:

Moja obecność w tym miejscu nie jest przypadkowa. Chciałam sprawdzić, czy plotki o tym forum, które gdzieś pokątnie usłyszałam

Niemożliwe, ameba jednak nie jest przypadkowa i coś jednak słyszała😂

Gość gość
Przed chwilą, Gość Dominika napisał:

Jestem natomiast świeżą absolwentką wyższej uczelni, która cieszy się obecnie najdłuższymi wakacjami w swoim kolorowym życiu 

Już zapomniałaś jak właśnie biegłaś na zajęcia? Oszczędź paproto, ale Krzyśka nabrałaś, tylko że jego każdy nabiera😟

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Dominika napisał:

Do gości teraz przemówię  😄

Cicho plebsie, ona przemawia, zachowywać się. 😎

Gość Dominika
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Już zapomniałaś jak właśnie biegłaś na zajęcia? Oszczędź paproto, ale Krzyśka nabrałaś, tylko że jego każdy nabiera😟

Nie napisałam, że wybieram się na uczelnię. Wczoraj biegłam na zajęcia sportowe 🙂

Gość gość

Ludzie nieustannie plotkują o forum kafeteria, to najnowszy hit

Gość Dominika

Dziwne miejsce. Doprawdy 😄

Gość Gość

Przecież to kolejna stara wyjadaczka. Słyszała niby o ero i tak ze przyszła , a po jednym dniu czy dwóch używa nawet tutejszych powiedzeń z przeszłości.  Co już na praktycznie na martwym forum nie są używane.  Której to nudziło się?

Gość Dominika

Znikam 💫

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście, nie wiedziałeś? Nigdy przedtem nie była na forum, ale słyszała plotki o tutejszym forum erotycznym i userze cZŁOwiek nawet w kolejce w sklepie, tak poznała jego przeszłość na poprzednim nicku😎

Dominika nawet nie stara się, żeby być wiarygodną, ale desperat i tak uwierzy we wszystko dopóki pisze pozytywnie na jego temat i myśli, że jest młodą, szczupłą studentką

Gość gość

tak widmok, do ciebie piszą same studentki medycyny i panie prokurator, możesz sobie o nich pomarzyć macając się pod bielizną, takie kobiety nie zadają się z głąbami bez matury o IQ80, pracującymi fizycznie 

Gość Studentka medycyny

Jestem zainteresowana dłuższą znajomością z mężczyzną o ponadprzeciętnym IQ. Z moich obserwacji wynika, że cZŁOwiek jest  odpowiednim kandydatem dla mnie i mojego pięknego umysłu.

Gość gość

Marcie obiecywałeś bliskość i misia koalę, endriu wózek, fotę własnego ryja ...

Gość gość

Zaraz bedziesz miał dane i foty karuzelowcow to może sie uspokoisz.😊

Gość Gość

Szkoda że już koniec wkręcania 😴

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.