Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co mam zrobić żeby mieć pokój na górze

Polecane posty

Gość Gość

Otóż od małego proszę rodziców o pokój na górze ale do dziś tego nie mam. Na górze jest pokój siostry, która już tu nie mieszka bo się wyprowadziła, jak babcia przyjeżdżała dawniej prawie co tydzień to ja tam mieszkałam i jakoś czułam się lepiej niż na dole u sb w pokoju. Jak powiedziałam że chciałabym mieszkać na górze to mama od razu na mnie to wyprowadza się, wynajmij mieszkanie sb, albo zrób se pokój w jadalni, sypialni, suterynie i gdzieś jeszcze. Albo gadanie co po schodach chcesz biegać? Bo ciągle się martwi że coś mi się stajnie fakt spadlam że schodów ale to już było bardzo dawno. A wy to macie pokoje na górze czy na dole? Gdzie lepiej mieszkać? 

Gość Bartek
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Otóż od małego proszę rodziców o pokój na górze ale do dziś tego nie mam. Na górze jest pokój siostry, która już tu nie mieszka bo się wyprowadziła, jak babcia przyjeżdżała dawniej prawie co tydzień to ja tam mieszkałam i jakoś czułam się lepiej niż na dole u sb w pokoju. Jak powiedziałam że chciałabym mieszkać na górze to mama od razu na mnie to wyprowadza się, wynajmij mieszkanie sb, albo zrób se pokój w jadalni, sypialni, suterynie i gdzieś jeszcze. Albo gadanie co po schodach chcesz biegać? Bo ciągle się martwi że coś mi się stajnie fakt spadlam że schodów ale to już było bardzo dawno. A wy to macie pokoje na górze czy na dole? Gdzie lepiej mieszkać? 

Mama się o Ciebie boi studentko, że stracisz cnotę.

Gość Kędzierzyn Koźle

Autorko, w Pokoju mieszka 1,5 tysiąca mieszkańców 

Gość Namysłów wojew opolsk

Pokój - wieś i Gmina w Polsce położona w województwie Opolskim w powiecie Namysłowskim w gminie Pokój 25 km od Namysłowa i 30 km od Opola 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kędzierzyn Koźle napisał:

Autorko, w Pokoju mieszka 1,5 tysiąca mieszkańców 

Co ty piertolisz.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kędzierzyn Koźle napisał:

Autorko, w pokoju mieszka 1,5 tysiąca mieszkańców 

ale pier...z

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

ale pier...z

ale pierkootasz

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Pokój - wieś i Gmina w Polsce położona w województwie Opolskim w powiecie Namysłowskim w gminie Pokój 25 km od Namysłowa i 30 km od Opola 

W Pokoju jest Szpital, Restauracja, Kościół, Supermarkety Dino, Polomarket i Biedronka 🙂

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

ale pier...z

Wpisz sobie w Google Pokój województwo Opolskie i poczytaj że mieszka tam 1,5 tysiąca mieszkańców, a w samej gminie Pokój nawet 4,5 tysiąca mieszkańców 

🙂

Gość Bezdomna

Ja mieszkam w stodole za domem, bo mamy dwa pokoje, jeden rodziców a drugi brata jak przyjeżdża na weekendy więc autorko nie masz najgorzej,  nie narzekaj. 

Gość Bezdomna

Dobrze, że chociaż tutaj wifi łapie bo nie miałabym co robić. 

Gość www

w stodole na dole