Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31latek

Pytanie wyłącznie do kobiet. Czy to jest bardzo duży problem ?

Polecane posty

Gość 31latek

Witam,

Mam do was pytanie...

Otóż jestem 31 letnim prawiczkiem, ze względu na moje wcześniejsze przekonania nt. seksu, oraz ogolnie przekonanie ze mam jeszcze czas, umawialem sie z kobietami przez jakis czas, bylem w podrywie calkiem dobry, potem zainwestowalem w edukacje, dorobilem sie i ogolnie na kilka lat temat podrywu zszedl na plan dalszy prawie nie spotyklem sie z kobietami, zwiedzalem swiat. I teraz nagle tak jakbym wybudzil sie z jakiego snu, zaczalem poznawac kobiety, ale mam mase watpliwosci, czesto kobiety same mowia mi o seksie swoich facetach, a u mnie ten temat jest martwy, wogole usmeicham sie i zadaje pytania przytakuje itd, zastawiam sie czy wogole mowic cos na ten temat czy nie przyznawac sie, czy po prostu zrezygnowac z dalszego poznawania kobiet i zostawic temat jak jest bo kobiety beda bardzo niechetne co do prawiczka lub ogolnie jeszcze rozpuszcza jakies plotki i bede mial nieprzyjemnosci w towarzystwie. Czy po prostu posluzyc sie klamstwem zeby przekroczyc ta bariere

Doradzcie mi bo naprawde nie mam pojecia, czuje sie bardzo niepewny w tym temacie

Gość przerywy

nie masz już szans na kobiete :(

Gość Gosc

Ja szukam tylko prawiczka.

Gość uuuu
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja szukam tylko prawiczka.

0/10 - pozatym pisal to facet :D

nie bardzo kupuję tą wymówkę, że byłeś "zajęty". Masa ludzi poświęca czas nauce i podróżowaniu, a nie zamykają się przez to na relacje z innymi. Więc moje pierwsze pytanie byłoby "jaka jest prawda i dlaczego kłamie"

Gość Natka

Wydaje mi sie, że w ogóle nie musisz poruszać tego tematu. C

Pytanie czy chcesz seksu przypadkowego czy z uczucia?  Bo jeśli to drugie to myślę że możesz z czasem powiedzieć i jeśli tak kobieta ma coś w głowie to nie będzie dla niej nic złego

Szczerze w ogóle nie widzę w tym nic nie tak

Gość gość

Kolejna męska cipcia na forum.

Gość Monika
1 godzinę temu, Gość 31latek napisał:

Witam,

Mam do was pytanie...

Otóż jestem 31 letnim prawiczkiem, ze względu na moje wcześniejsze przekonania nt. seksu, oraz ogolnie przekonanie ze mam jeszcze czas, umawialem sie z kobietami przez jakis czas, bylem w podrywie calkiem dobry, potem zainwestowalem w edukacje, dorobilem sie i ogolnie na kilka lat temat podrywu zszedl na plan dalszy prawie nie spotyklem sie z kobietami, zwiedzalem swiat. I teraz nagle tak jakbym wybudzil sie z jakiego snu, zaczalem poznawac kobiety, ale mam mase watpliwosci, czesto kobiety same mowia mi o seksie swoich facetach, a u mnie ten temat jest martwy, wogole usmeicham sie i zadaje pytania przytakuje itd, zastawiam sie czy wogole mowic cos na ten temat czy nie przyznawac sie, czy po prostu zrezygnowac z dalszego poznawania kobiet i zostawic temat jak jest bo kobiety beda bardzo niechetne co do prawiczka lub ogolnie jeszcze rozpuszcza jakies plotki i bede mial nieprzyjemnosci w towarzystwie. Czy po prostu posluzyc sie klamstwem zeby przekroczyc ta bariere

Doradzcie mi bo naprawde nie mam pojecia, czuje sie bardzo niepewny w tym temacie

Nie martwic sie tym, nie wstydzic.

Poznac kobiete, ktorej bedziesz czul, ze mozes zaufac i powiedziec prawde i...zobaczyc co sie stanie.

To jestes Ty i jesli ma Cie kochac to z calym Twoim bagazem (ludzie maja rozne : alkoholizm, dzieci z innych zwiazkow, przewlekle choroby roznego typu - przy czym bycie prawiczkiem jest naprawde nieporownywalnie mniejszym problemem).

I tak seks z kazdym partnerem to tak naprawde uczenie sie na nowo ( bo odtwarzanie schematow to nie "kochanie sie" tylko uzaleznienie od jednej formy podniecenia). Trzeba nowa osobe wyczuc, poznac, zgrac sie..

Nic nie ukrywaj, bo to nie jest problem nie do rozwiazania ;)

Powodzenia :)

Gość gość
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

Nie martwic sie tym, nie wstydzic.

Poznac kobiete, ktorej bedziesz czul, ze mozes zaufac i powiedziec prawde i...zobaczyc co sie stanie.

To jestes Ty i jesli ma Cie kochac to z calym Twoim bagazem (ludzie maja rozne : alkoholizm, dzieci z innych zwiazkow, przewlekle choroby roznego typu - przy czym bycie prawiczkiem jest naprawde nieporownywalnie mniejszym problemem).

I tak seks z kazdym partnerem to tak naprawde uczenie sie na nowo ( bo odtwarzanie schematow to nie "kochanie sie" tylko uzaleznienie od jednej formy podniecenia). Trzeba nowa osobe wyczuc, poznac, zgrac sie..

Nic nie ukrywaj, bo to nie jest problem nie do rozwiazania 😉

Powodzenia 🙂

Ja bym nie mówiła.

Po co to komu wiedzieć? To twoja sprawa, tak?

Gość geniusz

bedzie ciezko, naukowcy muwia ze facet ktury jest dobrym kochankiem ma przerobione ok 10 000 godz seksu, twuj przypadek jest ciezki, stad wiesz czemu kobiety nienawidza pawiczkuw i kochaja chamuw bo tak naprawde seks jest najwazniejszy w zyciu i slaby facet nie zapokoi jej i ona go znienawidzi

Gość OATA
36 minut temu, Gość geniusz napisał:

bedzie ciezko, naukowcy muwia ze facet ktury jest dobrym kochankiem ma przerobione ok 10 000 godz seksu, twuj przypadek jest ciezki, stad wiesz czemu kobiety nienawidza pawiczkuw i kochaja chamuw bo tak naprawde seks jest najwazniejszy w zyciu i slaby facet nie zapokoi jej i ona go znienawidzi

de./..bil

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość uuuu napisał:

0/10 - pozatym pisal to facet :D

Nie facet tylko kobieta stara panna( nie dziewica ). Kocham prawiczkow mlodszych i mnie pociagaja i nie rozumiem dlaczego to ma byc wada?

Gość haha
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie facet tylko kobieta stara panna( nie dziewica ). Kocham prawiczkow mlodszych i mnie pociagaja i nie rozumiem dlaczego to ma byc wada?

30 lat prawiczek to naprawde stary typ, zreszta kazdy facet chce mlodsza

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Oni sa tacy kochani , delikatni, wrazliwi, romantyczni.. nie sprawdzilam ale to jest moje marzenie i kocham sie w takim jednym. Naprawde nie rozumiem dlaczego prawiczek to wada? 

Gość gość
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Oni sa tacy kochani , delikatni, wrazliwi, romantyczni.. nie sprawdzilam ale to jest moje marzenie i kocham sie w takim jednym. Naprawde nie rozumiem dlaczego prawiczek to wada? 

bo to pipka a nie facet?

Gość Gosc
18 minut temu, Gość haha napisał:

30 lat prawiczek to naprawde stary typ, zreszta kazdy facet chce mlodsza

Nie kazdy chce mlodsza. Ja sie kocham w 31 latku z wzajemnoscia. Ja 43 lata.

Gość Monika
6 minut temu, Gość gość napisał:

bo to pipka a nie facet?

Oj przestan juz.

Czlowiek prosil o opinie kobiety i zadna z wypowiadajacych nie widzi problemu.

Problem maja jedynie Panowie tu udzielajacy sie, choc kobietami nie sa.

Nie wiem co z wasza meska solidarnoscia...

Na szczescie, Autorowi chodzilo o zdanie kobiet i preferencje jego tez dotycza kobiet - wiec nie ma sie czym martwic :)

A o co chodzi Panom usilnie probujacym zdolowac Autora to nie wiem... :(

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie kazdy chce mlodsza. Ja sie kocham w 31 latku z wzajemnoscia. Ja 43 lata.

niezły desperat

Gość gość
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

Oj przestan juz.

Czlowiek prosil o opinie kobiety i zadna z wypowiadajacych nie widzi problemu.

Problem maja jedynie Panowie tu udzielajacy sie, choc kobietami nie sa.

Nie wiem co z wasza meska solidarnoscia...

Na szczescie, Autorowi chodzilo o zdanie kobiet i preferencje jego tez dotycza kobiet - wiec nie ma sie czym martwic 🙂

A o co chodzi Panom usilnie probujacym zdolowac Autora to nie wiem... 😞

Nie tylko panowie. Kobiety też się z takiego śmieją. 

Gość asaj
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jestes kobieta?

Gość Monika
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie zauwazylam w temacie...

A jesli nawet to tylko o nich to zle swiadczy i nie warto sobie tym zaprzatac glowy :)

Autor szuka zapewne kobiety inteligentnej i na poziomie wyzszym niz podstawowka ;)

(nie obrazajac wielu madrych zyciowo ludzi po szkole podstawowej - o dzieci z podstawowki mi chodzi i poziom smieszacych ich rzeczy, a jest to zakres baaaardzo szeroki wynikajacy z dzieciecej jeszcze niedojrzalosci :)

Gość Prawy

Tu pełno starych prawiczków. Sam zaliczam się do tej grupy. Bliżej mi już do czterdziestki niż trzydziestki. Wiem, że nie tylko kobiety ale ogólnie ludzie drwią z takich jak ja, dlatego nigdy bym się nie przyznał do prawictwa. Na szczęście w moim wieku już nie grozi mi związek a co za tym idzie tłumaczenie się partnerce. Pozostaje mi tylko zachować w tajemnicy swoje prawictwo, bo gdyby wieść o nim rozniosła się w pracy, wśród znajomych czy w rodzinie, byłbym skończony. Poważnie.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość gość napisał:

niezły desperat

Nie desperat. To milosc na ktora sie czeka latami. Odnalezlismy sie, a ze milosc nie wybiera i nie patrzy na wiek .... 

Gość Anka

Ale wy macie problemy Ludzie.  Prawiczek lepszy od takiego co brał wszystko co się rusza więc nie ma problemu. Ciesz się z życia i się nie przejmuj. Nie ma czym. 

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Prawy napisał:

Tu pełno starych prawiczków. Sam zaliczam się do tej grupy. Bliżej mi już do czterdziestki niż trzydziestki. Wiem, że nie tylko kobiety ale ogólnie ludzie drwią z takich jak ja, dlatego nigdy bym się nie przyznał do prawictwa. Na szczęście w moim wieku już nie grozi mi związek a co za tym idzie tłumaczenie się partnerce. Pozostaje mi tylko zachować w tajemnicy swoje prawictwo, bo gdyby wieść o nim rozniosła się w pracy, wśród znajomych czy w rodzinie, byłbym skończony. Poważnie.

Wspolczuje, dales pokierowac swoim zyciem lekowi przed czyms co byc moze nie nastapi.

Zaburzenia lekowe sa okropne potrafia zniszczyc czlowiekowi zycie w wielu aspekatach.

Mam nadzieje, ze wezmiesz za bary chorobe i w Twoim zyciu spotka Cie jeszcze cos fajnego ;)

Powodzenia :)

Gość Gosc

Prawiczek to zaleta a ten co r/ u/ ch/ a/ l co popoadnie to wada 

Gość hehehehehehe
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

z pewnoscia nie dla kobiet :)

Gość Prawy
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Wspolczuje, dales pokierowac swoim zyciem lekowi przed czyms co byc moze nie nastapi.

Zaburzenia lekowe sa okropne potrafia zniszczyc czlowiekowi zycie w wielu aspekatach.

Mam nadzieje, ze wezmiesz za bary chorobe i w Twoim zyciu spotka Cie jeszcze cos fajnego 😉

Powodzenia 🙂

Sorki, ale zupełnie nie rozumiem co chcesz mi wmówić. Jakąś chorobę, lęki czy co? Zresztą co mogłoby mnie spotkać fajnego? Ja nikogo już nie chcę. Chcę sobie tylko żyć w spokoju bez szykan z powodu swego samotnego życia z prawictwem w pakiecie.

Gość arek
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

smieszne, taki facet to zdecydowanie tykajaca bomba zegarowa

Gość Gość

Na kafe obrodziło prawiczkami, a to dopiero początek lipca. Żniwa w tym roku zapowiadają się więc obfite 😂