Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert

Trafiłem na ideał, a ciągnie mnie do zdrady, jestem gnojem

Polecane posty

Gość Robert

Moja historia. Mam 23 lata. Byłem prawiczkiem, do momentu, jak rok temu poznałem moją ukochaną. Ona była dziewicą!!! Ze mną straciła. Miała 20 lat!!! Wielka romantyczka. Pomocna, wrażliwa. Zawsze wyciągała pomocną dłoń, ja oczywiście też ją wspierałem. Wydaje mi się, że to ideał. Mamy wspólne zainteresowania, ale też różne. Przede wszystkim ona i ja jesteśmy domatorami. Najgorsze, że jestem z nią od roku i zacząłem myśleć o tym, że jeżeli będę z nią do końca życia, to tak naprawdę nigdy się nie dowiem, jak to będzie z inną. Chociażby wyższą, moja dziewczyna ma 158 cm. Dosyć krótkie nóżki, a przyznam, mam koleżanki, które mają ten 170 i jest na czym zawieśić oko... W każdym razie... ciągnie mnie do zdrady, ale jeżeli ją zranię, to będę kawałkiem gó.wna. Nie wiem, co robić... Pomocy. 

Gość Gosc

Poki nie sprobujesz to bedzie to za toba chodzilo,niestety my faceci tak mamy,dlatego warto sie wyszalec za mlodu. 

Gość ech
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

niestety my faceci tak mamy

nie, my faceci tak nie mamy. Tylko ch00je tak mają.

Gość Mati

Stapasz po cienikim lodzie nie radzilbym wchodzic w takie gierki z dwoma kobietami

Gość Taktak

Lepiej zdradzić teraz, niż w wieku 40 lat z diva

Gość gość

W wieku 23 lat to się bawi, pije i sypia z wieloma kobietami. A nie bawi się w związki. Wyszum się, wyszalej, po 30-stce myśl o związkach. 

Gość HALO
2 godziny temu, Gość gość napisał:

W wieku 23 lat to się bawi, pije i sypia z wieloma kobietami. A nie bawi się w związki. Wyszum się, wyszalej, po 30-stce myśl o związkach. 

Czy wszyscy tak uważają?

Gość Doświadczony
Dnia 2.07.2019 o 23:24, Gość Robert napisał:

Moja historia. Mam 23 lata. Byłem prawiczkiem, do momentu, jak rok temu poznałem moją ukochaną. Ona była dziewicą!!! Ze mną straciła. Miała 20 lat!!! Wielka romantyczka. Pomocna, wrażliwa. Zawsze wyciągała pomocną dłoń, ja oczywiście też ją wspierałem. Wydaje mi się, że to ideał. Mamy wspólne zainteresowania, ale też różne. Przede wszystkim ona i ja jesteśmy domatorami. Najgorsze, że jestem z nią od roku i zacząłem myśleć o tym, że jeżeli będę z nią do końca życia, to tak naprawdę nigdy się nie dowiem, jak to będzie z inną. Chociażby wyższą, moja dziewczyna ma 158 cm. Dosyć krótkie nóżki, a przyznam, mam koleżanki, które mają ten 170 i jest na czym zawieśić oko... W każdym razie... ciągnie mnie do zdrady, ale jeżeli ją zranię, to będę kawałkiem gó.wna. Nie wiem, co robić... Pomocy. 

Raz się żyję Robo 😜 Niewykorzystane sytuacje się mszczą.

Gość AW1985

Autorze, byłem w identycznej sytuacji. Miałem 24 lata gdy zdradziłem swoją dziewczynę lat 21 tylko dlatego, że chciałem spróbować jak to jest z inną. Moja dziewczyna była dziewicą gdy się poznaliśmy. Ja byłem prawiczkiem. Straciliśmy dziewictwo i prawictwo z sobą. Zanim poznałem moją dziewczynę, całowałem się tylko z dwiema dziewczynami. Po prostu tak już jest, że niektórzy chcą spróbować jak to jest z inną. Moja dziewczyna była piękna i zgrabna. Dziewczyna, z którą ją zdradziłem nie była taka ładna i zgrabna. Brzydka też nie była, ale było jej daleko do mojej partnerki jeśli chodzi o walory fizyczne. To mi nie przeszkadzało. Ja nie wyobrażałem sobie sytuacji, że jedyną kobietą w moim życiu, z którą byłem w łóżku byłaby moja partnerka życiowa. 

Gość JAKTO
32 minuty temu, Gość AW1985 napisał:

Autorze, byłem w identycznej sytuacji. Miałem 24 lata gdy zdradziłem swoją dziewczynę lat 21 tylko dlatego, że chciałem spróbować jak to jest z inną. Moja dziewczyna była dziewicą gdy się poznaliśmy. Ja byłem prawiczkiem. Straciliśmy dziewictwo i prawictwo z sobą. Zanim poznałem moją dziewczynę, całowałem się tylko z dwiema dziewczynami. Po prostu tak już jest, że niektórzy chcą spróbować jak to jest z inną. Moja dziewczyna była piękna i zgrabna. Dziewczyna, z którą ją zdradziłem nie była taka ładna i zgrabna. Brzydka też nie była, ale było jej daleko do mojej partnerki jeśli chodzi o walory fizyczne. To mi nie przeszkadzało. Ja nie wyobrażałem sobie sytuacji, że jedyną kobietą w moim życiu, z którą byłem w łóżku byłaby moja partnerka życiowa. 

Ale żałujesz tego czy nie?

Gość Gość

To normalne bo ludzie nie są monogamiczni z natury. Do tego präwiki które są najgorszym wyborem na partnera.

Gość acas
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To normalne bo ludzie nie są monogamiczni z natury. Do tego präwiki które są najgorszym wyborem na partnera.

dlaczego najgorszym?

Gość Goo
10 minut temu, Gość acas napisał:

dlaczego najgorszym?

przeczytaj wątek. Bo zamiast się cieszyć, że ktoś ich chciał to szukają nóg wie czego.

Gość Gość
11 minut temu, Gość acas napisał:

dlaczego najgorszym?

Nie potrafisz rozumieć teksty czytanego? Chłop przy jednej dziurze zdycha po czasie. Zwłaszcza taki który w innych ma nie moczyć teoretycznie do końca życia. Do tego psychicznie są wygięci.

Gość AW1985
36 minut temu, Gość JAKTO napisał:

Ale żałujesz tego czy nie?

Nie żałuję. Żałowałbym gdybym tego nie zrobił. Musiałem wykorzystać tamtą okazję. Gdybym wtedy odmówił mojej znajomej pójścia z nią do łóżka.,wyszedłbym na frajera i fajtłapę. No i dzięki tamtej sytuacji teraz wiem jak to jest z inną. 

Gość Tola
3 godziny temu, Gość AW1985 napisał:

Nie żałuję. Żałowałbym gdybym tego nie zrobił. Musiałem wykorzystać tamtą okazję. Gdybym wtedy odmówił mojej znajomej pójścia z nią do łóżka.,wyszedłbym na frajera i fajtłapę. No i dzięki tamtej sytuacji teraz wiem jak to jest z inną. 

A teraz odwróćmy sytuację. Gdyby twoja kobieta poszła do łóżka z kolegą jako, że też jesteś jej pierwszym? Co byś wtedy napisał?

Gość gość

Odczepcie się od autora. Ma dwa psy i kredyt, poza tym kocha swoją dziewczynę i to jest podstawa.:p

Gość ...
10 godzin temu, Gość HALO napisał:

Czy wszyscy tak uważają?

Nie. Ja mam 21 lat i szukam stałego związku.

Gość ...
8 godzin temu, Gość Goo napisał:

Bo zamiast się cieszyć, że ktoś ich chciał to szukają nóg wie czego.

Nieprawda. Ja bym się cieszył i nigdy nie zdradził.

Gość Cvbnj
Dnia 3.07.2019 o 23:39, Gość Gosc napisał:

Poki nie sprobujesz to bedzie to za toba chodzilo,niestety my faceci tak mamy,dlatego warto sie wyszalec za mlodu. 

Wyszaleć się was to znaczy kuurwic się tak? 

Gość AW1985
13 godzin temu, Gość Tola napisał:

A teraz odwróćmy sytuację. Gdyby twoja kobieta poszła do łóżka z kolegą jako, że też jesteś jej pierwszym? Co byś wtedy napisał?

Moja partnerka nigdy nie była z żadnym innym mężczyzną. Na szczęście ona nie ma potrzeby sprawdzenia jak to jest z innym. Nie chciałbym aby ona poszła do łóżka z kolegą. Gdyby ona to zrobiła to wolałbym o tym nie wiedzieć tak jak ona nie wie o moim skoku w bok, który miał miejsce tylko i wyłącznie z ciekawości. 

Gość gość
7 godzin temu, Gość Cvbnj napisał:

Wyszaleć się was to znaczy kuurwic się tak? 

Co to znaczy kuurwic? Normalnie kochać się z różnymi kobietami, poznawać na imprezach, tańczyć, spotykać się, rozmawiać. Kuurwic to z prostytutkami, a tego nikt tu nie polecał.

Gość ASS
13 godzin temu, Gość ... napisał:

Nieprawda. Ja bym się cieszył i nigdy nie zdradził.

Tego nie wiesz. Jak już będziesz miał jedną, będziesz chciał mieć drugą, a potem trzecią itd. Czas na stabilizację jest po 30 stce

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość AW1985 napisał:

Moja partnerka nigdy nie była z żadnym innym mężczyzną. Na szczęście ona nie ma potrzeby sprawdzenia jak to jest z innym. Nie chciałbym aby ona poszła do łóżka z kolegą. Gdyby ona to zrobiła to wolałbym o tym nie wiedzieć tak jak ona nie wie o moim skoku w bok, który miał miejsce tylko i wyłącznie z ciekawości. 

Nie bądz taki pewny. ...I tak dostaniesz rachunek za to co zrobiłeś. Spokojna głowa.

Gość ...
56 minut temu, Gość ASS napisał:

Tego nie wiesz. Jak już będziesz miał jedną, będziesz chciał mieć drugą, a potem trzecią itd. Czas na stabilizację jest po 30 stce

Nie będę chciał.

To widocznie mam dojrzałość 30-latka.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Co to znaczy kuurwic? Normalnie kochać się z różnymi kobietami, poznawać na imprezach, tańczyć, spotykać się, rozmawiać. Kuurwic to z prostytutkami, a tego nikt tu nie polecał.

Nie. Każdy seks poza związkiem to coorvienie się.

Gość miły gość

tak doklanie nie ...ic sie w zwiazkach bo trafisz na taka co cie niezle urobi i bedziesz w gownie po pas 

Gość ASSS
22 godziny temu, Gość ... napisał:

Nie będę chciał.

To widocznie mam dojrzałość 30-latka.

cooorwienie jest wtedy, jak uprawiasz seks bedac w zwiazku z inna, ale jak uprawiasz z seks nie bedac w zwiazku to to nie jest cooorwienie sie

Gość gość
Dnia 5.07.2019 o 14:07, Gość ... napisał:

Kolejny prawiczek-koniotrzep?

Gość Irma
10 godzin temu, Gość ASSS napisał:

cooorwienie jest wtedy, jak uprawiasz seks bedac w zwiazku z inna, ale jak uprawiasz z seks nie bedac w zwiazku to to nie jest cooorwienie sie

Jednak autor jest w związku, więc? 

Gość ...
13 godzin temu, Gość Irma napisał:

Jednak autor jest w związku, więc? 

I chce uprawiać seks z inną. A to jest coorvienie się.