Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek

Obecna partnerka i jej epizody erotyczne ze wspólnym znajomym

Polecane posty

Gość Jacek

Witajcie, mam pewien problem. To znaczy takich tematów jest multum lecz chce opisać mój przypadek. Spotykam się z kobietą od dłuższego czasu, jesteśmy parą lecz ostatnio trafił się temat przeszłości obojga. Bez spin, na luzie. Jednak dowiedziałem się że ona w przeszłości spotykała się z moim kolegą (o czym nie wiedziałem) tylko po to aby uprawiać sex. Nie wiem ile razy im się to zdarzyło, ona przekonuję mnie że to nic nie znaczyło że to tylko sex i nie byo żadnych uczuć między nimi. Czym jeszcze bardziej mnie to dołuje bo wychodzi na zwykłego szlaufa i zabawkę od sexu. W kręgu mężczyzn to nawet pośmiewisko. Domyślam się że uprawiała sex z innymi partnerami, była w związkach więc to normalne. Jednak tylko ten przypadek nie daję mi spokoju. Z kolegą widuję się regularnie , domyślam się też że drwi ze mnie widząc mnie z nią gdzieś razem. Że on z nią robił co chciał a ja teraz z nią jestem. Nie daję mi to spokoju. Prosiłbym o jakieś sensowne opinie na ten temat. Pozdrawiam

Gość Gość

Sensowna opinia jest taka, że jesteś kolejną zakompleksioną kafeteryjną cipą. Dziewczyna miała ochotę na seks i nie ma w tym nic złego. Jak masz kompleksy, to zadawaj się z własną ręką.