Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lodzia

Hashimoto zmalo

Polecane posty

Gość Tiamina
20 minut temu, Gość szkapa napisał:

ale nie powiedziała prawdy?? co to jest za komentarz "wieśniacki"? Oczywiście to się ma prawo nie podobać, ale jak nie amsz nic do powiedzenia poza "wieśniacki" to co to jest za krytyka??  chyba o to poszło, a nie  że się nie podoba i ktoś miał czelność powiedzieć. Jakby powiedział "słuchaj, to jest nie ładne, bo to to i to" to by nie miała problemu raczej.

Ona ma zawsze problem. Jasne że komentarz „ale wieśniacki makijaż” jest chamski. Ale śmieszy mnie oburzenie zmalo jakby była nowa na jutubie a nie doświadczoną makijażystką z 10 letnim stazem na yt.

Gość Aaaaa

Dziewczyny,może nie w temacie ale czy jest na kafe jakiś wątek o Kindze PinkRook? Nie wiem czy wiecie o kogo chodzi... 

Gość Aaaa

Obejrzałam filmik... i tak się zastanawiam,jak ona chce zapuścić włosy skoro wiecznie je rozjaśnia?!?! Przecież ona prawie włosów już nie ma 😄 😂

Gość Blender

A jaki ma teraz kolor włosów, bo nie nadążam? 😊

Gość Aaaa
17 godzin temu, Gość Blender napisał:

Jakiś taki różowo-brzoskwiniowy? 

Gość Aaaa
17 godzin temu, Gość Blender napisał:

Jakiś taki różowo-brzoskwiniowy? 

Gość Gosc

Wejdźcie na insta story i zobaczcie co Zmalo zrobiła że swoim prawym ramieniem/ręką. Ahahahaha leje😂😂😂

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wejdźcie na insta story i zobaczcie co Zmalo zrobiła że swoim prawym ramieniem/ręką. Ahahahaha leje😂😂😂

Obie ręce sobie wyszczuplila hahahhahahahah jaka żenada!!! 

Gość Hilly
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Obie ręce sobie wyszczuplila hahahhahahahah jaka żenada!!! 

Padłam 😂😂😂

Gość Aaa

O ku...a...ale żenada,kompleksy poziom max!!! Zmalo jestes żałosna, jak chcesz używać Photoshop'a to naucz się go obsługiwać!!! Ale klempa!!!

Gość Hahaha
19 godzin temu, Gość Aaa napisał:

O ku...a...ale żenada,kompleksy poziom max!!! Zmalo jestes żałosna, jak chcesz używać Photoshop'a to naucz się go obsługiwać!!! Ale klempa!!!

Oj dziewczyny nie znacie się. Na hashimoto takie właśnie się robią ręce. To jeden z objawów. Mówię Wam 😂

Gość Hahah

Ale ona jest irytująca - wejdźcie na jej insta i przeczytajcie ostatni post o peanach pochwalnych obserwatorow na temat jej skory 🤣

czy ona sama to wymyśliła? Oczywiście, że każdy ma pieje a cerę kiedy usiądzie na wprost lampy i zrobi sobie zdjecie 🤦‍♀️

Rzeczywistosc jest jednak taka, ze jest makijażystka ze strasznie zaniedbana cera z mnóstwem doskonałości co doskonale widać na filmikach tutorialowych 

ostatnio kiedy odpaliłem jakiś filmik aż mi się od tego widoku niedobrze zrobiło - to naprawdę nie wyglądało dobrze... mnóstwo podskórnych grudek i  niedokonalosci 🤢

inna sprawa, że nasza SAMOZWAŃCZA ARTYSTKA :D właściwie lepiej wyglada bez makijażu niż w nieumiejętnie zrobionym pstrokatym wieśniackim makeupie 😁 pewnie stad pomysł na post. Jak zwykle przekręciła na swoją korzyść - większej hipokrytko nie widziałam. Tak łatwo być mądra z ringiem do robieni zdjęć i odpowiednim oświetleniem 🤦‍♀️

Gość tololo
6 minut temu, Gość Hahah napisał:

Ale ona jest irytująca - wejdźcie na jej insta i przeczytajcie ostatni post o peanach pochwalnych obserwatorow na temat jej skory 🤣

czy ona sama to wymyśliła? Oczywiście, że każdy ma pieje a cerę kiedy usiądzie na wprost lampy i zrobi sobie zdjecie 🤦‍♀️

Rzeczywistosc jest jednak taka, ze jest makijażystka ze strasznie zaniedbana cera z mnóstwem doskonałości co doskonale widać na filmikach tutorialowych 

ostatnio kiedy odpaliłem jakiś filmik aż mi się od tego widoku niedobrze zrobiło - to naprawdę nie wyglądało dobrze... mnóstwo podskórnych grudek i  niedokonalosci 🤢

inna sprawa, że nasza SAMOZWAŃCZA ARTYSTKA 😄właściwie lepiej wyglada bez makijażu niż w nieumiejętnie zrobionym pstrokatym wieśniackim makeupie 😁 pewnie stad pomysł na post. Jak zwykle przekręciła na swoją korzyść - większej hipokrytko nie widziałam. Tak łatwo być mądra z ringiem do robieni zdjęć i odpowiednim oświetleniem 🤦‍♀️

o ja, hahah, faktycznie wyskoczyła z takim postem. 

przecież jak ona kilka razy ostatnio robiła jakieś testy i pokazywała to w relacji na insta, to ta twarz z podkładem wyglądala PASKUDNIE, fujka

Gość Lol
1 godzinę temu, Gość Hahah napisał:

inna sprawa, że nasza SAMOZWAŃCZA ARTYSTKA :D właściwie lepiej wyglada bez makijażu niż w nieumiejętnie zrobionym pstrokatym wieśniackim makeupie 😁 pewnie stad pomysł na post. Jak zwykle przekręciła na swoją korzyść - większej hipokrytko nie widziałam. Tak łatwo być mądra z ringiem do robieni zdjęć i odpowiednim oświetleniem 🤦‍♀️

Wiadomo że skóra będzie wyglądać idealnie jak się ją  w photoshopie poprawi. Zmalowana tak perdoli że się aż niedobrze robi. Katosu tez próbowała na swoim ig tego numeru i zaliczyła wtopę(najpierw dała zdjęcie bez makijażu i pisała ze idealna cera bo ją dobrze pielęgnuje a potem dala filmik jak robi makijaż z tego samego ujęcia i było widać jak pryszcze podkładem zasmarowuje). Widać też na instastories zmalowanej, jak sobie filtra na twarz wygładzającego nie nałoży, to ma pryszcze i zaskórniki na twarzy. Ściema i tyle. Dopiero jak sie pomaluje to jakos wyglada- zazwyczaj jednak nie ma na twarzy makijażu tylko tapetę.

Gość Hshs

Jakoś w niedawnym filmiku czy story zwróciłam uwagę na jej skórę, która była w okropnym stanie. 

Co jak co ale u makijażystki, która wykonuje makijaże na sobie powinna być zadbana i być swoista wizytówka. 

Nie bez powodu wiele MAKEUP ARTIST (tych, które są prawdziwymi a nie jak Zmalo samozwańczymi artystkami) podkreśla jak ogromna role pełni pielęgnacja i skóra w dobrej kondycji w kontekście makijażu. ✨

Niestety zmalo obok makeup ARTIST z prawdziwego zdarzenia nawet nie stała. I tu właśnie wychodzą jej braki. Ona naiwnie myśli, że jeśli zrobi krzykliwy makijaż to on załatwi sprawę. No niestety, nie załatwi to nawet zrobienie zdjecia „do lampy” która nie jest odzwierciedleniem rzeczywistości i zawsze poprawia kondycję skóry. Nie rozumiem zachwytu makijazami które bez sztucznych rzęs są właściwie nie do zaakceptowania. W celu zakrzywiania rzeczywistości i stwarzania pozorów idealnej skory wjej przypadku dochodzą jeszcze filtry... które wiadomo, że śluza maskowaniu niedoskonałości. 🤦‍♀️ Widać to zwłaszcza na liveach, a jak potem dodaje zdjecie to tak je retuszuje, że wyglada to jakby dwie różne osoby były.😂

Jej skóra jest w fatalnym stanie - nie wiem za jakich ...ów ma swoich widzów, zwłaszcza ze większość jej „makijaży” podkreśla wszystkie mankamenty.🤷‍♀️

Gość Jsjs

Nie wytrzymam nagrała filmik 5 zasad cery idealnej 🤦‍♀️😂😂😂 co za hipokryzja, próżność i antyreklama. Trzymajcie mnie - kto jak kto ale ona jest chyba ostatnia osoba, która powinna wypowiadać się w tej kwestii🤦‍♀️ Jej skóra wyglada fatalnie😖

Gość sqkt
8 minut temu, Gość Jsjs napisał:

Nie wytrzymam nagrała filmik 5 zasad cery idealnej 🤦‍♀️😂😂😂 co za hipokryzja, próżność i antyreklama. Trzymajcie mnie - kto jak kto ale ona jest chyba ostatnia osoba, która powinna wypowiadać się w tej kwestii🤦‍♀️ Jej skóra wyglada fatalnie😖

odrażająca jest

Gość gość
Dnia 24.07.2019 o 00:05, Gość Prawda napisał:

Mam takie same odczucia- DOMOROSLA ARTYSTKA 🤦‍♀️Ona ja tak wysokie mniemanie o sobie I jest tak infantylna robi pstrokate makijaze ktore nie maja ani ladu ani skladu, nie podkreslaja urody. Ona przemalowuje osoby kto tym robi makijaze zamiast czegos eleganckiego zawsze (niezaleznie kogo maluje) jest za mocno i krzykliwie. To samozwancza artystka o FATALNEJ technice-  na jakies szkolenie by sie sama lepiej wybrala bo uwaza sie za makijazystke a nie potrafi ladnie malowac. 🤦‍♀️ 

Teraz tak, ale jej starsze makijaże były ładne, ma film jak maluje swoją mamę i bardzo ładnie to wygląda, schludnie i czysto u niej niestety profesjionalizm upadł zamiast pójśc w górę...Szkoda i to jest jedyna YTberka do której faktycznie można mieć zastrzeżenia ale tylko o jej prace a to jak wygląda, co je i jakie ma choroby jej sprawa....

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Teraz tak, ale jej starsze makijaże były ładne, ma film jak maluje swoją mamę i bardzo ładnie to wygląda, schludnie i czysto u niej niestety profesjionalizm upadł zamiast pójśc w górę...Szkoda i to jest jedyna YTberka do której faktycznie można mieć zastrzeżenia ale tylko o jej prace a to jak wygląda, co je i jakie ma choroby jej sprawa....

No nie wiem. Zmalo sama perdoli non stop o swojej diecie i chorobach. Chyba z 20 razy wspomniala w tym filmie o cerze że choruje na chorobe Hashimoto. Zdjecia swojej figury tez non stop wrzuca do sieci. Sorry- ale ona sama wystawia siebie na widok publiczny. Jeszcze dzieciaki ciagle pokazuje.

Gość gosc

Kto normalny z choroba hashimoto naraza sie na efekty uboczne ciaglego testowania przeroznych kosmetykow?Nie od dzis wiadomo, ze chemia w nich zawarta ma niebagatelny wplyw na system hormonalny czlowieka. 

Jest otyla i bedzie.Sama sie wyniszcza.

Gość Hilly

Hashimoto to wymówka. Sama mam. Da się schudnąć. Mam 4 dyszki na karku i wyprysków brak. Dbam o siebie i tyle

Gość Aaaaa

No przecież lepiej zaklepać twarz(wypryski i wszystkie niedoskonałości) masą podkładu. A im więcej tym lepiej,chociaż chyba sama twierdzi,że woli średnie krycie 😄 

Gość Gosc

Był dzisiaj krótki lajw. Jeczala ile to ona wydała na sprzęt żeby zadbać o jakość dźwięku w filmach i że ma za gorąco w domu. Jakaś laska jej pisze to zamontuj klime, to Zmalo oczywiście w swoim stylu wydarła mordę "mam klime w domu!!! " 😂

Wiecie co, tak całkiem na poważnie od niej bije tak zła energia i wzbudza we mnie taką nie chęć ta kobieta... 15 minut live albo krocej i same jęki, a bo laptop się psuje, a bo dźwięku nie może ustawić, a bo to bo sramto. Baba koszmar!!! 

Gość Gosc

Jezu ludzie się żalili, że jakość dźwięku w jej filmach jest ...owa to dzisiaj wielce urażona królowa na filmiku powiedziała że coś tam z pomocą męża poprawiła

Naprawdę, jakby robiła ogromną łaskę 

Straciłam do niej resztki szacunku

Gość gość
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Jezu ludzie się żalili, że jakość dźwięku w jej filmach jest ...owa to dzisiaj wielce urażona królowa na filmiku powiedziała że coś tam z pomocą męża poprawiła

Naprawdę, jakby robiła ogromną łaskę 

Straciłam do niej resztki szacunku

Dokładnie! Padłam jak to usłyszałam, z jaką pretensją w głosie, że ją widzowie zmusili swoimi jękami. Co ta kobieta ma w głowie?

Gość ...
26 minut temu, Gość gość napisał:

Dokładnie! Padłam jak to usłyszałam, z jaką pretensją w głosie, że ją widzowie zmusili swoimi jękami. Co ta kobieta ma w głowie?

Siano, nic więcej. Ani wysłowić się nie potrafi, ani ładnie umalować. Krecha na pół powieki, sztuczne rzęsy i ciężka tapeta. To wszystko co umie 🤷‍♀️ Kiedyś z chęcią ją oglądałam, miała szacunek do widza i trochę skromności. Nie gwiazdorzyła jak teraz. Nie rozumiem zależności, YT + nowy dom = napuszenie.

Pod ostatnim filmikiem na insta ktoś gratuluję jej ciąży 😂 a ona odp że to nie ciąża a jest dumna plus size! 🙊🙊

Gość zmal

W dzisiejszym instastory w tej ...ence w paski naprawdę wygląda jakby była w 7 miesiącu ciąży....

Gość Ghtbjg

Różnowo 697 DYWITY. nie dziękujcie 

Gość Jsjs

ciekawe czy po dzisiejszym stories „fanki” podtrzymuja zachwyt nad jej „cudownym” stanem skory. Nie ma filtrów i widać w jakim FATALNYM stanie jest jej cera 🤭

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować