Gość Gosc Napisano Styczeń 13, 2020 Ale widzki jeżdżą po Zmalo za ten filmik o domowym urządzeniu do kawitacji Pani „kosmetolog” a się na tym w ogóle nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 21, 2020 Zmalo męża pokazała. Chyba zasięgi jej spadają że musi już całą rodzinę pokazywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 Dnia 13.01.2020 o 16:11, Gość Gosc napisał: Ale widzki jeżdżą po Zmalo za ten filmik o domowym urządzeniu do kawitacji Pani „kosmetolog” a się na tym w ogóle nie zna. Zmalo to kosmetolog? Kawitacji nie powinno sie robic od tak w domu, to nie jest zabieg dla kazdego, choc wydaje sie prosty to jest inwazyjny przy wielko schorzeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 21, 2020 3 minuty temu, Gość gosc napisał: Zmalo to kosmetolog? Kawitacji nie powinno sie robic od tak w domu, to nie jest zabieg dla kazdego, choc wydaje sie prosty to jest inwazyjny przy wielko schorzeniach. Ona twierdzi że jest kosmetologiem a pewnie jakieś 2-letnie studium skończyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 2 minuty temu, Gość Gosc napisał: Ona twierdzi że jest kosmetologiem a pewnie jakieś 2-letnie studium skończyła No nie wiem, zey byc kosmetologem to trzeba mnimum 3 lata studiowac a najlepiej 5 Kolejny domorosły specjalista jak SŁYNNY EKSPERT Z GUBINA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 21, 2020 5 minut temu, Gość gosc napisał: No nie wiem, zey byc kosmetologem to trzeba mnimum 3 lata studiowac a najlepiej 5 Kolejny domorosły specjalista jak SŁYNNY EKSPERT Z GUBINA? Tak- raz samouk a raz pani „kosmetolog” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 7 minut temu, Gość Gosc napisał: Tak- raz samouk a raz pani „kosmetolog” a jeszcze czasem, po technikum kosmetycznym xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 5 minut temu, Gość gosc napisał: a jeszcze czasem, po technikum kosmetycznym xd po technikum kosmetycznym to sie jest kosmetyczka a nie kosmetologiem Ja wiem ze swiadomosc społeczna jest w tym wzgledzie małą ale nie nalezy sobie przypisywac kwalifikacji ktorych sie nie posiada Pani Marto. Troche jakby wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 21, 2020 3 minuty temu, Gość gosc napisał: po technikum kosmetycznym to sie jest kosmetyczka a nie kosmetologiem Ja wiem ze swiadomosc społeczna jest w tym wzgledzie małą ale nie nalezy sobie przypisywac kwalifikacji ktorych sie nie posiada Pani Marto. Troche jakby wstyd. Dokładnie, Zmalo to jest conajwyżej technikiem kosmetologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 2 minuty temu, Gość Gosc napisał: Dokładnie, Zmalo to jest conajwyżej technikiem kosmetologii. ojtam ojtam, ostanio mielismy na jutubie kosmetologa- dramtologa z zakusami onkologicznymi bez matury to co Marcie szkodzi troche podrasowac swoje ''dokonania''edukacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 3 minuty temu, Gość Gosc napisał: Dokładnie, Zmalo to jest conajwyżej technikiem kosmetologii. nie ma czegos takiego jak technik kosmetologii..zlituj sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 21, 2020 2 minuty temu, Gość gosc napisał: nie ma czegos takiego jak technik kosmetologii..zlituj sie. To kim się jest po 2-letnim studium policealnym? Nikim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 21, 2020 Przed chwilą, Gość Gosc napisał: To kim się jest po 2-letnim studium policealnym? Nikim? Technikiem usług kosmetycznych a nie technikiem kosmetologii. Jepnij Ty sie w łep. Duza madrzejsza od bohaterki watku to Ty nie jestes widze techniku kosmetologiii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 21, 2020 18 minut temu, Gość gosc napisał: nie ma czegos takiego jak technik kosmetologii..zlituj sie. sory, faktycznie xd mój błąd, ale już ktoś poprawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chanelka 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Dnia 21.01.2020 o 12:15, Gość Gosc napisał: Zmalo męża pokazała. Chyba zasięgi jej spadają że musi już całą rodzinę pokazywać Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach