Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieweselna

JAK ODMÓWIĆ PRZYBYCIA NA WESELE?

Polecane posty

Gość nieweselna

Cześć! Dostałam pocztą zaproszenie na wesele do kuzynki, z którą w zasadzie piszemy raz na miesiąc, wysyłamy sobie kartki na święta, telefonujemy raz na miesiąc. W październiku ma być wesele, na które ja nie mam najmniejszej ochoty jechać. Po prostu nie cierpię wesel, nie lubię się bawić. To ma być typowe wiejskie wesele na minimum 100 150 osób. Jak odmówić w grzeczny sposób?

Gość gość
4 minuty temu, Gość nieweselna napisał:

Cześć! Dostałam pocztą zaproszenie na wesele do kuzynki, z którą w zasadzie piszemy raz na miesiąc, wysyłamy sobie kartki na święta, telefonujemy raz na miesiąc. W październiku ma być wesele, na które ja nie mam najmniejszej ochoty jechać. Po prostu nie cierpię wesel, nie lubię się bawić. To ma być typowe wiejskie wesele na minimum 100 150 osób. Jak odmówić w grzeczny sposób?

Powiedz jej, że w dniu jej wesela będziesz tracić dziewictwo i dlatego nie możesz przyjechać.

Gość Gość
5 minut temu, Gość nieweselna napisał:

Zaproponuj jej, żeby Cię zaprosiła na noc poślubną.