Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghkd

Czy macie tak że gdy poznajecie jakiegoś faceta

Polecane posty

Gość ghkd

to coś wam mówi w głębi że coś jest z nim nie tak? ja mam tak często, nie wiem jak to nazwać intuicją? czasem mam tak że gdy poznaje jakiegoś mężczyzne to mimo że jest on dla mnie uprzejmy  i w ogóle to coś mnie od niego odpycha, czuje jakąś niechęć do niego a czasem gdy poznaje jakiegoś innego faceta to od razu w głębi odbieram go jako sympatycznego człowieka z którym mam ochotę rozmawiać i go poznawać. Zazwyczaj w przeszłości bywało tak że moje obawy się sprawdzały i facet od którego mnie odpychało pokazał mi swoją gorszą strone, zle mnie traktował z czasem i trochę się przejechałam a facet który od początku sprawiał na mnie dobre wrażenie okazywał się dla mnie dobrym, empatycznym człowiekiem i facetem.

Gość sfdfs

tak robi tylko czlowie chory psychicznie 

Gość Bartek
1 minutę temu, Gość ghkd napisał:

to coś wam mówi w głębi że coś jest z nim nie tak? ja mam tak często, nie wiem jak to nazwać intuicją? czasem mam tak że gdy poznaje jakiegoś mężczyzne to mimo że jest on dla mnie uprzejmy  i w ogóle to coś mnie od niego odpycha, czuje jakąś niechęć do niego a czasem gdy poznaje jakiegoś innego faceta to od razu w głębi odbieram go jako sympatycznego człowieka z którym mam ochotę rozmawiać i go poznawać. Zazwyczaj w przeszłości bywało tak że moje obawy się sprawdzały i facet od którego mnie odpychało pokazał mi swoją gorszą strone, zle mnie traktował z czasem i trochę się przejechałam a facet który od początku sprawiał na mnie dobre wrażenie okazywał się dla mnie dobrym, empatycznym człowiekiem i facetem.

Studentko jesteś prostytutką i codziennie masz po kilku klientów?

Gość kgjd

widze że coraz coraz większy poziom na tym forum.

Gość ghkd
Przed chwilą, Gość kgjd napisał:

widze że coraz coraz większy poziom na tym forum.

to do mnie czy koło mnie?

Gość sdfds

tak do ciebie to bylo

Gość kgjd
3 minuty temu, Gość sdfds napisał:

tak do ciebie to bylo

nie obrażaj mnie mikro fiutku