Gość Krystian Napisano Czerwiec 17, 2019 Witam serdecznie nazywam się Krystian Łęt mam 29 lat mieszkam w Wałbrzychu. Jestem po 3 zabiegu uretrotomii optycznej dam dokładne opisy operacji jestem osobą niepełnosprawną ja od czasu 22.02.2015 nie miałem już na razie uretrotomii ale już problem mi zaczyna nawracać w środku czuje pełno blizn mam zaleganie moczu czasami muszę usiąść na krześle to wtedy mi poleci mam też częstomocz kilka razy w środku nocy aktualnie jestem bez cewnika najgorsze sikanie mam w nocy. 1: 28.03.2012 miałem wykonywaną pierwszą Urethotomie interna optica Wycięcie lub zniszczenie zmiany cewki moczowej endoskopowo Opis zabiegu Wykonano nacięcia trzech pierścieniowatych zwężeń krętej cewki wiszącej założony cewnik Foleya 20 2 : 2013-09-23 Nawrotowe zwężenie cewki moczowej N35.9 23 letni mężczyzna z nawrotowym zwężeniem cewki moczowej w celu leczenia zabiegowego w trybie planowanym wykonano nacięcie cewki moczowej sposobem Sachsego 3 : 22.02.2015 Zwężenie cewki moczowej Nawrotowe 23.02.2015 Wykonano Uretrotomie Optyczną 58.319 Wycięcie lub zniszczenie zmiany cewki moczowej endoskopowo Opis zabiegu Ujście zewnętrzne cewki prawidłowe. W cewce wiszącej liczne obrączkowate, bliznowate zwężenia,które rozcięto pod kontrolą wzroku. Ustalono Cewnik foleya 18f rozpoznanie pooperacyjne Zwężenie cewki moczowej N35.9 Jeżeli ktoś z państwa miał podobny problem to w jaki sposób miał wykonywaną operacje chodzi mi o plastykę cewki czy prywatnie czy państwowo jak prywatnie to mniej więcej za ile pieniędzy pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rober00006ra 0 Napisano Grudzień 25, 2020 W Gdańsku robią plastykę cewki moczowej na Smoluchowskiego 17.Wystarczy skierowanie od urologa lub lekarza rodzinnego i dzwonisz tam z tym i czekasz na termin zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaPkt 1 Napisano Styczeń 5, 2021 Mój brat miał podobny problem i leczył się prywatnie u dra Przemysława Dudka z SCM clinic – jest specjalistą w tego typu problemach! Pomógł mu bardzo, więc myślę, że prywatna wizyta jest w takim przypadku najlepszym rozwiązaniem. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrowia życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach