Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

czemu wielu mezczyzn to klamcy i pozerzy

Polecane posty

Gość gosc

wielu bardzo dobrze udaje,nie wiem jak mozna byc takim cynicznym i udawac milosc, zeby dostac cos w zamian, np kase lub seks? ze mna mezczyzna zerwal gdy stracilam prace i "on nieroba noe bedzie utrzynywal" po roku znowu do mnie pisze bo mam prace🙄. Wiele moich kolezanek rzucil facet po seksie, wykorzystal, wycyckal, jak szmaciana lalke. Straszne te czasy, ludzie tylko patrza na korzysci, na swoja przyjemnosc, a inni dla nich nie istnieja. Po co gadac o wiecznej milosci jak ma sie klapki na oczach i swedzi tylko pipa/...? prawdziwa milosc jest wtedy, gdy zostaje sie z partnerem, nawet gdy ma raka i niefajnie pachnie i nie jest super atrakcyjny. Czy mezczyzni sa zdolni do takiej milosci?

Gość Gość

Lubisz brudasow? To nie miłość to masochizm. Ludzie z rakiem nie śmierdzą. 

Gość Gosc

Ja taki nie jestem a laska i tak ma mnie w duupie

Gość Zpaznokcilakier

Ludzie wchodzą w układy biznesowe -to nie miłość, a rak czasem śmierdzi, niestety. 

22 minuty temu, Gość gosc napisał:

czemu wielu mezczyzn to klamcy i pozerzy

Ponieważ, kiedy realia skrzeczą i piszczą, pozostaje już tylko kłamstwo i pozerstwo. A kiedy w społeczeństwie prym wiedzie skrajny egocentryzm i hedonizm, nie ma sensu już za oczywistą uznawać wyższej świadomości, uczuć i empatii, moralności, etyki, ani kultury. Trzeba zwyczajnie twardo weryfikować i wymagać.

22 minuty temu, Gość gosc napisał:

Czy mezczyzni sa zdolni do takiej milosci?

Ogólnie niewielu ludzi jest zdolnych, niezależnie od płci. I ma to swoją przyczynę nie jedną i nie wyłącznie tę wskazaną wyżej.

Gość Macho
21 minut temu, Gość gosc napisał:

wielu bardzo dobrze udaje,nie wiem jak mozna byc takim cynicznym i udawac milosc, zeby dostac cos w zamian, np kase lub seks? ze mna mezczyzna zerwal gdy stracilam prace i "on nieroba noe bedzie utrzynywal" po roku znowu do mnie pisze bo mam prace🙄. Wiele moich kolezanek rzucil facet po seksie, wykorzystal, wycyckal, jak szmaciana lalke. Straszne te czasy, ludzie tylko patrza na korzysci, na swoja przyjemnosc, a inni dla nich nie istnieja. Po co gadac o wiecznej milosci jak ma sie klapki na oczach i swedzi tylko pipa/...? prawdziwa milosc jest wtedy, gdy zostaje sie z partnerem, nawet gdy ma raka i niefajnie pachnie i nie jest super atrakcyjny. Czy mezczyzni sa zdolni do takiej milosci?

Ciesz się że nie jesteś lesbą bo wielu to i tak mniej od wszystkie

Gość ech

Dlatego że takich właśnie pożądacie, a na spokojnych, szczerych i inteligentnych facetów nie zwracacie uwagi.