Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dokad jechac

Dokąd emigrować dla spokojniejszego życia?

Polecane posty

Gość 555
7 minut temu, Gość korzeniuk napisał:

nawet nie zmieniasz IP pisząc ze sobą spod różnych nicków... :classic_mellow:

to jest właśnie ta wspaniała "lepsza mentalność", którą tak się szczycą wszystkie ojkofoby

Gość korzeniuk
4 minuty temu, Gość 555 napisał:

to jest właśnie ta wspaniała "lepsza mentalność", którą tak się szczycą wszystkie ojkofoby

😆

Gość Stryjek

Żałosny śmieć cierpiący na zaawansowaną ojkofobię siedzi całymi dniami na kafeterii i wylewa swoje frustracje, tak bardzo pragnie poparcia że pod wszystkimi swoimi antypolskimi wypocinami sam po kilka razy pisze że je popiera.

Gość O zgrozo.

Niezly argument sobie znalezliscie, glupio Wam, ze ludzie zgadzaja z tymi smutnymi slowami. Utwierdza mnie to tylko w przekonaniu, ze lepiej nie tracic na Was czasu i warto pogadac z innymi, niz gnusnymi Polakami, ktorzy nawet nie potrafia sie wypowiedziec. 

Mi też nie chce się wracać do Polski. Jakis czas temu mieszkalam w Anglii, później przeprowadziłam się do Niemiec i jestem zadowolona.... 

dużo przeczytałam tu www.mypolacy.de/polska,0/s/artykuly/niemcy-jako-alternatywa-dla-polakow-wyjezdzajacych-z-anglii

Gość siedź w Niemczech

Głupia autorka tematu gardzi Polską, a później się dziwi, że nikt nie traktuje jej tematu poważnie.