Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwia00

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Hej, od pięciu dni przyjmuje tabletki antykoncepcyjne dwuskladnikowe, rozpoczelam je brac rownoczesnie z początkiem miesiączki. Dzis mialam koncowke okresu i kochalam sie z chłopakiem 2 razy. Nie doszedl bezpośrednio we mnie, ale moglo się coś dostac. Czy jest możliwość ciąży.? Na ulotce napisane bylo, ze ochrona przed ciaza juz od 1 tabletki gdy zaczne  je brac wraz z początkiem miesiączki. 

Gość FEministka00

Jeśli się puszczasz, to zawsze możesz zostać zapylona. Proste.

Gość Gość

Jeżeli bralaś tabletki o stałej porze to tak jak napisałaś jesteś chroniona od pierwszej tabletki i nie ma możliwości zajść w ciążę.

9 godzin temu, Gość FEministka00 napisał:

Jeśli się puszczasz, to zawsze możesz zostać zapylona. Proste.

Dzięki za pomoc 😂

Gość Gość

Oliwia, wstrzymaj się z seksem jeszcze z 5 lat. Widać jesteś bardzo młoda i ciąża wszystko by ci skomplikowala, odczekaj z 5 lat, może ppdejdziesz do tematu ewentualnej ciąży na większym luzie. 

Gość Uczelnia
Dnia 6.07.2019 o 22:47, oliwia00 napisał:

Hej, od pięciu dni przyjmuje tabletki antykoncepcyjne dwuskladnikowe, rozpoczelam je brac rownoczesnie z początkiem miesiączki. Dzis mialam koncowke okresu i kochalam sie z chłopakiem 2 razy. Nie doszedl bezpośrednio we mnie, ale moglo się coś dostac. Czy jest możliwość ciąży.? Na ulotce napisane bylo, ze ochrona przed ciaza juz od 1 tabletki gdy zaczne  je brac wraz z początkiem miesiączki. 

Nie ma takiej możliwości.My z mężem uprawiamy seks bez zabezpieczenia do 6 dnia cyklu pełny stosunek i nie zaszłam w ciążę, dzieci planowane.

12 godzin temu, Gość Uczelnia napisał:

Nie ma takiej możliwości.My z mężem uprawiamy seks bez zabezpieczenia do 6 dnia cyklu pełny stosunek i nie zaszłam w ciążę, dzieci planowane.

Dziękuje bardzo za odpowiedź i pozdrawiam :)) 

Gość Ania

Jesli nie jesteś pewna czy tabletki dobrze działają to ja mam taki tani i szybki na to patent, sprawdzam czy jest owulacji, robie to za pomocą testera owulacji ze śliny afrodyta, i wiem co i jak