Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

drama z agą in america jak ja to teraz widzę

Polecane posty

trochę mi się zmieniło..

Aga - pokonuje trudności, nie wstydzi się mówić o swoich tragediach, wychowuje radośnie 3 dzieci, w tym jedno nieswoje, ma męża bogatego Amerykanina, przystojnego (zanim się nie zagłodził), nie odpowiada na dramy, robi swoje, nagrywa ciekawe i praktyczne filmy np. te o dzieciach rzucających się w sklepach na podłogę, nie kryje się, że jest dumną panią domu i tyle, za każdym razem powtarza, że ma to w nosie co inni jedzą. starannie przygotowuje się do vlogów wizualnie. choć lewaczka, libertarianka.

Palma - trudności przemilcza, mówi ogólnikowo (miałam depresję, poradziłam sobie eneagramem, knypy), resztę zwalczyło za nią mięso, żyje w nieformalnym związku, wiemy to z nielicznych wybełkotanych męskim głosem słów po francusku na 2-3 filmach, od dawna niewspominany nieformalny nielegalny partner, ma monotematyczne jednak filmiki o psychologii, która się dla niej sprowadza do trzech przekształceń (dysonans, projekcja, efekt potwierdzenia), które wciska po jednym zdaniu swoim ofiarom (i pewnie swoim klientom też); wciska i promuje na maksa swoją monodietę, każdy argument za jedzeniem czegoś innego jest zły, bo ma na wszystko uczulenie, ma uczulenia, bo się nie leczy, bo nawet Hashimoto jak przyznała nie leczy, a narzeka. libertarianka, ale ze skokami w bok, nie nagrywałabym filmów o libertarianizmie, gdybym tak zdradzała idee

Keksu - rozebrany rozmamłany kopiuje kontent od Palmy, zdegradowana wersja Palmy, bo się nawet nie sili na coś innego oprócz podstawowej krytyki weganizmu, którego każdemu zarzuca, i wyglądu,rozkręca dramy. socjopatia - chęc odebrania wszystkim wege dzieci, zamknięcia wszystkich niemięsnych kanałów, zanik osobowości pod wpływem antywege paranoi i Palmy

Judyta - harpia w skórze aniołka, w ogóle nie poradziła sobie z traumą zaburzenia odżywniana (zwalanego na wege) i konsekwencjami w postaci jakiegoś tam kolejnego syndromu alergicznego, poza filmikiem o cholesterolu i jeszcze tam czymś, chyba makijażu nie dodaje nic od siebie. jako chyba jedyna nawet po całej dramie prześladuje Agę. również za zamknięciem wszystkich do wiezień za jedzenie awokado na wizji

x

interesujące, rzeczywistość ma co najmniej 2 wwymiary, wcześniej miałam odwrtoną perspektywę. 

Gość Gość

Żyjesz życiem juciuba. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Żyjesz życiem juciuba. 

tak, bo się może trzeci raz wypowiadam 😄

juciub żyje mną , obejrzę dwa filmii tej gromadki i od razu mam całą głwną nimi zawaloną. 

już nie wiem co mam żreć papaję czy stejki

Gość Gość

Urzekła mnie twoja historia.

Gość Gość

Nie lubię Palmy, ale z tym nielegalnym zwiazkiem to przasada, chyba oboje są pełnoletni to dlaczego miałby być nielegalny?

21 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie lubię Palmy, ale z tym nielegalnym zwiazkiem to przasada, chyba oboje są pełnoletni to dlaczego miałby być nielegalny?

ironię to Ty wyczuwaj

x

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

😟

co tam 😞

Gość w kość

co to za pierdoły?😴

Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Tygrys nie chce towarzystwa leżaczek 😟

skąd ta myśl

x

gość w kość - sam coś wymysl innego i załóż temat

Gość drwal

pohybel no

Gość Hmmm
5 minut temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, brokentiger87 napisał: no coś tam wypisuje czasem, krępuje mnie to X 😢

Ty tak serio przezywasz? Czy sobie jaja  robisz?

8 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Jej egocentryzm przyczynił się do zgonu żywej osoby, powinna zostać pociągnięta do odpowiedzialności karnej mimo wszystko.

podlinkuj nekrolog

x

2 minuty temu, Gość Hmmm napisał:

Ty tak serio przezywasz? Czy sobie jaja  robisz?

przeżywa, nic złego nie napisałam, daj spokój, Leżaczq

Gość Ukryta prawda

Trudne sprawy.

Gość Yunaj
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Biedna matka syn pedau jakiś udajacy hetero 😓 a po głosie i zachowaniu pedau 😓

Nie obrażaj homoseksualistow bo z Ciebie większa ...  niż taki "pedau"  😉

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Ja jestem męski mam normalny głos i zachowanie 😞

Z pewnością.

Gość Hmmm
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ja jestem męski mam normalny głos i zachowanie 😞

Zachowanie  masz męskie?  To chyba tylko w swoich  fantazjach bo na kafe robisz z siebie dziwolaga.

Gość Gość

Ja tam nie mam nic do Agi, poza jednym - właczanie dzieci w taką dietę to totalny ...yzm , lekkomyślność oraz eksperymentowanie na dziecku. Dzieci potrzebują ogromnie dużo białka do normalnego wzrostu. Wapnia też. W owocach tego w ogóle nie ma. Dziewczynka na takiej diecie może nawet w ogóle nie dostać okresu. Obydwie płcie nie rozwiną się płciowo prawidłowo tak głodując. JEst taki fiilmik o chłopcu, który od dziecka je głównie owoce i warzywa i rozwija się widocznie później niż równieśnicy. W wieku 15/16 lat wygląda na 12: youtu.be/pZeBViSHUas

A ten mąż Agi to w ogóle szkoda gadać. Wygląda i mówi jak kastrat. Od razu widać, że na takiej diecie testosteron leci ostro w dół. Pewnie nawet nie ma pełnej erekcji. O ile w ogóle mu jeszcze staje.

Gość Gość

A teraz kilka szmat dyskoteki poszło do klasztoru na miesiąc 😓 

Dlaczego obrażasz swoją dziewczynę broken? 

Gość Gość
36 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Jej egocentryzm przyczynił się do zgonu żywej osoby, powinna zostać pociągnięta do odpowiedzialności karnej mimo wszystko.

Co ty pieprzysz? Marcelina nie istniała! 

Przed chwilą, brokentiger87 napisał: nie przejmuj się 😮 X szmaty wpuścili na miesiąc do klasztoru i się niby zmieniły, 😓

bywa 👼

1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

Dobrze, że nie raport patologa jeszcze, nie chce mi się angażować  w sprawę, jeszcze nie współpracuje z interpolem xD

uwielbiam  Twój avek, przypomina mi siebie z lat szczenięcych 😍

1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

Nocna Gwardia z samo 2012 Here 😉 Tylko nie gadaj, że się znamy 😄

nie kojarzę 🤔