Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola

Czy to możliwe że można zakochać się w kimś kto z wyglądu wstępnie nam nie pasuje?

Polecane posty

Gość ola

Kilka razy spotkalam chłopaka - sporo niższy odemnie - sama mam -170cm więc on pewnie ze 160 może 165, pewnego razu bardzo pociągająco na mnie spojrzał no i się zaczęło... coś mnie w nim zauroczyło, myśle o nim widzimy się od czasu do czasu, on co gorsza łysieje, a ja nie potrafie powstrzymać głosu serca, jest taki dynamiczny, uroczy to jak się porusza patrzy, taki sprytny wydaje się być energiczny i szalony... czy to jest normalne, czy po prostu ja się zaczynam zakochiwać i nie potrafie powstrzymać głosu serca rozumem tłumacząc sobie że on nie jest w moim typie? Czy to możliwie?

Gość gosc

Mozna, chemia spotyka nieoczekiwanie. Wolalem blondynki pokochalem brunetke, co prawda jest sliczna ale bez chemii bylaby po prostu ladna i bym się nie zabujal

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Nie da się kochać kurdupla 😉

Co z tego że jesteś wysoki jak gruby i dèbil? 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Co z tego że jesteś wysoki jak gruby i dèbil? 

Skoorwiel lezaczek leczy swoje kompleksy. Mam 170 i taka kobieta za mna sie ugania jaka by na niego nie splunęła 😄

Gość ola
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Nie wiem czemu kogos obrażasz?

Wzrostu się nie wybiera, a ten chłopak jest czarujący, ostatnio spotkaliśmy się twarzą w twarz, widać było żę się trochę peszył ale udawł że nic się nie dzieje. A ja wariuje, myślę o nim, co gorsza dziś mi się snił. Myślę o tym jaki jest, jakby to było się z nim spotkać, chcę aby podszedł i zaprosił mnie na kawe.

Gość ola
9 minut temu, Leżaczek napisał:

Nie wiem czemu kogos obrażasz?

Wzrostu się nie wybiera, a ten chłopak jest czarujący, ostatnio spotkaliśmy się twarzą w twarz, widać było żę się trochę peszył ale udawł że nic się nie dzieje. A ja wariuje, myślę o nim, co gorsza dziś mi się snił. Myślę o tym jaki jest, jakby to było się z nim spotkać, chcę aby podszedł i zaprosił mnie na kawe.

Myślę, że każdy z nas ma wiele typow ludzi którzy nam się podobają... Urok osobisty też robi robote

Gość czemu kogos dyskryminować

za wzrost?

Gość ala

czyli jak na razie jeszcze sie nie znacie, tylko z widzenia?

Gość Gość

26 minut temu, Gość czemu kogos dyskryminować napisał: za wzrost? X za kurdupla 🐶 mac 

Kurdupla którego masz w obsranych gaciach z bazaru pazdziocha. Oblechu w skarpetach do sandalow.

Gość Gość

Jasne, że się da. Gustowałam zawsze w facetach o hiszpańskiej urodzie,wysokich,  długie ciemne włosy, ciemne oczy itd a zakochałam się w niskim zielonookim blondynie. W sposób jaki na mnie patrzył, jak się usmiechał uroczo, sposób w jaki do mnie mówił i w jaki mnie dotykał... mmmmm. Wystarczyło, że mnie za rekę złapał i już przepadłam. I tak jesteśmy już razem od roku. To najlepszy facet jakiego miałam. I powiem Ci wiecej, niby niski i raczej drobnej budowy, ale jak pierwszy raz przy mnie zdjął majtki.... to byłam w szoku 🙂

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Ja mam sportowe sandały 😌

No i? I tak jesteś żałosnym grubasem bezrobotnym więc wyzywanie kogoś od kurdupla w twoim przypadku to kuriozum. 

Gość czemu kogos dyskryminować
8 minut temu, Gość Gość napisał:

No i? I tak jesteś żałosnym grubasem bezrobotnym więc wyzywanie kogoś od kurdupla w twoim przypadku to kuriozum. 

a w czyim przypadku takie wyzywanie niby jest upowaznione?

Gość Lola

Da się 🙂 mnie zawsze pociagał typ takiego trochę hipisa - wysoki, długie wlosy, robienie szalonych rzeczy, granie na instrumentach... a tymczasem mój narzeczony jest ode mnie całe 5cm wyższy (mam 165), też lekko łysiejacy (ale dodaje mu to uroku! 😉 no i krótkowlosy), raczej poważny ale z dystansem do siebie, na niczym oprocz nerwów nie gra, no i nie jest polakiem, co kiedyś w ogole dla mnie bylo nie do pomyslenia. Kiedy się usmiecha jest najslodszy na świecie. Myślę że w życiu tak po prostu jest - ideał ideałem, ale zawsze może zauroczyć Cię kompletne przeciwieństwo z innego świata.

Autorko, warto dać mu szansę 🙂 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość czemu kogos dyskryminować napisał:

a w czyim przypadku takie wyzywanie niby jest upowaznione?

Nieleżaczków.

Gość hahaha
1 minutę temu, Gość Lola napisał:

Da się 🙂 mnie zawsze pociagał typ takiego trochę hipisa - wysoki, długie wlosy, robienie szalonych rzeczy, granie na instrumentach... a tymczasem mój narzeczony jest ode mnie całe 5cm wyższy (mam 165), też lekko łysiejacy (ale dodaje mu to uroku! 😉 no i krótkowlosy), raczej poważny ale z dystansem do siebie, na niczym oprocz nerwów nie gra, no i nie jest polakiem, co kiedyś w ogole dla mnie bylo nie do pomyslenia. Kiedy się usmiecha jest najslodszy na świecie. Myślę że w życiu tak po prostu jest - ideał ideałem, ale zawsze może zauroczyć Cię kompletne przeciwieństwo z innego świata.

Autorko, warto dać mu szansę 🙂 

posrana jesteś, pociągał cię bruda z tłustymi włosami długimi to se ciapatego rumuna wzięłąś , szczerbatego desperatko jedna rzygam tobom

Gość sadał i skarpet
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Jasne, że się da. Gustowałam zawsze w facetach o hiszpańskiej urodzie,wysokich,  długie ciemne włosy, ciemne oczy itd a zakochałam się w niskim zielonookim blondynie. W sposób jaki na mnie patrzył, jak się usmiechał uroczo, sposób w jaki do mnie mówił i w jaki mnie dotykał... mmmmm. Wystarczyło, że mnie za rekę złapał i już przepadłam. I tak jesteśmy już razem od roku. To najlepszy facet jakiego miałam. I powiem Ci wiecej, niby niski i raczej drobnej budowy, ale jak pierwszy raz przy mnie zdjął majtki.... to byłam w szoku 🙂

obrzezany znaczy kurdupel stąd ten szok?? już wolałabym w skarepetach

Gość Gość

36 minut temu, Gość Gość napisał: No i? I tak jesteś żałosnym grubasem bezrobotnym więc wyzywanie kogoś od kurdupla w twoim przypadku to kuriozum.  X ale jestem wysoki i jak przechodzisz koło mnie z kurduplem to patrzysz 😌

Twój wzrost nie jest żadnym atutem. Co komu po wzroście u takiego nooba? Lepszy kurdupel niż ty 

Gość Gość

Rafalala też jest wysoka i o czym to swiadczy? To nie czyni z niej modelki Victoria's Secret 🙂

Tom Cruise jest niski, no i? Przystojniak jakich mało. Wystarczył jeden uśmiech i laski z majtek wyskakiwały.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość hahaha napisał: posrana jesteś, pociągał cię bruda z tłustymi włosami długimi to se ciapatego rumuna wzięłąś , szczerbatego desperatko jedna rzygam tobom X dokładnie desperatki a potem wzdycha do mnie w hipermarket i myśli że nie zasługuje na takiego lezaczka  😌

Odmieniaj wyrazy glabie. To że jakaś baba do ciebie zagada przy kasie nie znaczy że na ciebie leczy. Co za nub . 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Rafalala też jest wysoka i o czym to swiadczy? To nie czyni z niej modelki Victoria's Secret 🙂

Tom Cruise jest niski, no i? Przystojniak jakich mało. Wystarczył jeden uśmiech i laski z majtek wyskakiwały.

Chyba sila nazwiska bo atrakcyjny to on nigdy nie był. A rafalala to nie jest kobieta. 

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Rafalala też jest wysoka i o czym to swiadczy? To nie czyni z niej modelki Victoria's Secret Tom Cruise jest niski, no i? Przystojniak jakich mało. Wystarczył jeden uśmiech i laski z majtek wyskakiwały. X kobieta powinna być niska bo kończy się na 180 a facet zaczyna się od 180 😌

Ty nie masz nawet początku. 

Gość gosc
11 minut temu, Leżaczek napisał:

36 minut temu, Gość Gość napisał: No i? I tak jesteś żałosnym grubasem bezrobotnym więc wyzywanie kogoś od kurdupla w twoim przypadku to kuriozum.  X ale jestem wysoki i jak przechodzisz koło mnie z kurduplem to patrzysz 😌

Kuurwa jaki żałosny śmieć hahahaha. Serio męskie pasztety myślą że wystarczy wysoki wzrost żeby kobiecie się spodobac? Buhahaha ty cieciu piierdolony na garnuszku mamusi. Ty melepeto niedorobiona

Gość Gość

3 minuty temu, Gość Gość napisał: Chyba sila nazwiska bo atrakcyjny to on nigdy nie był. A rafalala to nie jest kobieta.  X na ekranie 1,7m dobrze wychodzą ale w rzeczywistości byle karyna miała by polewke z ich wzrostu 😂

Na pewno nie większą niż z grubasa w sandałach do skarpet który żyje w piwnicy z matka i nie pracuje.

Gość ola

Drogi leżaczku psujesz tylko temat, wiec grzecznie z niego wyp_ier_dalaj.

A ten mężczyzna który ma 160cm ma dużo więcej wdzięku niż nie jeden koszykarz, prosze o dalsze wypowiedzi Pań :)

Gość Lola
11 minut temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość hahaha napisał: posrana jesteś, pociągał cię bruda z tłustymi włosami długimi to se ciapatego rumuna wzięłąś , szczerbatego desperatko jedna rzygam tobom X dokładnie desperatki a potem wzdycha do mnie w hipermarket i myśli że nie zasługuje na takiego lezaczka  😌

Akurat to francuz, no cóż, nie kazda musi chcieć mimo że wysokiego, ale za to bez ambicji typowego Janusza który po pracy leży na kanapie i popija piwko... które kupuje uprzednio w "hipermarket" 😉

Gość gosc

Weźcie mi tego psychola stąd bo nie wyrobie. Zajeebać głąba to mało. Psychol ze swoim urpjonym światem.

Gość gosc

1 minutę temu, Gość gosc napisał: Kuurwa jaki żałosny śmieć hahahaha. Serio męskie pasztety myślą że wystarczy wysoki wzrost żeby kobiecie się spodobac? Buhahaha ty cieciu piierdolony na garnuszku mamusi. Ty melepeto niedorobiona X oboje wiemy, że wystarczy 😌

Ty piizdko gdybyś zobaczyl moją kobietę to byś się w majtki zmoczył. W życiu takiej nie dotkniesz co dopiero mówić o czymś więcej 😛

Gość Gość

1 minutę temu, Gość gosc napisał: Kuurwa jaki żałosny śmieć hahahaha. Serio męskie pasztety myślą że wystarczy wysoki wzrost żeby kobiecie się spodobac? Buhahaha ty cieciu piierdolony na garnuszku mamusi. Ty melepeto niedorobiona X oboje wiemy, że wystarczy 😌

To dlatego jesteś starym präwiczkiem z brzuchem piwnym zracym konserwy? Pardon. Jesteś sam bo każda na ciebie leci ale ty nie ruchasz bo boisz się alimentów i utraty milionów . Ostatnio tobie i brokułowi się znacznie pogorszyło . 

Gość Gość

A myślałem, że będzie tu smutno 😂