Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Jeśli facet jest silniejszy od kobiety to wzrost nie powinien mieć dla niej żadnego znaczenia

Polecane posty

Gość Bicku

Zwłaszcza jak facet i tak jest od niej wyższy nawet kilka centymetrów. A nawet jeśli mają oboje np po 170 cm ale facet jest dużo silniejszy,  większy i  ma 43 cm w bicepsie a laska ma drobne ręce i jest chuda to w czym miałby być niby problem dla kobiety???

Gość Gość

Po co komuś jakieś rozrosniete zwierzę? Nie dość, że małe to jeszcze grube 

Gość jaaaaaaaaa

Masz kompleks człowieku. Miałam podobne dylematy, gdy spotykałam się z niskimi facetami. Nie wytrzymałam długo, inne sprawy ułatwiły rozstanie. Mój obecny ma 187 cm wzrostu, tak jest dla mnie idealnie. Ale nie każda kobieta na to patrzy, jeśli masz charakter, to wzrost zejdzie na drugi plan.

Gość Gość

Tak się pocieszaj knurze. Jak widzisz nie ma popytu na owlosionego bica więc skończ.

Gość jaaaaaaaaa

z drugiej strony niscy faceci mają większego, także ten teges:p

Gość Ole Ole
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Po co komuś jakieś rozrosniete zwierzę? Nie dość, że małe to jeszcze grube 

😂😂😂

Gość Bicku

Hejterzy niemęscy możecie sobie mnie hejtować, ważne że szczupłe laseczki  mrugają do mnie zalotnie... 

Gość Sorry
2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Hejterzy niemęscy możecie sobie mnie hejtować, ważne że szczupłe laseczki  mrugają do mnie zalotnie... 

To się nazywa tik nerwowy. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Bicu ręką to nie jest laseczka tym bardziej Twoja gruba, owłosiona ręką nie Może być szczupła. Jeśli wydaje Ci się inaczej jak najszybciej udaj się do psychiatry. 

Gość ania

Oj Dragon, Dragon, jak czlowiek nie ma problemow sam sobie znajdzie. Szukasz dziury w calym. Moj eks mial 170 cm i wcale, ale to wcale nie byla to przeszkoda. Ja mam 168 cm czyli raptem 2 cm mniej.  Lepszy nizszy a szczuply, jak wysoki i tlusty. Na wzrost nie mamy wplywu na wage owszem,  ja otylosci nie toleruje. Sama nie mam nadwagi, moja waga to 52-53, w czasach studenckich 49, czyli trzymam rygor jak widac. Dziewczyny pomimo tego wzrosu  sie za nim ogladaly, zwracal na siebie uwage, urodzony optymista. Jak to sie skonczylo, on pomyka na swoim scigaczu(fajny widzialam😉), a ja swoja bryka. Do siebie nie pasowalismy, zbyt szaleni. Czy zaluje, ze nie jestesmy razem, nie zaluje, to byla historia, jedynie zaluje tego, ze sobie chlopak nie ulozyl zycia. Czy bym wrocila do niego tez nie, ja wychodze z zalozenia co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr, on jest innym czlowiekiem, ja tez, co nieco spowaznialam, jedynie pociag do adrenaliny zostal, lubie jezdzic, tyle ile fabryka dala, nawet 2 razy sie scigalam😉, maz nie byl tym zachwycony😉.

Problemem moze byc  Charakter nie wzrost!!!!!!!

Takie male pocieszenie za rymowanke, dobra, bo mega dola tylko zlapalam, niezwykle rzadkie zjawisko. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bicu ręką to nie jest laseczka tym bardziej Twoja gruba, owłosiona ręką nie Może być szczupła. Jeśli wydaje Ci się inaczej jak najszybciej udaj się do psychiatry. 

I profilaktycznie do okulisty bo ewidentnie okulary Stępienia potrzebne . 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

👌👌👌🤣🤣🤣

Gość ania

nie pompuj sie, to wyglada oblesnie. 

7 minut temu, Gość Gość napisał:

ja dzis chyba dowcipow nie lapie, cos sie cofam. 

Gość Taka prawda

Już sobie nie przychwalajcie,bo mali i szczupli imężczyźni są nie atrakcyjni,tak bylo i jest,kurduple liliputy i wychudzone ofermy ,taka prawda co się oklamujecie jak wiecie jak jest,a wiecie bo nie zakladalibyscie tego tematu

Gość Gość

Jedynym męskim karlem był Prince. I do tego sie malował 🤣 a wy się podniecacie jakim bicem który myśli że jest męski bo ma dywan perski na plecach i grubą łapę. 

Gość Gość

Ja mam 173 cm i mój facet musi być wyższy, nie wyobrażam sobie byc tego samego wzrostu, albo nie móc obcasów założyć. Przyznam szczerze że pisałam kiedys z mega fajnym facetem ale okazało się że ma 165 także nie ma o czym gadać. 

Ale znam dziewczyny dla których wzrost to nie problem 😉

Gość Bicku
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja mam 173 cm i mój facet musi być wyższy, nie wyobrażam sobie byc tego samego wzrostu, albo nie móc obcasów założyć. Przyznam szczerze że pisałam kiedys z mega fajnym facetem ale okazało się że ma 165 także nie ma o czym gadać. 

Ale znam dziewczyny dla których wzrost to nie problem 😉

Ty pragniesz tatuśka który się tobą zaopiekuje a nie partnera 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ania napisał:

nie pompuj sie, to wyglada oblesnie. 

ja dzis chyba dowcipow nie lapie, cos sie cofam. 

to cofnij się do swojej jaskini i tam zostań,.nikt nie będzie płakał

Gość Trrus

Ja mam 177 i często na mnie lecą dziewczyny 157-168 cm. Co ciekawe, mam problem z takimi, bo najbardziej lubię takie jak ja mniej więcej czyli 170-175 cm.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Koksiarz 😂

Gość Gość

Wygląd,  więc i wzrost, przegrywa z charakterem.

Gość ania
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

pomysl najpierw, to nie boli, pozniej sie wypowiedz. Koksujac sie ryzykujesz utrate zdrowia, wiec zycze tobie 100 lat i duuuzo szczescia. Polecam droge nie na skroty, oczywiscie takiego efektu nie uzyskasz nie bede nawet czarowac, ze to mozliwe.