Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria

Synowa wychodzi karmić do drugiego pokoju i lekceważy innych

Polecane posty

1 godzinę temu, Gość Sonia napisał:

Ło matko jaki ptasiorrrrr:)! Straszysz ludzi marawstala:)! 

Dzięki : )

Gość Ofelia

Ludziki, malutka prośba: rozumiem, że możecie mieć coś przeciwko podejściu Autorki, ale bez hejtu proszę. 😉

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Ofelia napisał:

Ludziki, malutka prośba: rozumiem, że możecie mieć coś przeciwko podejściu Autorki, ale bez hejtu proszę. 😉

Sorry, ale ona sama się prosi o hejt swoją postawą.

Gość Maria

Większość z was jest doprawdy bezczelna. Jak można wogóle pisać coś takiego? Jedna lepsza od drugiej. Dzwoniłam dziś do synowej, że kupiłam tetrę, bo widziałam cała szuflada Dada newborn z biedronki. Tak o dziecko dba, taka eko jest, że sztuczne pampersy zakłada. Słuchawką rzuciła i wy takie same małpy. Kontaktu z wnukiem mi nie ograniczy, mam prawo jako babcia do regularnych wizyt. Natomiast wam życzę trochę ogłady towarzyskiej, wszystkie się nadaje do tego programu "Projekt Lady". Pyskujecie jeszcze lepiej niż dzieczyny w tym programie. Ja was zgłoszę i na policję i do tvn, tam się tłumaczyć i pyskowac 

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Maria napisał:

Większość z was jest doprawdy bezczelna. Jak można wogóle pisać coś takiego? Jedna lepsza od drugiej. Dzwoniłam dziś do synowej, że kupiłam tetrę, bo widziałam cała szuflada Dada newborn z biedronki. Tak o dziecko dba, taka eko jest, że sztuczne pampersy zakłada. Słuchawką rzuciła i wy takie same małpy. Kontaktu z wnukiem mi nie ograniczy, mam prawo jako babcia do regularnych wizyt. Natomiast wam życzę trochę ogłady towarzyskiej, wszystkie się nadaje do tego programu "Projekt Lady". Pyskujecie jeszcze lepiej niż dzieczyny w tym programie. Ja was zgłoszę i na policję i do tvn, tam się tłumaczyć i pyskowac 

Hahahhaha. Ty lepiej po pogotowie zadzwon, bo chyba ci upal zaszkodzil.

Gość Gosc

Policja i tvn przyjezdzajcie na kafeterie 😂

1 godzinę temu, Gość Maria napisał:

Jesteś teściową jak z najgorszych koszmarów. Prymitywna, pozbawiona kultury osobistej i empatii baba!!! Nie słyszałaś  nigdy o tym, że nie udziela się rad, gdy nikt o nie nie prosi? Po co się wpiep**asz w nie swoje sprawy? Pełna złości, krytykanctwa i niechęci do młodej matki. TO JEJ DZIECKO i nic i nikt tego nie zmieni. Sama sobie kręcisz bicz. Masz prawo, jako babcia? Oszukuj się nadal.  Oddaj sprawę do sądu 😄

Gość Gosc
5 minut temu, Yoka777 napisał:

Jesteś teściową jak z najgorszych koszmarów. Prymitywna, pozbawiona kultury osobistej i empatii baba!!! Nie słyszałaś  nigdy o tym, że nie udziela się rad, gdy nikt o nie nie prosi? Po co się wpiep**asz w nie swoje sprawy? Pełna złości, krytykanctwa i niechęci do młodej matki. TO JEJ DZIECKO i nic i nikt tego nie zmieni. Sama sobie kręcisz bicz. Masz prawo, jako babcia? Oszukuj się nadal.  Oddaj sprawę do sądu 😄

Ja mysle, ze to MUSI byc prowo. Mimo wszystko trudno mi uwierzyc, ze mogliby istniec tak glupi i posrani ludzie jak autorka tematu.

Gość qaz

Niestety, tacy głupi i posrani ludzie istnieją. Znam taką jedną, jak czytam wypowiedzi tej ...ki zasranej to kropka w kropka te same teksty.

Tę tetrę to sobie możesz do dupy wsadzić, do tego tępego łba sobie wbij, że to nie Ty będziesz decydować o tym, jakie ma mieć pieluchy, ... mać, własne dziecko/ dzieci odchowałaś, to se wtedy mogłaś o wszystkim decydować i rozporządzać, a to jest JEJ dziecko, więc morda w kubeł, nie masz prawa się wtrącać. I nie, nie masz ŻADNEGO prawa do żadnych wizyt, i jak najbardziej ona je może ograniczyć, możesz jej skoczyć. Co, może siłą jej będziesz drzwi do domu wyważała, hahahah ??? Na pewno byłabyś do tego zdolna, Ty nieustępliwa babo.

Gość Hdhdbbd

Mogło być ciekawe prowo ale już tymi tetrami i TVN się pogrążyla xD 

Gość gosc

Może i prawo ale sama mam taka teściowa co mi kazała używać tetry i to jeszcze na noc, pewnie po to żebym po każdym siku do dziecka musiała wstawać Haha 

Może ten temat to prowo ale takie osobniki, jak opisała autorka, niestety istnieją. Moja teściowa jest tego przykładem. I moja mama w sumie też żeby nie byli, że jedna lepsza druga gorsza, że wyróżniam. Teściowa, zaraz po porodzie, wpadła i próbowała mi układać plan dnia, oczami wyobraźni widziała jak robimy remont, bo przecież jak można u dziewczynki w pokoju ściany pomalować na inny kolor niż różowy. Mnóstwo rad dawnych mentorskim tonem nieznoszącym sprzeciwu. Próba wtrącania się we wszystko. Moja mama również. A do tego ciężka obraza, bo jak mogę mieć swoje zdanie. Efekt jest taki, że teściowej nie widuję od kilku lat ponieważ tak się zapędziła, że leciały inwektywy w moją stronę na co mąż wyprosił ją z naszego domu grzecznie acz bardzo stanowczo. Moją mamę odwiedzam raz na 2-3 miesiące, na kawę i często kończy się to jej fochem, bo np nie pozwalam żeby dawała dziecku słodycze przed obiadem na co ona odpowiada, że kiedyś tak się robiło i dzieciom nic nie było. Wiec ja odpowiadam, że chyba zapomniała jakie ja miałam problemy z jedzeniem i następuje obraza majestatu. Więc ok, niech dają rady tylko niech one będą sensowne i będą radami, a nie wciskanymi na siłę, nie znosząc sprzeciwu. 

Gość Beti30

Właśnie, prowo nie prowo, ale to klasyczna zazdrosna teściowa! Poprostu ta nie ukrywa co jej w duszy gra hahhahaha:) Moja identyko zachowanie przed ślubem. Sami wszystko oplacalismy, wybraliśmy mały skromny kościół i restauracje w ładnej okolicy, przyjęcie na 30 osób. Uznaliśmy że ślub zrobimy elegancko, ale skromnie, bo tak nam się podoba. Przymierzalismy sie reż do kupna większego mieszkania, a to koszty. Jaki to był foch kochani, aż usta zaciskala z nerwów, bo w pewnym momencie powiedzieliśmy, że jeszcze jedno słowo a weźmiemy ślub ze swiadkami- nawet nie będzie wiedziala kiedy. Tak bardzo jej nie pasowało, że drewniany kościół w lesie skoro katedra niedaleko, mała restauracja skoro ona  myślała jeszcze o 10 swoich kuzynkach, że im będzie przykro (nie znam tych bab, ona nawet się nie wychylila, że za nie zapłaci a tak bardzo chciała je na ślubie), moja ...enka też nie taka- dlaczego zwiewna? Dlaczego koronki? Co taka skromna? Dlaczego nie muslin z trenem? Później zaszłam w ciąże i znowu się zaczęło - dlaczego zmieniacie mieszkanie, będę miała do was daleko. Ja pierdziu.... Tak się wkurzylam, że jeszcze lepszej oferty poszukalismy i teraz ma do nas 600 km. Nie ma auta,  więc ma tak daleko, ze całe szczęście nie widuje czarownicy:) co najwyżej dzień w roku. Z tego co wiem swoje mądrości przelewa teraz na drugą synowa, której bardzo wspolczuje, ale dziewczyna jest z tych co dadzą sobie wejść na głowę, płacze po kątach. Dla mnie to już przegrałas autorko, synowa co już tego nie zapomni. Zobaczysz wnuka na Boże Narodzenie - przy dobrych wiatrach. Swoją drogą chętnie poszłabym z twoją synowa na kawę obrobić ci dupe haahaha

Gość Maria
6 godzin temu, Gość qaz napisał:

Niestety, tacy głupi i posrani ludzie istnieją. Znam taką jedną, jak czytam wypowiedzi tej ...ki zasranej to kropka w kropka te same teksty.

Tę tetrę to sobie możesz do dupy wsadzić, do tego tępego łba sobie wbij, że to nie Ty będziesz decydować o tym, jakie ma mieć pieluchy, ... mać, własne dziecko/ dzieci odchowałaś, to se wtedy mogłaś o wszystkim decydować i rozporządzać, a to jest JEJ dziecko, więc morda w kubeł, nie masz prawa się wtrącać. I nie, nie masz ŻADNEGO prawa do żadnych wizyt, i jak najbardziej ona je może ograniczyć, możesz jej skoczyć. Co, może siłą jej będziesz drzwi do domu wyważała, hahahah ??? Na pewno byłabyś do tego zdolna, Ty nieustępliwa babo.

Co wolno wojewodzie to nie tobie mały smrodzie!!!!! Nie będziesz mnie tu pouczać patologiczna dziewucho. Sama pewnie od tesciowej ciągnie ile się da pomocy a taka jest antytesciowa. Oooooo nie posraj się 

Gość gość
22 minuty temu, Gość Maria napisał:

Co wolno wojewodzie to nie tobie mały smrodzie!!!!! Nie będziesz mnie tu pouczać patologiczna dziewucho. Sama pewnie od tesciowej ciągnie ile się da pomocy a taka jest antytesciowa. Oooooo nie posraj się 

Dobra, kończ już to prowo, bo nudna jesteś. Nic poza obelgami nie jesteś już w stanie wymyślić, a zatem formuła się wyczerpała.

23 minuty temu, Gość Maria napisał:

No widzisz, a Ty nie będziesz pouczać synowej, bo ona sobie nie pozwoli. I kto tu jest na wygranej pozycji? 

Gość Maria
1 godzinę temu, NaugthyBitch napisał:

No widzisz, a Ty nie będziesz pouczać synowej, bo ona sobie nie pozwoli. I kto tu jest na wygranej pozycji? 

Ja jestem na wygranej pozycji, bo się produkujesz, a to zabawne prowo bylo:) Hahahahahhahaha uśmiałam się z was jak diabli 🙂 co niektórzy zorientowali się po pewnym czasie - dla tych brawo. Reszcie współczuję, że znacie takich ludzi:)