Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Co sadzicie o uslugodawcach?

Polecane posty

Gość gosc

Na zepsuta rolete nie znalazlam montazysty albo nie maja czasu albo nie oplaca sie im przyjezdzac na jedna rolete

a jak juz  znalazlam to facet nie przyjechal mimo iz sie umowil ,nawet  nie zadzwonil ze nie przyjedzie

Dwa metry drzewa na opal w kominku  to za malo aby ktos sprzedal   z dowozem, na wiecej mnie niestac a wiec zostalam bez drzewa.

Popsula mi sie kosiarka szukalam kogos do skoszenia skrawka trawy .najnizsza stawka  to 200 zl..

Nie ma juz tych  uslugodawcow co za dawnych czasow..sa tylko pseudo biznesmeni dla ktorych tylko oplacalna  kasa sie liczy.

Wg.mnie uslugodawca powinien miec obowiazek  wykonania nawet drobnego zlecenia..przeciez nie wszyscy jestesmy w stanie pomoc sobie sami a ceny sa czasem kosmiczne i nadal wiekszosc bez wystawiania rachunkow..

Gość Anthea

A ja jestem usługodawcą i nie robię rzeczy które mi się nie opłacają. Z reguły nie robię rzeczy drobnych. Jak ktoś się uprze to mu zrobię, ale skasuję 5x tyle albo więcej.

A Ty byś chciała robić mnóstwo wnerwiających pierdół od świtu do nocy, tak, by zajmowało Ci to 5x tyle co obecnie, ale za 5x mniejszą stawkę? Innymi słowy, czy marzysz o tym, by pracować 5 razy więcej za 5x mniej, by innym ludziom było wygodniej? 

Oczywiście umawianie się i nie przyjeżdżanie mi się też nie podoba, ja mówię, że nie zrobię i już

Gość ch.uj im w du.pe 

ch.uj im w du.pe