Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 ciekawe dlaczego..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 28, 2019 Musisz ...yczne wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2019 duże piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 1 minutę temu, Gość Gość napisał: Musisz ...yczne wyglądać Jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 28, 2019 Przed chwilą, Gość hmmm napisał: Jak ? Głupio jakoś, bo inaczej to raczej by się nie patrzyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 2 minuty temu, Gość Gość napisał: Głupio jakoś, bo inaczej to raczej by się nie patrzyli. A to ciekawe :) Zawsze myslalam,ze jak sie patrza to znaczy,ze kobieta im sie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 28, 2019 6 minut temu, Gość Gość napisał: Głupio jakoś, bo inaczej to raczej by się nie patrzyli. Tak ci się tylko wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WIELKI FEKALIO Napisano Czerwiec 28, 2019 11 minut temu, Gość hmmm napisał: ciekawe dlaczego..:) Pewnie myślą czy to w McD się tak spasłaś..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 Sama sobie odpowiadasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 mam małego wąsika może temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 28, 2019 1 minutę temu, Gość Gość napisał: Tak ci się tylko wydaje. Pewnie jakbym była śliczną i sexowna gwiazdą inaczej bym myślała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 1 minutę temu, Gość WIELKI FEKALIO napisał: Pewnie myślą czy to w McD się tak spasłaś..? He he raczej nie.Chodza po ulicy dwa razy grubsze i na nie jakos nikt nie zwraca uwagi.Pudlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 Oj juz sie zawistne kwoki pode mnie podszywaja haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 Pewnie na was jeszcze w zyciu zaden facet nie spojrzal bidulinki :D Zal mi was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla brzydkich jest kafe Napisano Czerwiec 28, 2019 może ubierasz się wyzywająco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm Napisano Czerwiec 28, 2019 1 godzinę temu, Gość dla brzydkich jest kafe napisał: może ubierasz się wyzywająco? Jestem zadbana ale ubieram sie skromnie.Rzadko kiedy maluje...a oni i tak sie gapia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2019 Rany kota... znowu ten palant i jego identyczne prowa Nuuudy, panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 30, 2020 Nie wiem, może się wcale nie gapią.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 30, 2020 Na mnie już nikt się nie patrzy, chyba ze nie widzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 30, 2020 (edytowany) Ostatnio wracałam z kawiarni. Idąc dumnym krokiem łapałam męskie spojrzenia. Jedno, trzecie, piąte, dziesiąte... Myślę sobie "qrwa mac, ale jestem gwiazda, chyba przesadziłam z odstrzeleniem się" 🥰 ale... Starsza babcia również spojrzała, a potem jeszcze dzieciak... Patrzę do wystawy, a tam tył spódnicy przybrany w majtach. Innym razem, będąc na spacerze i po skorzystaniu z parkowego toi toia, wlekłam na szpili pół rolki papieru toaletowego. Nie chcę wiedzieć co dolegało mi w innych sytuacjach, gdy namiętnie łapałam spojrzenia, ale te dwie sytuacje pozbawiły mnie złudzeń- to nie było branie🥺 Edytowano Grudzień 30, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 30, 2020 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Toi toi o fu. Jaka duppa taka sceneria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 30, 2020 Dnia 28.06.2019 o 18:34, Gość hmmm napisał: A to ciekawe Zawsze myslalam,ze jak sie patrza to znaczy,ze kobieta im sie podoba. To po co zadajesz głupie pytanie? Czekasz na oklaski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach