Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pirrat

Były mojej Kobiety

Polecane posty

Gość Pirrat

Słuchajcie mam taki problem że spotykam się od dwóch miesięcy z kobietą która ma dziecko z gościem który mieszka jakieś 500km stąd jak mi mówiła moja partnerka olał ją i nie uważał dziecka ale przez ostatni miesiąc coraz bardziej zaczął się angażować płaci alimenty i spotyka się z dzieckiem a ja się trochę czuje jak 5 koło u wozu ponieważ ostatnio nie mogę się z nią spotykać w dzień ponieważ ona mu nie odda dziecka dziecko ma 2 latka i jeżdżą razem z tym dzieckiem gość przyjeżdża co 3 miesiące do dziecka na 3 4 dni tak mi mówiła i właśnie ostatnio był i bardzo źle się z tym czulem macie jakieś rady dla mnie co zrobić ogółem jestem zaproszony na urodziny Blanki dziecka mojej partnerki i wiem że on też ma być i nie mogę sobie wyobrazić jak to bedzie 

Gość Llooppaaa

No niestety związałeś się z kobietą z dzieckiem,będziesz musial zaakceptować obecność tego faceta w Waszym życiu,przygladaj się tylko czy Twoja partnerka zbyt często się z Nim nie spotyka..jak to się mówi Stara miłość nie rdzewieje..ma z Nim dziecko więc wszystko możliwe zwłaszcza jeśli facet zaczął się starać