Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halo

Czy możliwe jest spotkanie atrakcyjnej normalnej 25 latki która jest dziewicą

Polecane posty

Gość Halo

To się nie zdarza już w ogóle

Gość odpowiem Ci

W dzisiejszych czasach dlugotrwale dziewictwo  to raczej rzadkosc.A to dlatego ze juz pierwszy facet z jaki kobieta sie zwiaze ta pierwsza nastoletnia miloscia, nalega na sex. Szukaj  moze wsrod religijnych dziewczyn. W ich przypadku gorliwa wiara, mogla pomoc to dziewictwo zachowac mimo naciskow facetow. Ewentualnie bardzo niesmialych.

Gość Kobieco zbudowana

A czy kobieco zbudowana dziewczyna zadowoliła by Cie ?

Możliwe,tylko zastanawia mnie dlaczego to ma być aż tak ważne.Panowie nawet nie zdają sobie sprawy że są kobiety które oszukują ich robiąc zabiegi chirurgiczne, bazując właśnie na ich pragnieniu bycia pierwszym. To jest potwierdzony autentyczny fakt,jeszcze i to że tacy panowie płaca duże pieniądze gdy owe panie wystawiają się z tą chora oferta w Internecie.Wiec w takim kontekście ludzie wpadają we własne pułapki.Znalam młoda kobietę którą chodziła z kimś przez lata,kochała go poszli do łóżka ale źle się potem zaczęło dziać rozstałi się.Z drugim poznanym mezczyzna jest w zwiazku maja syna.Prosze sobie wyobrazić że ów mąż wypomina jej fakt braku dziewictwa a kobieta z zasadami ,spała z poprzednim myśląc że to ten jeden na całe życie teraz zaś nie dość że w tamtym związku cierpiała to w obecnym jest napietnowana. Więc co jest więcej warte  ?

Gość gość

25-latka która jest dziewicą nie jest akurat normalna. Jest raczej oziębła, nie lubi seksu albo ma zaburzenia z tym związane. Taka chyba tylko rzeczywiście nadaje się tylko dla zakompleksionych koniotrzepów pokroju autora.

3 minuty temu, Gość gość napisał:

25-latka która jest dziewicą nie jest akurat normalna. Jest raczej oziębła, nie lubi seksu albo ma zaburzenia z tym związane.

Rozwiązłość również może warunkować pewne niepożądane cechy. Niektóre kobiety nie wykażą temperamentu, póki nie napotkają odpowiedniego faceta, także...

1 godzinę temu, Gość Halo napisał:

Czy możliwe jest spotkanie atrakcyjnej normalnej 25 latki która jest dziewicą

...tak, jest to możliwe.

Gość gość
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Rozwiązłość również może warunkować pewne niepożądane cechy. Niektóre kobiety nie wykażą temperamentu, póki nie napotkają odpowiedniego faceta, także...

Ale jaka rozwiązłość???? Normalna, zdrowa kobieta ma ochotę na seks. Jeżeli w wieku 25 lat jest dziewicą, to na pewno jest z nią coś nie halo.

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale jaka rozwiązłość????

Przeciwstawna skrajność wobec wskazanej przez Ciebie.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeżeli w wieku 25 lat jest dziewicą, to na pewno jest z nią coś nie halo.

Nie ma takiej reguły. Jak ujęłam w poprzedniej wypowiedzi.

Gość gość

Skoro 25 letnie dziewice są rzadkością, to dlaczego 35 letni prawiczkowie są dosyć częstym zjawiskiem?

Gość Gość
16 minut temu, Nenesh napisał:

Nie ma takiej reguły. Jak ujęłam w poprzedniej wypowiedzi.

Tu nie chodzi o żadną regułę, tylko o przesłanki.

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Skoro 25 letnie dziewice są rzadkością, to dlaczego 35 letni prawiczkowie są dosyć częstym zjawiskiem?

Ci 35-letni prawiczkowie marzą o seksie. Tylko nie mają na niego szans. 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tu nie chodzi o żadną regułę, tylko o przesłanki.

W porządku. A zatem...

26 minut temu, Gość gość napisał:

Normalna, zdrowa kobieta ma ochotę na seks. Jeżeli w wieku 25 lat jest dziewicą, to na pewno jest z nią coś nie halo.

...zamiast wytłuszczonych kategorycznych stwierdzeń, warto użyć takich, które wykazują domniemanie. W przeciwnym razie - tak, jak w tym przypadku - tworzysz regułę właśnie. Do której się odniosłam ;p

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Gość napisał:

Skąd wiesz? Jesteś jednym z nich?

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Skąd wiesz? Jesteś jednym z nich?

Wystarczy poczytać tu na forum. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wystarczy poczytać tu na forum. 

Tak, ale chodzi raczej o młodszych, np. w wieku dwudziestu kilku lat. Prawiczkowie z większym stażem, po trzydziestce i starsi, przeważnie już pogodzili się z losem i nie marzą o seksie, kobietach. Wystarczy poczytać forum, jak piszesz.

Gość gość
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tak, ale chodzi raczej o młodszych, np. w wieku dwudziestu kilku lat. Prawiczkowie z większym stażem, po trzydziestce i starsi, przeważnie już pogodzili się z losem i nie marzą o seksie, kobietach. Wystarczy poczytać forum, jak piszesz.

Marzą, marzą. Tylko próbują to wypierać, wiadomo, że łatwiej wtedy.

Gość Ggg
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Marny trud Nie wytłumaczysz prawikom z kafeterii mieszkającym z mamą i zarabiającym minimalną że modelka VS w dodatku dziewica nie dla nich.Tu faceci są upośledzeni i zatrzymali się na poziomie podstawowki

Gość Stary prawiczek
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeszcze powiedz, że wiesz o tym bo siedzisz w ich głowach. Najlepiej we wszystkich na raz😂

Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Późne prawictwo staje się dla takiego delikwenta niejako stanem naturalnym. Po co więc go zmieniać? Ja np. nie wyobrażam sobie siebie spotykającego się z kimś, uprawiającego seks. Nie marzę o kobietach, można powiedzieć, że stały mi się całkowicie obojętne. Umrę jako prawiczek i wisi mi to. Z podobnym podejściem spotkałem się na Kafeterii wiele razy.

Gość kosz

młode dziewczyny teraz albo szybko wchodzą w małżeństwo z przystojnymi, zaradnymi chłopakami. albo sypią się z patolami jak domy w aleppo. z takim nikim jak prawiczki tutaj nawet stare baby nie chcą mieć do czynienia. przegraliscie życie oblesne potwory

Gość Gość

To nierealne. Przykro mi.

Gość Ggg
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Bo są nieatrakcyjni

Gość gość
18 minut temu, Gość Ggg napisał:

Bo są nieatrakcyjni

Nie. Wolą być sami. Nie chcą babiszonów, które w obecnych czasach są dnem zarówno pod względem moralnym jak intelektualnym.

Gość Ggg
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie. Wolą być sami. Nie chcą babiszonów, które w obecnych czasach są dnem zarówno pod względem moralnym jak intelektualnym.

Taa...tak sobie tłumacz i czekaj na modelkę VS gdy nawet brzydkie Cię nie chcą w realnym swiecie

Gość gość
11 minut temu, Gość Ggg napisał:

Taa...tak sobie tłumacz i czekaj na modelkę VS gdy nawet brzydkie Cię nie chcą w realnym swiecie

Typowy bełkot babsztyla😁

Gość Ggg
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Typowy bełkot babsztyla😁

Fakty 

Gość szkoda gadać
13 minut temu, Gość Ggg napisał:

Jak brzydkie mają chcieć, jak mają wygórowane wymagania i czekają na przystojniaków.

Gość Ggg
3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jak brzydkie mają chcieć, jak mają wygórowane wymagania i czekają na przystojniaków.

Jeśli mają szanse na przystojniaków to po co mają brać bezrobotnych prawiczków?Mając szanse na pracę za 5 tys bierzesz taka za 2tys?

Gość Gosc

Moja koleżanka ma 24 lata i jest dziewicą. Jest ładna i kilku facetów chciało z nią być, ale ona ciągle wybrzydzala, przebierala i ostatecznie została sama. Mówi, że już nie wierzy, że kogokolwiek sobie znajdzie. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, jeśli są odrzucani i nie maja żadnych opcji to trudno żeby sypiali z kims, no chyba ze kogoś zgwalca... Nie ma okazji to nie ma zlodzieja 😂 i jeszcze się szczycą tym ze oni ,,tacy porzadni" taa...bo okazji nie maja do seksu 😂

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Stary prawiczek napisał:

Jeszcze powiedz, że wiesz o tym bo siedzisz w ich głowach. Najlepiej we wszystkich na raz😂

Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Późne prawictwo staje się dla takiego delikwenta niejako stanem naturalnym. Po co więc go zmieniać? Ja np. nie wyobrażam sobie siebie spotykającego się z kimś, uprawiającego seks. Nie marzę o kobietach, można powiedzieć, że stały mi się całkowicie obojętne. Umrę jako prawiczek i wisi mi to. Z podobnym podejściem spotkałem się na Kafeterii wiele razy.

Każdy ma takie same potrzeby, szczególnie potrzebę miłości a co za tym idzie i seksu, nie ważne czy facet czy kobieta, ludzie maja te same potrzeby tylko niektórzy to wypierają ze świadomości żeby łatwiej im było żyć, tak jak Ty. Nie oszukuj się. Znasz piramide potrzeb Maslowa? Mowa tam o wszystkich ludziach, nie tylko o kobietach.