Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolancia

Mam romans z zonatym, ale nie wiem czy wiązać z nim przyszłość.

Polecane posty

Gość Jolancia
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A ty...? Ważysz 90, masz hybrydy, solarę i chlaśnięte na czarno długie, rzadkie kłaki? 😛 Plus białe kozaki... 😛 

Pudło, jeśli tak Cię to interesuje to waze 55 kg, unikam slonca, na solarium nigdy nie byłam, paznokcie owszem robię u kosmetyczki ale tyle tylko że mi je ładnie maluje, a włosy mam w swoim naturalnym kolorze, gęste i zdrowe, raczej krótkie do ramion. Czy twoja ciekawość została zaspokojona? 

Gość gość
40 minut temu, Gość Jolancia napisał:

Tak myślę, bo on brzydzi się jej dotknąć.

Tobie tak mówi. Ją rżnie 😛 

Gość gostek
2 minuty temu, Gość Jolancia napisał:

Pudło, jeśli tak Cię to interesuje to waze 55 kg, unikam slonca, na solarium nigdy nie byłam, paznokcie owszem robię u kosmetyczki ale tyle tylko że mi je ładnie maluje, a włosy mam w swoim naturalnym kolorze, gęste i zdrowe, raczej krótkie do ramion. Czy twoja ciekawość została zaspokojona? 

Nie byłem ciekawy, taki autorament mnie nie pociąga, omijam "takie" szerokim łukiem 😛 

Opisałaś zjadliwie rywalkę, stąd taki post. Nieważne, jak wyglądasz, jesteś zwyczajnie gorszego sortu.

Gość Gość
56 minut temu, Gość Jolancia napisał:

Ich małżeństwo jest fikcją bo ona przytyla po ciąży 40kg. Obecnie waży 100 kg i wygląda jak wieprz. Na dodatek z wymalowana twarzą. Permanentny makijaż brwi i ust-wygląda masakrycznie, do tego 5cm tipsy i tlenione klaki.

Maja 12 letnią córkę,  ona przytyła po ciąży, czyli facet od 12 lat żony nie dotknął? 

Gość donmartin

Ale z ciebie wyrachowana sucz. Życzę przytycia do 90 kg w ciągu pół roku :) 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość ddddddddddddddddddddd napisał:

rozwód z twojej winy - zero majątku 

rozwód z jego winy - alimenty na dziecko i eks żone 

a gdyby tak nie kochał tej swojej żony to by z nią nie jezdził wszedzie tylko by " uciekał " od niej  Niby dorosła kobieta   a taka głupiutka . Już dziecko planuje a facet bzyka nadal swoja żonę ha ha ha ha 

Nie ma tak, że zero majątku jak rozwód jest z twojej winy. Alimenty na zdrowa, w miarę młoda babe to też nie taka oczywistość. 

Gość H+hhhhhhhhh

Taaa ma 29 lat i kupiła już mieszkanie, wykształcenie średnie i jest piękna i szczupła. Oczekuję odpowiedzi od nas czy ma się z nim związać. Po co zawracasz facetowi głowę skoro nie wiesz czy chcesz z nim być? A on na co czeka? Jak chce rozwód to czego jeszcze się nie rozwiodl? Czeka na twoją decyzję i wtedy będzie nadal udawał wspaniałego męża. Ty zachowuje, się jak gimnazjalistka a on jak wygodny kogut. Dzisiaj żona jest oblesna jutro możesz być ty. Bronisz go, tlumaczysz i siebie też. A oboje niedojrzali. Niby taka wspaniała jesteś i do niczego go nie zmuszasz ale małżeństwo rozbilas. Przecież jesteś świadoma że ma rodzinę. Skoro taka święta jesteś dlaczego pierwsze się nie rozwiodl a potem dopiero związał z tobą?! Ech dzieci 

Gość Baba ze wsi małej
1 godzinę temu, Gość ddddddddddddddddddddd napisał:

Zaproponuj mu rozwód, małzenstwo czy konkubinat heh zobaczysz  jaka pobiegnie do ciebie he he he alimenty będą słone i twoje łzy też ... nie rozumiem kobiet które rozwalają małzentwo , rodzinę i ujadają ze jego żona taka ble i brzydka ....  dziecko z wpadki , kochanek żonaty  etc pewnie wiele ciekawiej by było gdybys opowiedziała swoje  bujne zycie ... kobieto co ty reprezentujesz ???? szmatę ?! 

Jasne. Bo to ona jest ta złą- kochanką co rozwala małżeństwo a on biedny miś nie umie utrzymać gada w spodniach 😒😔 tak zalosny jest tok myslenia polskich kobiet. Zawsze winne sa inne baby. Mezowie sa gwałtem i siła namawiani do utrzymania relacji z kochanką.

Ja bym na Twoim miejscu uważała. Sześć miesiecy to krotko. On teraz może chciec a za rok juz nie. Jakos z ta zona byl 12 lat. Zawsze mógł sie rozwiesc jak byl taki nieszczesliwy. Ale postanowil znalezc inna i krzywdzic Was obie.   

Gość H+hhhhhhhhh
12 minut temu, Gość Baba ze wsi małej napisał:

Jasne. Bo to ona jest ta złą- kochanką co rozwala małżeństwo a on biedny miś nie umie utrzymać gada w spodniach 😒😔 tak zalosny jest tok myslenia polskich kobiet. Zawsze winne sa inne baby. Mezowie sa gwałtem i siła namawiani do utrzymania relacji z kochanką.

Ja bym na Twoim miejscu uważała. Sześć miesiecy to krotko. On teraz może chciec a za rok juz nie. Jakos z ta zona byl 12 lat. Zawsze mógł sie rozwiesc jak byl taki nieszczesliwy. Ale postanowil znalezc inna i krzywdzic Was obie.   

Nie bronię faceta! Ale ona też była świadoma tego co robi. Kup sobie persen i smecte. Uspokoisz się i się nie osrasz. 

Gość Jolancia
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Maja 12 letnią córkę,  ona przytyła po ciąży, czyli facet od 12 lat żony nie dotknął? 

Nie przytyla tyle z dnia na dzień. Tyla przez kilka lat mówiąc że to po ciąży. Od 5 lat on cały czas ma kogoś na boku i się z tym nie kryje. Sądzę że ona nawet o tym wie ale tak jej wygodnie. Bo co niby on robi jak nie wraca na noc do domu?

Gość Ybcgjin
3 minuty temu, Gość Jolancia napisał:

Nie przytyla tyle z dnia na dzień. Tyla przez kilka lat mówiąc że to po ciąży. Od 5 lat on cały czas ma kogoś na boku i się z tym nie kryje. Sądzę że ona nawet o tym wie ale tak jej wygodnie. Bo co niby on robi jak nie wraca na noc do domu?

Ha ha ha od 5 lat bzyka na lewo i prawo a ona chce z nim rodzinę zakładać. Ha ha ha 

Gość Jolancia
28 minut temu, Gość H+hhhhhhhhh napisał:

Taaa ma 29 lat i kupiła już mieszkanie, wykształcenie średnie i jest piękna i szczupła. Oczekuję odpowiedzi od nas czy ma się z nim związać. Po co zawracasz facetowi głowę skoro nie wiesz czy chcesz z nim być? A on na co czeka? Jak chce rozwód to czego jeszcze się nie rozwiodl? Czeka na twoją decyzję i wtedy będzie nadal udawał wspaniałego męża. Ty zachowuje, się jak gimnazjalistka a on jak wygodny kogut. Dzisiaj żona jest oblesna jutro możesz być ty. Bronisz go, tlumaczysz i siebie też. A oboje niedojrzali. Niby taka wspaniała jesteś i do niczego go nie zmuszasz ale małżeństwo rozbilas. Przecież jesteś świadoma że ma rodzinę. Skoro taka święta jesteś dlaczego pierwsze się nie rozwiodl a potem dopiero związał z tobą?! Ech dzieci 

Lat mam 27 nie 29, a wykształcenie mam wyższe. I tak mam mieszkanie, w starej kamienicy, ale duże. Fakt że jeszcze przez 11 lat będzie w ksiedzę wpisany bank, ale powoli go splacam.

Gość Jolancia
14 minut temu, Gość Ybcgjin napisał:

Ha ha ha od 5 lat bzyka na lewo i prawo a ona chce z nim rodzinę zakładać. Ha ha ha 

A co w tym dziwnego? Wierzysz w cuda ze facet odsunięty od sexu będzie wiernie latami czekał? A jak on nie chciał się z nią kochać i jej to pasowało to znalazł inną.

Nie wybielam go, bo nie mam takiej potrzeby. Wiem że aniołem nie jest.  Ale jest mi z nim dobrze. I zastanawiam się czy iść w to dalej czy zostać na obecnym etapie.

Gość 77777777
14 minut temu, Gość Jolancia napisał:

A co w tym dziwnego? Wierzysz w cuda ze facet odsunięty od sexu będzie wiernie latami czekał? A jak on nie chciał się z nią kochać i jej to pasowało to znalazł inną.

Nie wybielam go, bo nie mam takiej potrzeby. Wiem że aniołem nie jest.  Ale jest mi z nim dobrze. I zastanawiam się czy iść w to dalej czy zostać na obecnym etapie.

Koniecznie bądźcie razem.  Za 5 lat będziesz pisać na kafeterii że zostawił cię z malutkim dzieckiem. Powodzenia. Pasujecie do siebie idealnie. 

Gość Qqq

Nie nazywaj siebie kobietą. Pójdziesz do piekła 

Gość Jolancia
37 minut temu, Gość Qqq napisał:

Nie nazywaj siebie kobietą. Pójdziesz do piekła 

Taaa. Nie rozdmieszaj mnie

Gość Gosc

Ja miałam podobną sytuację. Mój mąż zostawił dla mnie ówczesna zone. Jesteśmy razem już 5 lat, kochamy się. Jest dobrze. 

Gość Jgvdyb

Jolancia masz w życiu jakieś zasady??? Zawsze siebie tlumaczysz? Często bajki piszesz?? 

Gość Jolancia
3 minuty temu, Gość Jgvdyb napisał:

Jolancia masz w życiu jakieś zasady??? Zawsze siebie tlumaczysz? Często bajki piszesz?? 

A z czego mam się tłumaczyć?

Gość Jgvdyb

OMG i na dodatek jesteś tępa!!! Ciągle się tlumaczysz!!!! Swoje zachowanie tlumaczysz, faceta tlumaczysz etc 

Gość Gość

Kobieto - jesteś zwykłym materacem. Nie masz ani odrobiny godności i szacunku. Bez skrupułów rozbijasz funkcjonującą rodzinę. Wiesz jaka powinna być kolejność - rozpad małżeństwa - rozwód - ponowny związek... Rozumiesz? Podobno masz studia...

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobieto - jesteś zwykłym materacem. Nie masz ani odrobiny godności i szacunku. Bez skrupułów rozbijasz funkcjonującą rodzinę. Wiesz jaka powinna być kolejność - rozpad małżeństwa - rozwód - ponowny związek... Rozumiesz? Podobno masz studia...

Tylko że w większości przypadków tak nie jest. Czasem poznanie kogoś innego otwiera nam oczy, że może być inaczej. Dużo lepiej.

Gość Qqq
1 godzinę temu, Gość Jolancia napisał:

Taaa. Nie rozdmieszaj mnie

Będziesz się smażyć 🍳 jak jajko na patelni!! 

Gość łatwadupajolancia
3 godziny temu, Gość Jolancia napisał:

Ależ ty musisz być szpetna, skoro tylko takie odpady cie chcą. O masakra :O

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tylko że w większości przypadków tak nie jest. Czasem poznanie kogoś innego otwiera nam oczy, że może być inaczej. Dużo lepiej. 

Czy znasz to z autopsji? Czy tylko tak ci się wydaje. Ja jestem na bieżąco. Rozpad pożycia - rozwód w toku - mieszkamy osobno od roku, a mimo tego nie wchodzę w żaden związek - wiesz dlaczego? Bo ciągle mam żonę. Mimo, że związek rozpadł się to nie wchodzę w nowy (nawet nie próbuję bo ciągle jestem żonaty - mimo, że już tylko formalnie).

Za dziesięć lat pozna nową, która dopiero otworzy mu oczy jak może być inaczej. Dużo, dużo lepiej...

Zatem zachowaj dzisiejsze wpisy, abyś miała jasne i logiczne wytłumaczenie sytuacji.

Gość gość
5 godzin temu, Gość Jolancia napisał:

. Staram się z bardziej praktycznej strony popatrzeć. Jak mu przyjdzie płacić alimenty na córkę to czy będzie mi i mojemu dziecku zapewnić godne życie?

Rozumiem, że jednak szukasz jelenia. Z jakiej racji on ma zapewniać godne życie twojemu dziecku? Od tego są alimenty od ojca dziecka i ty. Facet ma utrzymywać swoje dzieci. Twój fagas swoją 12letnią córkę, a twoje dziecko jego ojciec.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy znasz to z autopsji? Czy tylko tak ci się wydaje. Ja jestem na bieżąco. Rozpad pożycia - rozwód w toku - mieszkamy osobno od roku, a mimo tego nie wchodzę w żaden związek - wiesz dlaczego? Bo ciągle mam żonę. Mimo, że związek rozpadł się to nie wchodzę w nowy (nawet nie próbuję bo ciągle jestem żonaty - mimo, że już tylko formalnie).

Za dziesięć lat pozna nową, która dopiero otworzy mu oczy jak może być inaczej. Dużo, dużo lepiej...

Zatem zachowaj dzisiejsze wpisy, abyś miała jasne i logiczne wytłumaczenie sytuacji.

Uważasz, że Ty tak masz więc jest to prawdziwe dla wszystkich?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Rozumiem, że jednak szukasz jelenia. Z jakiej racji on ma zapewniać godne życie twojemu dziecku? Od tego są alimenty od ojca dziecka i ty. Facet ma utrzymywać swoje dzieci. Twój fagas swoją 12letnią córkę, a twoje dziecko jego ojciec.

E tam. Byle dzieci z byłymi żonami się nie liczą.

Gość gość
5 godzin temu, Gość Jolancia napisał:

On ma 41 lat, ja 27. Poznaliśmy się przypadkiem-zamawiał towar u mojego szefa. Facet ma swoją działalność. Utrzymuje z niej siebie, zone-pasożyta i 12 letnią córkę. Jego żona od urodzenia dziecka nie pracuje-nie ma dla niej pracy... On prowadzi swój sklep-nie wiem ile zarabia, ale chyba całkiem dobrze skoro 2 razy w roku gdzieś wyjeżdżają Plus na wszystkie długie weekendy. Z żoną jest tylko ze względu na dziecko-i to nie jest standardowy frazes-jakbyście zobaczyly jego żonę to byście uwierzyly. I teraz mam dylemat, on jest gotowy odejść od żony i związać się ze mną. Ja mam poukładane życie, mam pracę, dziecko. Nie potrzebuje rewolucji, no ale się zakochałam. Staram się z bardziej praktycznej strony popatrzeć. Jak mu przyjdzie płacić alimenty na córkę to czy będzie mi i mojemu dziecku zapewnić godne życie? Co gdybym zaszła w ciążę i chciała być z dzieckiem 2-3lats w domu. Czy będę miała gdzie wrócić? Czy on nas utrzyma?

aha.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Uważasz, że Ty tak masz więc jest to prawdziwe dla wszystkich?

W zdecydowanej większości przypadków tak. Mam tylko ciut więcej latek od twojego faceta.... Z czystym sumieniem mógłbym wykorzystać jego historyjkę aby zaciągnąć zdecydowanie młodszą głupiutką gąskę do łóżka.... A później kolejna i koleją... Jak to było .. hej siup zmiana d... Jaką masz  pewność, że jak skończą się motylki w brzuchu (a to dzieje się od 1 - 3 lat po ślubie) nie wymieni cię na inny model. Nie lepszy, nie nowszy tylko inny - bo będziesz już skrzeczącą żoną. U mnie do ślubu był cud miód i orzeszki, a dzień po ślubie wszystko się zmieniło...