Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paznokcie

Polecane posty

Gość gość

kto sie zajmuje twoimi stopami sama???

11 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Jasna, żywa, soczysta czerwień to mój ulubiony kolor lakieru. Noszę go najczęściej w ciągu roku. A ostatnio mój manikiurzysta zapytał, czy wiem dlaczego własnie czerwony kolor paznokci jest tak bardzo popularny i bezkonkurencyjny wśród lakierów?

Zgadnie ktoś? 😄

Nie wiem co odpowiedział on, ale czerwony kolor działa pobudzającą, jest zachętą do aktywności fizycznej, tak wabimy samców. 😉 

9 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Jasna, żywa, soczysta czerwień to mój ulubiony kolor lakieru. Noszę go najczęściej w ciągu roku. A ostatnio mój manikiurzysta zapytał, czy wiem dlaczego własnie czerwony kolor paznokci jest tak bardzo popularny i bezkonkurencyjny wśród lakierów?

Zgadnie ktoś? 😄

Nie wiem co miał na myśli Twój manikiurzysta, natomiast czerwień na paznokciach jest klasyką, dokładnie tak samo jak french. Pasuje do każdej sytuacji i stroju. Dodaje pewności siebie i elegancji. 

Kiedys sama nosiłam tylko czerwone Teraz to się bardzo zmieniło, natomiast paznokcie mam pomalowane ZAWSZE. I te u rąk i te u stóp😉

Gość Krisss
15 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Zgadnie ktoś? 😄

Bo przyciąga wzrok! 

17 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Zgadnie ktoś? 😄

Dziala na nas jak plachta na byka, drazni, ale przyciaga?

Oczywiście wszystkie odpowiedzi są zgodne z prawdą, bo czerrrrwień to CZERRRRWIEŃ mmmrrr

I w dodatku... dłoń z czerwonymi pazurkami najlepiej prezentuje się na męskim torsie i pen/i/sie 😄

I to podobno powiedziały mu dwie panie nauczycielki z pobliskiego liceum 🙂

I trudno się z nimi nie zgodzić 🙂

Ja dziś mam czarne, czasem miewam różowe, rzadziej beżowe, ale głównie czerwone. Całą gamę czerwieni. Potrafię kupić lakier, przynieść do domu i stwierdzić, że to już siódmy o identycznym odcieniu. 

15 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Ja dziś mam czarne, czasem miewam różowe, rzadziej beżowe, ale głównie czerwone. Całą gamę czerwieni. Potrafię kupić lakier, przynieść do domu i stwierdzić, że to już siódmy o identycznym odcieniu. 

hahaha kiedyś też tak miałam, oddzielna półeczka na czerwienie, ale odkąd zrezygnowałam z samodzielnego malowania (jakieś 5 lat temu), przestałam kupować a wybieranie wśród buteleczek w sklepie jest niezaprzeczalną przyjemnością 🙂

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

facet sie zajmuje twoimi dłońmi? a masz pedikiurzyste? 🙂 nie masz?

Tak, od wielu lat paznokcie robię u mężczyzn 🙂 Jest ich kilku w jednym salonie i nie pytajcie czy są gejami, bo tego nie wiem, ale wyglądowo faktycznie wpisują się w schemat 🙂

Dnia 22.06.2019 o 18:17, Gość gość napisał:

kiedys powiedzialem dziewczynie ze ma ladne stopy , paznokcie pomalowane to mnie wyrzucili z klubu

😂😂😂