Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obecne czasy

Kobiety pracują to DLACZEGO nie chcą płacić na randkach??

Polecane posty

Gość obecne czasy

niektóre zarabiają więcej od facetów a dalej jadą na sępa, masakra

Gość Karol

Bo kobiety sa pazerne strasznie im sie az swieca oczka ze moga zaoszczedzic kolejne 30 zlotych najesc sie i dzieki jakiemus zakochanemu oszolomowi miec kase dla siebie nic nie robiac. Im  czlowiek bogatszy tym bardziej sknrea sie robi. Jakby kobieta miala sie przejsc do takiej restauracji i sama za siebie zaplacic to by ja chyba krew zalala i nigdy wiecej z toba nie umowila 😄

Kobiety z klasą zawsze chcą zaplacic za siebie, ewentualnie cos na zasadzie ty mi to potem ja tobie... , a ze dzisiaj jest wiele kobiet BEZ klasy to oczekują wiecznego sponsoringu, bo im się wydaję że jak mają ci.pke to juz wszystko im się należy 

Gość gość

ja bym nie umiał od kobiety kasę wołać .

7 minut temu, Gość gość napisał:

ja bym nie umiał od kobiety kasę wołać .

Bo od kobiety nikt nie woła sam kasy, ona powinna sama zaproponować ze skoro np ty kupiles teraz po piwku to ona postawi następną kolejkę 

Gość Siema

Snil i sie gej ze za mna lazil i nie chcial sie odwalic

Gość Qwerty
7 godzin temu, Gość obecne czasy napisał:

niektóre zarabiają więcej od facetów a dalej jadą na sępa, masakra

Na sepa ??! Żal mi Ciebie człowieku a jeszczebardziej mi żal tych wszystkich dziewczyn i kobiet które były z Tobą na randce, że też im kotlet w gardle nie stanął i to jest dopiero masakra !!!

Gość gość

ja lubię kobiecie stawiać i nie wydziwiam .

Gość Qwerty
30 minut temu, Gość Karol napisał:

Bo kobiety sa pazerne strasznie im sie az swieca oczka ze moga zaoszczedzic kolejne 30 zlotych najesc sie i dzieki jakiemus zakochanemu oszolomowi miec kase dla siebie nic nie robiac. Im  czlowiek bogatszy tym bardziej sknrea sie robi. Jakby kobieta miala sie przejsc do takiej restauracji i sama za siebie zaplacic to by ja chyba krew zalala i nigdy wiecej z toba nie umowila 😄

Jakby ta kobieta wiedziała że tak myślisz to też by z Tobą  nie poszła do żadnej restautacji,  ale jak Cię nie stać postawić dziewczynie drinka  to zawsze możesz iść sam , na pewno będziesz się świetnie bawić

Co za czasy !!!

Gość Qwerty
5 minut temu, Gość gość napisał:

ja lubię kobiecie stawiać i nie wydziwiam .

Bo jesteś prawdziwym facetem , brawo Ty !

Gość Gość

Facet powinien zaplacic.

Gość ASSS

XD facet powienien zapłacić w XIX wieku, gdy kobieta nie miała pracy, ale teraz kobiety zarabiają co najmniej tyle samo co facecie, więc płcicćpowinno si,ę po równo

Gość alekwas
4 godziny temu, Gość Qwerty napisał:

Na sepa ??! Żal mi Ciebie człowieku a jeszczebardziej mi żal tych wszystkich dziewczyn i kobiet które były z Tobą na randce, że też im kotlet w gardle nie stanął i to jest dopiero masakra !!!

no jak ty na randce jesz kotlety to współczuje towarzyszce

Gość Ghjjf

Jak chodze na randki to sprawdzam od razu faceta. Place od razu za siebie i jak widze ze zadowolony to juz widze ze bedzie potem tylko skapcem bez romantyzmu i wiecej sie z nim nie umowie. Jak facetowi kobieta sie naprawde podoba to stara sie byc jej "rycerzem". Wychowalam sie za granica i tam to jest norma a w Polsce facet nie dosc ze nie chce dla kobiety nic zrobic to sam zada gotowania, najlepiej by gratus mieszkac u kobiety i miec kase na przyjemnosci. Po co mi taki facet niemeski. Wole byc sama

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Facet powinien zaplacic.

Pod warunkiem, że zaprasza. 

Gość gość
8 godzin temu, Gość Qwerty napisał:

Bo jesteś prawdziwym facetem , brawo Ty !

prawdziwym frajerem raczej

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Facet powinien zaplacic.

Kobieta powinna zapłacić.

Gość xyz
4 godziny temu, Gość Ghjjf napisał:

Jak chodze na randki to sprawdzam od razu faceta. Place od razu za siebie i jak widze ze zadowolony to juz widze ze bedzie potem tylko skapcem bez romantyzmu i wiecej sie z nim nie umowie. Jak facetowi kobieta sie naprawde podoba to stara sie byc jej "rycerzem". Wychowalam sie za granica i tam to jest norma a w Polsce facet nie dosc ze nie chce dla kobiety nic zrobic to sam zada gotowania, najlepiej by gratus mieszkac u kobiety i miec kase na przyjemnosci. Po co mi taki facet niemeski. Wole byc sama

Jak chodzę na randki to sprawdzam od razu kobietę. Jak czeka że się za nią zapłaci i uważa to za oczywiste, to już widzę że będzie potem pasożytką w związku. I więcej się z nią nie umówię. Jak kobieta ma klasę, to proponuje, że zapłaci za siebie. Wtedy można dopiero powiedzieć, że się za nią zapłaci. Ale tak co z góry tego oczekuje i ma się za jakąś królową, to należy olać. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Taa, przecież wiadomo że polskie królewny z drewna nie zapraszają, więc zwykle zaprasza facet. Kobieta jak ma swój honor, to proponuje, że za siebie zapłaci. 

Gość Gość
3 godziny temu, Leżaczek napisał:

Nie rozumiem jak można zapłacić za kogokolwiek 😮

Zapytaj swojej matki ona od 30 lat płaci za Ciebie 

Gość Różyczka1456
50 minut temu, Gość gość napisał:

prawdziwym frajerem raczej

To o Nim dobrze swiadczy, jednak dobrze jesli Kobieta jest tez w stanie zapłacić albo chociaz wyjsc z taka propozycja

Gość Różyczka1456

A czy to wazne kto zarabia więcej? Idąc na pierwszą randkę z moim chlopakiem On za nas zapłacił, nic nie powiedzialam, jednak kiedy poszlismy do innego lokalu to sie odwróciło 😉 Teraz po prawie 3 latach kiedy gdzies wychodzimy nie sprawia mi to problemu, a wrecz cieszy kiedy ja płacę 😉 W koncu jest rownouprawnienie 😉

Gość Maryah

Seri faceci płacą? Bo mnie czesto zapraszał ktoś na randke, ale nie garnęli się do płacenia.

Gość gość

Świat się zmienił, kobiety dobrze zarabiają, jest równouprawnienie. I tak dalej. 

Gość gio
Dnia 6.07.2019 o 06:19, Gość Ghjjf napisał:

bo wy koorfy musicie mieć ZYSK z związku, jesteście żałosne, dlatego coraz więcej was gnije w samotności do menopauzy, a potem już do niczego nikomu nie potrzebne

Gość peter
Dnia 6.07.2019 o 06:25, Gość Gość napisał:

A kiedy to kobieta zaprasza? One NIE zapraszają bo nie chcą płacić, proste.

Gość tubylec
Dnia 6.07.2019 o 10:27, Gość Gość napisał:

Taa, przecież wiadomo że polskie królewny z drewna nie zapraszają, więc zwykle zaprasza facet. Kobieta jak ma swój honor, to proponuje, że za siebie zapłaci. 

buahaha, one honoru nie mają

Gość asterski
Dnia 6.07.2019 o 11:57, Gość gość napisał:

Świat się zmienił, kobiety dobrze zarabiają, jest równouprawnienie. I tak dalej. 

Równouprawnienia nie ma!!!! Kobiety mają coraz większe przywileje a faceci coraz mniej, więc to żadne nic RÓWNO nie jest.

Gość Gosc

Tak jak mówisz autorze. Jest XXI w, a jedna pełnosprawna grupa społeczna uznała za całkowitą normę pasożytowanie na drugiej. Niektóre przedstawicielki płci pięknej uznają, to nawet za konieczność, choć tak jak zauważyłeś, potrafią zarabiać o wiele więcej.

Do wymogu płacenia za nie dodały kolejny idealnie pasujący wymóg. Mianowicie- to one są kobietami, facet jest zdobywcą i to on ma je zabierać na randki, organizować wszystko i cieszyć się jej Towarzystwem. Siłą rzeczy jeśli facet zaprasza to chyba jasne, że facet płaci. 

Na szczęście istnieją normalne kobiety, które robią tak jak napisał kolega wyżej. Wyciągają portfel by zapłacić za siebie i wtedy mogę im grzecznie zwrócić uwagę, że jestem facetem i to ja ją zaprosiłem. Wtedy faktycznie płacę ale jest to zupełnie coś innego. 

Gość Kiss

Ja zawsze wyciągam portfel by za siebie zapłacić. Ale faktycznie jak zapraszający facet nie kwapi się by uiścić rachunek, to skąpiec, burak i cham i nie nadaje się do związku.

U nas w związku każde chce sprawić drugiemu przyjemność więc nawzajem się zapraszamy.