Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wierzę

Na początku myślałem, że historie o tym jakie kobiety mają wymagania i o tym jak są gościnne w kroku to. zwykłe bajki lub pojedyncze przypadki

Polecane posty

Gość Nie wierzę

Myliłem się, niestety się myliłem. Wszystko teraz tylko myśli o seksie i pieniądzach. Nic się już nie liczy. Nie ma miłości. Nawet te co kiedyś wpadły i same zostały z dzieckiem dalej szukają chętnych na łóżko.  I to nawet te wyglądające na spokojne, grzeczne i dobrze wychowane. Żałosne są te dzisiejsze dziewuszyce.

Gość Tak jest

Wygórowane wymagania, a same nic nie mają do zaoferowania poza swoim zużytym ciałem.

Gość gość

Co w tym złego że lubią seks? Jesteś jakimś ...em?

Gość sylwia s
2 godziny temu, Gość Nie wierzę napisał:

Myliłem się, niestety się myliłem. Wszystko teraz tylko myśli o seksie i pieniądzach. Nic się już nie liczy. Nie ma miłości. Nawet te co kiedyś wpadły i same zostały z dzieckiem dalej szukają chętnych na łóżko.  I to nawet te wyglądające na spokojne, grzeczne i dobrze wychowane. Żałosne są te dzisiejsze dziewuszyce.

wpadały??? Niema czegoś takiego jak wpadka.

Gość Latawice jedne
5 minut temu, Gość sylwia s napisał:

wpadały??? Niema czegoś takiego jak wpadka.

One na to mówią wpadka. Co z tego że same rozłożyły przed nim nogi, co z tego że ubrały się jak ulicznice, co z tego że gapiły się komuś na krok w spodniach, co z tego że zgodziły się na parę drinków, co z rego że zapomniały o zabezpieczeniu. To była wpadka

Gość Gość

Jacy faceci w tych czasach, takie i  kobiety....