Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIXED

Co sądzicie o mieszanych małżeństwach?

Polecane posty

Gość MIXED

Co sądzicie o mieszanych małżeństwach?

Np.

1) Polak i Ukrainka
2) Polka i Anglik
to narodowościowe, ale jeszcze można rasowo
1) Polak i Japonka
2) Afroamerykanin i Polka

Co sądzicie o takich mieszanych małżeństwach?

Gość ISLAMOFOB

Jestem ciekawy odpowiedzi. 

Gość gosc

Goowno, kazdy ma prawo wyboru. Nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy

Nic? Co to ma za znaczenie? Ja nie widzę co tu napisałeś, ja widzę:

"Co sądzicie o mieszanych małżeństwach?

Np.

1) człowiek i człowiek
2) człowiek i człowiek
1) człowiek i człowiek
2) człowiek i człowiek

Co sądzicie o takich mieszanych małżeństwach?"

A jak sądzisz inaczej to jesteś rasistą albo ksenofobem.

Gość Bicku

Kiedyś przeglądałem profile kobiet z różnych krajów świata i nawet się nad tym zbytnio nie zastanawiając omijałem murzynki i azjatki.Oprocz różnych Europejek ciekawiły mnie jedynie kobiety podobne z wyglądu do Europejek,  tylko z ciemną karnacją ( latynoski,  libanki itd).

Na pewno jednak znajdą się atrakcyjne azjatki,  po prostu generalnie nie mój typ. 

Gość ASSSSS

Bez sensu, nacje nie powinny się mieszać, tak mówił ten popularny czarnoskory bokser, nie pamietam nazwiska Ali(?)

Gość Gość
22 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Kiedyś przeglądałem profile kobiet z różnych krajów świata i nawet się nad tym zbytnio nie zastanawiając omijałem murzynki i azjatki.Oprocz różnych Europejek ciekawiły mnie jedynie kobiety podobne z wyglądu do Europejek,  tylko z ciemną karnacją ( latynoski,  libanki itd).

Na pewno jednak znajdą się atrakcyjne azjatki,  po prostu generalnie nie mój typ. 

Co Ty pìerdolisz? Ostatnio chciałeś się rùchać z azjatkami bo one najpiękniejsze. A wyzywałeś kobiety z ciemną narracją. 

Gość dżentelmen

Polki uwielbiają mężczyzn z krajów, w których jest większy niż u nas PKB. Taka wiejska dziewucha dzięki temu przeleci się samolotem parę razy na rok, zje u teściów jakąś egzotyczną potrawę, więc jej pozycja materialna i towarzyska rośnie. Przy tym wywoła zazdrość u Kaśki od Walczaków, która poszła za zwykłego Mariusza z Kępy. Panowie z krajów, w których jest większy PKB niż u nas, też lubią Polki. No bo kto nie lubi kupować na promocjach...? Mają full service za pół ceny.

Gość Kkk

Pracuję i mieszkam w Londynie i wnioskując po opiniach kolegów Brytyjczycy lubią Polki bo wszystko wokół nich zrobią i nie będą narzekać. Co do par mieszanych rasowo, to najczęstsze połączenie to nieatrakcyjna biała (najczęściej otyła) kobieta i czarny mężczyzna. Biała kobiety na poziomie (inteligentne i zadbane) rzadko wiążą się z czarnymi, a jak już to z takimi tez raczej na poziomie (chociaż takich jest baaaardzo mało). 

Gość dżentelmen
1 minutę temu, Gość Kkk napisał:

Pracuję i mieszkam w Londynie i wnioskując po opiniach kolegów Brytyjczycy lubią Polki bo wszystko wokół nich zrobią i nie będą narzekać. Co do par mieszanych rasowo, to najczęstsze połączenie to nieatrakcyjna biała (najczęściej otyła) kobieta i czarny mężczyzna. Biała kobiety na poziomie (inteligentne i zadbane) rzadko wiążą się z czarnymi, a jak już to z takimi tez raczej na poziomie (chociaż takich jest baaaardzo mało). 

Zaraz skasują twój post, a być może będziesz miał jeszcze większe zmartwienia. Proponuję, żebyś napisał czym prędzej, że "polscy faceci" są "do niczego" - wtedy jest szansa, że się uratujesz...

Gość Bicku
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Co Ty pìerdolisz? Ostatnio chciałeś się rùchać z azjatkami bo one najpiękniejsze. A wyzywałeś kobiety z ciemną narracją. 

Gdzie?  Daj linka bo ty píerdolisz póki co...

Gość Kkk
19 minut temu, Gość dżentelmen napisał:

Zaraz skasują twój post, a być może będziesz miał jeszcze większe zmartwienia. Proponuję, żebyś napisał czym prędzej, że "polscy faceci" są "do niczego" - wtedy jest szansa, że się uratujesz...

Akurat jestem kobietą. Niby dlaczego mieliby skasować mój post? 

Gość dżentelmen
31 minut temu, Gość Kkk napisał:

Akurat jestem kobietą. Niby dlaczego mieliby skasować mój post? 

Za ostatnie zdanie. Po prostu Ujnia Europejska, Rada Europy, ONZ, OECD, Fundacja Batorego i in. twierdzą coś innego...

Gość Gość
Dnia 2.07.2019 o 23:31, Gość MIXED napisał:

1) Polak i Ukrainka
2) Polka i Anglik
1) Polak i Japonka
2) Afroamerykanin i Polka

jAKOŚ BTAKUJE MIE TU ZWIĄZKÓW międzyrasowych. N.p.

- polaka i buldog

- polka i chart afgański

- polka i chomik...

Gość Gość
53 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Gdzie?  Daj linka bo ty píerdolisz póki co...

Uderz w stół a nożyce się odezwą...

Gość Adam

Prawda jest taka ze oprocz urody to polki nie maja zupelnie nic do zaoferowania a te wszystkie cudowne zwiazki polek z obcokrajowcami tworza sie w krajach z ogromna liczba rozwodow duzo wieksza niz w polsce. I jak jakies idio...tce wydaje sie ze roznica kulturowa jest do przeskoczenia to musiala sie niezle nacpac. Zwlaszcza jak uroda minie dzieci podrosna to na co takiemu anglikowi siedziec z polka? Wiec  prawda jest taka ze w takich zwiazkach polki zwyczajnie toleruja role poslusznej kury domowej gotowej na kazde skinienie uslugiwac angielskiemu panu i wladcy by nie znudzila mu sie i za bardzo by jej nie zdradzal lazac co jakis czas do pubu ze znajomymi. Co taki anglik bedzie robil z polka na starosc? Da jej kopa w tylek i wejdzie w nowy zwiazek proste ale niektorym to ciezko to zrozumiec bo sa za glupie i mysla ze pana boga za nogi zlapaly

Gość ADDD
1 godzinę temu, Gość Adam napisał:

Prawda jest taka ze oprocz urody to polki nie maja zupelnie nic do zaoferowania a te wszystkie cudowne zwiazki polek z obcokrajowcami tworza sie w krajach z ogromna liczba rozwodow duzo wieksza niz w polsce. I jak jakies idio...tce wydaje sie ze roznica kulturowa jest do przeskoczenia to musiala sie niezle nacpac. Zwlaszcza jak uroda minie dzieci podrosna to na co takiemu anglikowi siedziec z polka? Wiec  prawda jest taka ze w takich zwiazkach polki zwyczajnie toleruja role poslusznej kury domowej gotowej na kazde skinienie uslugiwac angielskiemu panu i wladcy by nie znudzila mu sie i za bardzo by jej nie zdradzal lazac co jakis czas do pubu ze znajomymi. Co taki anglik bedzie robil z polka na starosc? Da jej kopa w tylek i wejdzie w nowy zwiazek proste ale niektorym to ciezko to zrozumiec bo sa za glupie i mysla ze pana boga za nogi zlapaly

to samo się tyczy Ukrainek na garnuszku Polaków

Gość ADDD
1 godzinę temu, Gość Adam napisał:

to samo się tyczy Ukrainek na garnuszku Polaków

Gość Kkk
6 godzin temu, Gość dżentelmen napisał:

Za ostatnie zdanie. Po prostu Ujnia Europejska, Rada Europy, ONZ, OECD, Fundacja Batorego i in. twierdzą coś innego...

Jakiś dowód poproszę

Gość AAAS

Mieszane małżeństwa są super, w końcu WSZYSCY JESTEŚMY LUDŹMI

Gość UPPP

Gość Bongo

Kiedyś taki człowiek sukcesu coach chwalił się, że ma żonę Tajlandke, bo zawsze uśmiechnięta, szczupła i piękna. A ona na jego hajs chyba leciała, z drugiej strony na Tajlandi każdy się uśmiecha 

Gość Szczery
Przed chwilą, Gość Bongo napisał:

Kiedyś taki człowiek sukcesu coach chwalił się, że ma żonę Tajlandke, bo zawsze uśmiechnięta, szczupła i piękna. A ona na jego hajs chyba leciała, z drugiej strony na Tajlandi każdy się uśmiecha 

TAJKI ! 

Zapamiętaj.

Gość SSSs

A ja to bym chętnie spróbował seksu z każdą rasą... zółtą, białą i czarną, chociaż wszystko to ludzie i pewnie bez różnicy...

Gość tghb
Dnia 6.07.2019 o 15:05, Gość Kkk napisał:

Pracuję i mieszkam w Londynie i wnioskując po opiniach kolegów Brytyjczycy lubią Polki bo wszystko wokół nich zrobią i nie będą narzekać.

No tak, wokół obcokrajowców skaczą i robią dla nich wszystko, nawet jeśli brzydki. Ale Polakami gardzą.

Gość cebuka
8 minut temu, Gość tghb napisał:

No tak, wokół obcokrajowców skaczą i robią dla nich wszystko, nawet jeśli brzydki. Ale Polakami gardzą.

bo polak biedny

Gość tghb
13 minut temu, Gość cebuka napisał:

bo polak biedny

To nie o to chodzi. Polki skaczą nawet wokół obcokrajowców z biedniejszych państw.

Gość SSSS

Mi się marzy Tajka lub Ukrainka. taka zawsze posłuszna i czuła dla mężczyzny