Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje na etacie i czuje sie wykorzystywana i zmęczona. Myślę albo o wyjeżdzie z kraju albo o własnej firmie

Polecane posty

Gość gość

Do tego poniżanie pracowników niższczego szczebla- choć też jestem po studiach, ale pracuje jako sekretarka. To szefowa daje mi bardzie odczuć, ze jest lepsza ode mnie. Moze koledzy z klasy nie mnie traktuje tam najgorzej i z wyższością. Poza tym jako sekretarka pracuje czesto cieżej niż inni, podczas gdy oni popijają kawkę..

Mam tego dosc bo bardzo zle to wpłynęło na moje zycie osobiste.

Więc wpadły mi do głowy takie możliwości jak: zrobienie sobie rocznego lub dwu fachu np. kosmetyczki, astystentki stomatologicznej i wyjazdu chocby do DE, albo własna firma.

Bycia wykorzystywaną mam dości bycia chlopcem na posylki.

Gość gość

*pracownikow wyzszego szczebla

Gość Aga

Przeczytałam, że od tego wszystkiego wypadły ci włosy z głowy. : )

W każdej pracy, jeżeli nie jesteś szefem, jesteś wołem roboczym. Jeśli masz wystarczające dobra materialne na firmę, głowę na karku, zapał to proszę, zrób to. Będziesz panią samą dla siebie. ; )

12 minut temu, Gość gość napisał:

Do tego poniżanie pracowników niższczego szczebla- choć też jestem po studiach, ale pracuje jako sekretarka. To szefowa daje mi bardzie odczuć, ze jest lepsza ode mnie. Moze koledzy z klasy nie mnie traktuje tam najgorzej i z wyższością. Poza tym jako sekretarka pracuje czesto cieżej niż inni, podczas gdy oni popijają kawkę..

Mam tego dosc bo bardzo zle to wpłynęło na moje zycie osobiste.

Więc wpadły mi do głowy takie możliwości jak: zrobienie sobie rocznego lub dwu fachu np. kosmetyczki, astystentki stomatologicznej i wyjazdu chocby do DE, albo własna firma.

Bycia wykorzystywaną mam dości bycia chlopcem na posylki.

Naiwnie myślisz że na działalności jedniosibowej zarobisz więcej przy mniejszej ilości czasu?^^

Gość Aga
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Naiwnie myślisz że na działalności jedniosibowej zarobisz więcej przy mniejszej ilości czasu?^^

Ona nie chce wielkich pieniędzy. Ona nie chce być traktowana źle. I przecież nie powiedziała, że ta jej firma będzie jednoosobowa. Ona chce spokoju duszy i robić to co lubi. Jeżeli otworzy zakład fryzjerski, może być tak, że zatrudni parę dziewcząt, sama zaś będzie nadzorowała z domu. Będzie leżała i pachniała. W ten sposób spójrz.