Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Typowa kobieta się obrazi nim powie o co chodzi

Polecane posty

Gość gosc

Dlaczego drogie Panie takie jesteście

Gość gosc

Ale w czym masz problem?

Gość powiem tak

Kobiety są takie, że należy się domyślać dlaczego się pogniewały. Domyślać się niemożliwego. I bądź tu mądry i pisz wiersze. Musicie być mądrzy panowie, na zasadzie: "Aby być mądrym, nie wystarczy mieć wiele ksiąg: osioł dźwigający na grzbiecie wiele książek nie jest przez to mądrzejszy".;)

Gość Gosc

Sęk w tym, żeby znaleźć taką, która mentalnie wyszła ze szkoły podstawowej i nabyła umiejętności w tej jakże ciężkiej sztuce, jaką jest komunikacja. Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że jak się człowiekowi nie powie, o co chodzi, to on nie wie, o co chodzi. Uciekaj od kobiet, u których widzisz syndrom „domyśl się” i będziesz miał proste życie. Życie na "domyśl się", to ciągłe nerwy i poświęcanie dużej ilości czasu na odgadywaniu myśli księżniczki. Lepiej być singlem niż się domyślać.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Sęk w tym, żeby znaleźć taką, która mentalnie wyszła ze szkoły podstawowej i nabyła umiejętności w tej jakże ciężkiej sztuce, jaką jest komunikacja. Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że jak się człowiekowi nie powie, o co chodzi, to on nie wie, o co chodzi. Uciekaj od kobiet, u których widzisz syndrom „domyśl się” i będziesz miał proste życie. Życie na "domyśl się", to ciągłe nerwy i poświęcanie dużej ilości czasu na odgadywaniu myśli księżniczki. Lepiej być singlem niż się domyślać.

W sumie te domyślanie nie jest takie trudne

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

no widzisz, my kobiety wiemy że wy mężczyźni nie jesteście tacy głupi:)

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Zapewne zależy od człowieka. Ja mam swoje sprawy, nie chce mi się poświęcać czasu na rozwydrzoną Pannę, która nie potrafi otworzyć ust. Jak ma ochotę grać w gierki, niech kupi sobie konsole. Jeśli potrzebuje w życiu kogoś kto się będzie domyślał, to drzwi stoją otworem, może wyjść w każdej chwili. 

11 godzin temu, Gość gosc napisał:

Dlaczego drogie Panie takie jesteście

Autorze, myślę że nie wynika to z braku komunikacji, ale niezrozumienia? Kobiety z natury wylewne, tak zakręcą, zamotają, że w tym potoku słów, trudno uchwycić istotę. Mężczyzna pragnie konkretów. Jasnego "tak" lub "nie". Natomiast my chcemy uwagi, wysłuchania, a na końcu zrozumienia:) 

Gość Gosc
10 minut temu, BezSenna napisał:

Autorze, myślę że nie wynika to z braku komunikacji, ale niezrozumienia? Kobiety z natury wylewne, tak zakręcą, zamotają, że w tym potoku słów, trudno uchwycić istotę. Mężczyzna pragnie konkretów. Jasnego "tak" lub "nie". Natomiast my chcemy uwagi, wysłuchania, a na końcu zrozumienia:) 

Tylko, że wy same nie rozumiecie o co wam chodzi XD 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

no tak, najlepiej zawinić i zgonić winę na kobietę, typowe dla samców 

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Wiesz, że przyznam Ci rację Gościu, że czasami tak jest, że nie wiem sama czego chcę?:) 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

no tak, najlepiej zawinić i zgonić winę na kobietę, typowe dla samców 

A co mam obwiniać siebie, że nie zgadłem co ona miała na myśli. gdy mi nie powiedziała co ma na myśli? XD Nie bądź śmieszna xD 

Wczoraj koleżanka przyszła do mnie bo ma problemy z facetem. Przez 3 godziny, nie była w stanie wyjaśnić mi o co właściwie jej chodzi XD NO ku*** genialne!!!! Jej facet jak przychodzi, załatwiamy sprawę w 15 minut i po krzyku xD 

Gość Monika
3 minuty temu, BezSenna napisał:

Wiesz, że przyznam Ci rację Gościu, że czasami tak jest, że nie wiem sama czego chcę?:) 

haha

Ja tez tylko nie chcialam sie przyznawac ;)

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

haha

Ja tez tylko nie chcialam sie przyznawac 😉

2 minuty temu, BezSenna napisał:

Genialne jesteście 🙂  Ale wiecie co ja wam powiem? 🙂 Że mogę sobie na to ponarzekać ale taki urok kobiet i bez tego byłoby nudno 😛 

2 minuty temu, Gość Monika napisał:

haha

Ja tez tylko nie chcialam sie przyznawac 😉

Moniko, ja się wcale tego nie wstydzę. Za to mężczyźni nas kochają i nienawidzą. Za tą niestałość i pobojowisko myśli:)

Gość gość
Przed chwilą, BezSenna napisał:

Moniko, ja się wcale tego nie wstydzę. Za to mężczyźni nas kochają i nienawidzą. Za tą niestałość i pobojowisko myśli:)

przecież to nie jest dziwne, wszystko się zmienia, życie się zmienia z dnia na dzień więc dlaczego ludzie mieliby stać w miejscu?

Gość Gość

Ja tam zawsze wale prosto z mostu, ja nie umiem żyć 5ciu minut z myślą, że chłop nie wie o co chodzi, męczy mnie to, ma wiedzieć i naprawić. Ja jestem zbyt wybuchowa na "domyśl się", za to oczekuje zadośćuczynuenia tu i teraz, natychmiast i bez względu na wszystko. 

6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Genialne jesteście 🙂  Ale wiecie co ja wam powiem? 🙂 Że mogę sobie na to ponarzekać ale taki urok kobiet i bez tego byłoby nudno 😛 

Siłą mej woli plusika Ci ślę za tą myśl szczerą i serdeczną:)

2 minuty temu, Gość gość napisał:

przecież to nie jest dziwne, wszystko się zmienia, życie się zmienia z dnia na dzień więc dlaczego ludzie mieliby stać w miejscu?

Nie możemy stać, gdy świat wokoł ewoluuje:)

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ja tam zawsze wale prosto z mostu, ja nie umiem żyć 5ciu minut z myślą, że chłop nie wie o co chodzi, męczy mnie to, ma wiedzieć i naprawić. Ja jestem zbyt wybuchowa na "domyśl się", za to oczekuje zadośćuczynuenia tu i teraz, natychmiast i bez względu na wszystko. 

no i bardzo dobrze, później nie musisz się zastanawiać nad tym ,ze może on nie wie jednak, może powinnaś powiedzieć, może ty się pomyliłaś... A tak od razu czarne na białym i wszystko wiadome.

Gość gej radar

Bogu niech będą dzięki, że stworzył mnie pedałem 😄

nie muszę się domyślać o co komu chodzi, bo facet po prostu to mówię

jeśli ktoś idzie ze mną do łóżka, to dlatego, że mu się podobam i ma na to ochotę, a nie dlatego, że chce coś w ten sposób zyskać

nikt mi w domu nie odstawia żadnych gierek

nie liczy na moją kasę, bo obaj zarabiamy na siebie i swoje wymysły i zachcianki, a kosztami dzielimy się sprawiedliwie po połowie nie rozliczając kto więcej je, a kto więcej sprząta

lubię kobiety, przyjaźnię się z nimi, ale kompletnie sobie nie wyobrażam jak ktoś, kto nie jest totalnym masochistą chciałby z nimi spędzać każdy dzień i noc życia 😉

Gość gość

to była niezapomniana noc kocham cię misiu

Gość tret
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie, kobieta sama nie wie, czego chce, a jeśli nawet to dostanie, to uzna, że zmieniła zdanie i dalej będzie niezadowolona 😄