Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila

Aaaaa pomocy!!

Polecane posty

Gość Kamila

Dziewczyny błagam pomóżcie. Od zawsze robiłam sobie hennę na brwi sama w domu. Jednak ostatnio nie było tej co zawsze biorę wiec wzięłam jakaś inna (henna artiste brązowa) zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcja, zmywam hennę a tu okazuje się czarna !!!! Boże wyglądam jak klaun. Myje to od wczoraj ale to kompletnie nie schodzi. Błagam czy któraś z was ma na to jakieś sprawdzone sposoby?!? Bardzo proszę o pomoc:(((

Czasem dosłownie chwila wystarcza żeby henna złapała... 

Teraz to nie wiem... Może mleczkiem przecieraj je tak kilka razy dziennie. Staną się jaśniejsze, ale nie aż tak szybko

Gość Amelinium

zgól na łyso , domaluj se kredką 😄

Gość Gość

Ciesz się że czarna... mi henna się utleniła raz i najpierw była granatowa a na następny dzień różowa;) i musiałam sobie radzić. Polecam olejek do demakijażu albo płyn z olejkiem. Olejki rozpuszczają henne i łatwiej schodzi

Gość Gość

Heheheh przepraszam ale rozbawiło mnie to ;)

Gość Gość

Ja  zmywam stopniowo płynem miceralnym

Gość Gość

Mnie po dwóch dniach kolor bardzo jasnieje.

Gość Kamila
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciesz się że czarna... mi henna się utleniła raz i najpierw była granatowa a na następny dzień różowa;) i musiałam sobie radzić. Polecam olejek do demakijażu albo płyn z olejkiem. Olejki rozpuszczają henne i łatwiej schodzi

Kurde no już wszystkie kremy i oleje w domu jakie miałam użyłam i   g ó w n o   działa. Ze skory zeszło ale z włosków nie chce. Ile się z nimi męczyłaś? W ile zeszły ?

Gość Anusa

Jak KLAUN 😎 to do cyrku. Przecież brwi są czarne. Poprawek natury się zachciało. Hehe

Gość Gość

Może sok z cytryny? Używa się go do rozjaśniania

Gość Kamila

Kurde nic nie pomoga. Już nie mam pojęcia co robić. Trę oliwkami, kremami, popiołem z papierosów, pianka do golenia, płynem do demakijażu. Kompletnie nic nie działa. Co ja mam zrobić!? Ze skory ładnie zeszło, ale włosków się trzyma bardzo mocno. Są jeszcze jakiekolwiek sposoby na to cholerstwo.?

Gość Gość

Trzeba zmywać cały czas, w końcu zejdzie. Po prostu zbyt długo trzymałaś. Jak się kupuje nowy produkt, to trzeba stosować ostrożnie. Lepiej nakłądać dwa razy, niż potem płakać.

Gość Kasisi

Kupiłabym zwykły rozjaśniacz do wlosow w drogerii