Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicnatonieporadzim

Wkurza mnie kobieta szczujaca tylkiem od lat

Polecane posty

Gość Nicnatonieporadzim

Jest bardzo dziwna. Ma juz ok 50tki a ubiera sie strasznie wyzywajaco jak tirowki takie foty tez wrzuca do sieci i gapi sie na mojego meza sprawdza czy on na nia tez a on ma to gdzies. Owszem zdazylo sie ze spojrzal na ladna nastolatke w zupelnie innym typie urody niz ta. Nie w tym rzecz. Czuje sie nieswoja jak ona idzie i sie na mnie gapi. Nie wiem jak ja minac jak tak stoi i oglada sie na te samochody.

strasznie rywalizujaca kobieta na wyglad z innymi. Za mlodu byla piekna a teraz cos jej sie dzieje z tej rywalizacji. Potrafi np stac na ulicy tak ubrana wiecie i patrzec na auta zeby ja zaczepiali jak prostytutke. Czaicie to?

nie wiem czy to jest smieszne czy zalosne.

ona sie gapi na kazda czy przypadkiem nie ma fajniejszych wyzywajacych ubran. Jedyna taka osobe w zyciu kojarze.chyba jest skrajnie narcystyczna. Wkurza mnie ze sie na mnie gapi.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Nicnatonieporadzim napisał:

Jest bardzo dziwna. Ma juz ok 50tki a ubiera sie strasznie wyzywajaco jak tirowki takie foty tez wrzuca do sieci i gapi sie na mojego meza sprawdza czy on na nia tez a on ma to gdzies. Owszem zdazylo sie ze spojrzal na ladna nastolatke w zupelnie innym typie urody niz ta. Nie w tym rzecz. Czuje sie nieswoja jak ona idzie i sie na mnie gapi. Nie wiem jak ja minac jak tak stoi i oglada sie na te samochody.

strasznie rywalizujaca kobieta na wyglad z innymi. Za mlodu byla piekna a teraz cos jej sie dzieje z tej rywalizacji. Potrafi np stac na ulicy tak ubrana wiecie i patrzec na auta zeby ja zaczepiali jak prostytutke. Czaicie to?

ona sie gapi na kazda czy przypadkiem nie ma fajniejszych wyzywajacych ubran. Jedyna taka osobe w zyciu kojarze.chyba jest skrajnie narcystyczna. Wkurza mnie ze sie na mnie gapi.

Ma to gdzieś  i pewnie dlatego prosi ja o wspólne noce? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ma to gdzieś  i pewnie dlatego prosi ja o wspólne noce? 

Z odmowy efektem, ale nieustająco prosi, to dlatego że ma ja gdzieś?

Gość Gość

Każdy ma tyle na ile go stać 🙂

Gość Gość
10 minut temu, Gość Nicnatonieporadzim napisał:

Maturę z polskiego zdalaś? Sądząc po tekscie chyba nie? Załóż mężowi  detektywa w telefonie, będziesz wiedziała gdzie jest, gdy kit ci wciska o pracy, chorobie czy czym innym zamiast być z tobą. 

Gość Nicnatonieporadzim

Maz jest w porzadku. Tylko ta kobieta jest dziwna.

Stanie na ulicy i wypatrywanie facetow no i gapienie na inne. Chyba nie szuka przygod a samej atencji.

Gość Gość

Mąż w porządku nie zdradza żony

Gość Nicnatonieporadzim

No dobra. Nie wyobrazam sobie az tak sie ubrac chodzic w niewygodnych butach i wystawic sie na ocene facetow zeby mnie zaczepiali z aut albo sie gapili zajeci bo o to jej chodzi. Moj sie nie patrzy sprawdzilam :) ale chodzi o sam cel tego mam na mysli innych facetow zajetych no nieladnie tak. Moze czulabym sie zagrozona gdyby moj facet lubil mamuski.

Fajnie uslyszec komplement czy cos ale nie za wyglad prostytutki i wymuszanie spojrzen. Po prostu czuje sie dziwnie jak ta kobieta mierzy mnie wzrokiem i jej wyzywajace zachowanie. Podrozowalam troche po roznych krajach i nigdzie sie z tym nie spotkalam, to chyba jakies zaburzenie osobowosci

Gość Gość

A co Cię to obchodzi? Aż tak się nudzisz że temat musiałaś założyć? I skąd ta pewność że się nie gapi twój mąż albo nie ma fantazji w głowie? Tam też zajrzalas? Naiwne .

Gość Gość
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Każdy ma tyle na ile go stać 🙂

Poprawka - Każdy ma to, na co go stać. Miało być 🙂

Gość Nicnatonieporadzim

Niech sobie kobieta zyje ale nie wiem po prostu jak sie zachowac ignoruje ja udaje ze tego nie widze.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Nicnatonieporadzim napisał:

No dobra. Nie wyobrazam sobie az tak sie ubrac chodzic w niewygodnych butach i wystawic sie na ocene facetow zeby mnie zaczepiali z aut albo sie gapili zajeci bo o to jej chodzi. Moj sie nie patrzy sprawdzilam :) ale chodzi o sam cel tego mam na mysli innych facetow zajetych no nieladnie tak. Moze czulabym sie zagrozona gdyby moj facet lubil mamuski.

Fajnie uslyszec komplement czy cos ale nie za wyglad prostytutki i wymuszanie spojrzen. Po prostu czuje sie dziwnie jak ta kobieta mierzy mnie wzrokiem i jej wyzywajace zachowanie. Podrozowalam troche po roznych krajach i nigdzie sie z tym nie spotkalam, to chyba jakies zaburzenie osobowosci

Podróżowałaś tak samo, jak studiujesz medycynę:/

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nicnatonieporadzim napisał:

Niech sobie kobieta zyje ale nie wiem po prostu jak sie zachowac ignoruje ja udaje ze tego nie widze.

Łaskawa jesteś, pozwalasz jej żyć.

Gość Nicnatonieporadzim

Wiem ze nie ma fantazji bo woli 30 lat mlodsze :) i w innym typie

Ona robi to chyba na zlosc innym kobietom i zeby sie dowartosciowac

Gość gość

Ja jestem 50+ a cudzy męzowie dla mnie NIE ISTNIEJĄ, ubieram się przyzwoicie i nigdzie nie wystaję. 

Gość Nicnatonieporadzim

Zycze wam zebyscie taka sama spotkaly na swej drodze tyle ze mlodsza :) ciekawe jak sie bedziecie czuly

Gość Gość

Wiem ze nie ma fantazji bo woli 30 lat mlodsze :) i w innym typie

Nie przyjmujesz do wiadomosci, że cię zdradza? 

Gość Gość

Wiem ze nie ma fantazji bo woli 30 lat mlodsze 🙂 i w innym typie

I jak widać dobrze jej to idzie po przeżywasz jak pièrdolnieta. Żal mi takich prukw jak ty które żyją tym co inna baba zrobi. Jak cie cos takiego nie interesuje to olewasz a nie się podniecasz w necie. Każda zawsze twierdzi że jej kochany jest inny. Taa . Zajebiscie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Nicnatonieporadzim napisał:

Zycze wam zebyscie taka sama spotkaly na swej drodze tyle ze mlodsza :) ciekawe jak sie bedziecie czuly

To ty jesteś z facetem, który cię zdradza i to twój wybór, ze z nim jesteś, więc dlaczego życzysz innym tego?

Gość Gość

Wiem ze nie ma fantazji bo woli 30 lat mlodsze 🙂 i w innym typie

Padnę!!!Haha..ja noszę tylko obcasy,ale kupuje bardzo wygodne i skórzane buty i mogę w nich biegać .Uwielbiam su.kie.nki,bo są kobiece i przykro mi,że Ciebie boli,że jakaś kobieta lubi się tak ubierać. Bidulka w leginsach  albo dresie.Niech każdy chodzi w czym chce,mi to nie przeszkadza  ,bo nie oglądam innych i nie muszę się w ten sposób dowartosciowac .Masz niską samoocene, skoro ta kobieta tak Ciebie wkurza.To na inne na ulicy chyba jadem patrzysz,bo Ci męża uwiodą 😂😂😂

Gość Autorkatopiku

Nie przeszkadzaja mi normalne dziewczyny w su.kienkach! Ani w szpilkach!

tylko takie z wygladem jak tirowki i rozgladajace sie na cudzych chlopow przy ich kobietach zeby zrobic na zlosc tej lasce :)

sama nosze su,,,kienki tyle ze normalne :)

ubrania kobiece co mi ma to przeszkadzac???? Normalne laski chocby piekne wystrojone normalnei sie zachowujace takich jest mnostwo

chyba nie czaicie tematu :)

zycze wam byscie takie szmaciska poznaly i zeby przy was szczuly wam facetow niewazne czy stare czy mlode wtedy mnie zrozumiecie jak to jest.

chodze normalnie na plaze tez sa sliczne dziewczyny normalne w strojach kapielowych nieszczujace tylkami no i co? :) rozkladamy kolo nich koc chyba ze slysze jakies przeklinanie piwo na plazy papierosy to sie odsuwam jak najdalej

wpiszcie sobie polskie czy ukrainskie prostytutki na zdjecia jak one wygladaja i jak szczuja to zobaczycie o czym mowa :) Pozniej faceci napatrza sie na takie zdziry i przestaja szanowac kobiety albo gwalca te normalnie ubrane dziewczyny bo kazda ma taka byc